Kittilä rokkaa - Nuorten musiikkitapahtuma

Tulostettava sivu

’Kittilä Rokkaa!’ musiikkitapahtuma - mukana myös tanssi, teatteri ja kuvataide

 

Kittilän nuorisotoimi järjestää kittiläläisten nuorten musiikkitapahtuman lauantaina 11.5.2019 Kittilän lukion salissa. Kittilä rokkaa! -tapahtuman pääjärjestäjä on Kittilän kunnan nuorisotoimi ja se järjestetään osana Kittilän kulttuuriviikkoa. 
 

Kittilä Rokkaa! -tapahtuma on suunnattu 12–29 vuotiaille nuorille. Tapahtuman pääteemana on musiikki. Mukaan voivat ilmoittautua myös kittiläläisten nuorten tanssin ja teatterin esittävät kokoonpanot sekä kuvataiteen tekijät. Tapahtuman tavoitteena on tarjota kittiläläisten nuorten esittäville ryhmille esiintymistilaisuus ja kaikille nuorille kohtaamispaikka. Tapahtumassa on näytteillä nuorten kuvataidetöitä. 

Ensimmäinen Kittilä Rokkaa! -tapahtuma järjestettiin maaliskuussa 2018 osana Kittilä 150- juhlavuotta. Nuorten toiveesta tapahtuma järjestetään tänä vuonna uudelleen ja he ovat mukana myös suunnittelemassa tapahtumaa. Kittilä Rokkaa! esitykset ovat yleisölle avoimia ja pääsymaksullisia (2€). Tapahtuma-alueella olevat järjestöjen ja yhteistyökumppaneiden toiminnot suunnataan kuitenkin ennen kaikkea nuorille. Tapahtuman aikataulu ja tarkempi ohjelma julkaistaan huhtikuun lopussa. 
 

ESIINTYJÄT

Tapahtumaan esiintyjäksi voivat ilmoittautua ma 23.4.2019 klo 12 mennessä nuorten esittävän taiteen kokoonpanot (solot, duot, bändit, kuorot, tanssi- ja teatteriryhmät) sekä kuvataiteen tekijät. Genrerajoituksia ei ole. Esiintyjäryhmissä voi olla mukana 1-2 yli 29-vuotiasta jäsentä.

Esiintyjäksi ilmoittautuminen tapahtumaan TÄSTÄ , linkki aukeaa ma 25.3.2019 klo 9.00

 

Lisätietoja

Elina Alatörmänen                                                                
Kittilä Rokkaa- tapahtumavastaava
Kittilän kunta, nuorisotoimi
040 626 8310
elina.alatormanen@kittila.fi

-----

TALKOOLAISET

Iso tapahtuma vaatii ison määrän talkoolaisia. Haluatko tulla mukaan tekemään  nuorten musiikkitapahtumaa kanssamme? Ilmoittaudu mukaan nyt. Talkoolaisille 15 paikkaa auki.

Talkoolaiset saavat ruoan sekä vapaapääsyn tapahtumaan. Ilmoittaudu talkoolaiseksi TÄSTÄ.

Lisätietoja talkoovastaavilta Jounilta / 040 653 0286 tai Jussilta / 040 673 7710

 

Sivua päivitetty: 
27.3.2019