Uutisten kerääjä

Viestintäpäällikkö, Lapin Jätehuolto kuntayhtymä, Inari

Viestintäpäällikkö, Lapin Jätehuolto kuntayhtymä, Inari, Haku päättyy: 29.03.2019 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
VIESTINTÄPÄÄLLIKÖN toimen sijaisuus ajalle 20.5.2019 - 15.6.2020. Viestintäpäällikön tehtäviin kuuluvat mm. tiedottamiseen liittyvät seuraavat tehtävät : -vastaa lakisääteisestä tiedottamisesta -johtaa viestintää -vastaa viestinnän kehittämisestä -vastaa viestinnän toimenpiteistä -johtaa ympäristökasvatusta ja jäteneuvontaa Vaadimme toimeen valittavalta vähintään ammattikorkeakoulu- tai vastaavaa ...
Kategoriat: Tyopaikat

ETRA Kittilä - tekninen myyjä, määräaikainen, Etra Oy/ Etola-yhtiöt, Kittilä

ETRA Kittilä - tekninen myyjä, määräaikainen, Etra Oy/ Etola-yhtiöt, Kittilä, Haku päättyy: 31.03.2019 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12 kk
ETRA Oy on valtakunnallisesti toimiva teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta http://www.etra.fi/. Etra Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja - tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä...
Kategoriat: Tyopaikat

Työnjohtaja, 2 paikkaa, Eilakaisla Oy, Raahe

Työnjohtaja, Eilakaisla Oy, Raahe, Haku päättyy: 05.04.2019 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Elcoline Plant Service on vuonna 2008 perustettu urakointi- ja kunnossapitoalan yritys, jonka asiakkaita ovat kansainväliset teollisuusyritykset eri toimialoilla. Elcoline Plant Service kuuluu Elcoline Group -konserniin ja työllistää noin 100 henkeä. Liiketoiminta keskittyy mekaanisiin asennus- ja kunnossapitotöihin sekä luokkahitsaustöihin pitäen sisällään niin suunnittelun, toteutuksen kuin asia...
Kategoriat: Tyopaikat

Kasvis- ja vegaaniruokaa tarjolla useissa Levin alueen ravintoloissa

Levin uutisia - 16.3.2019


Levin ravintolatarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin eikä kukaan jää nälkäiseksi! Myös kasvisruokailijoille löytyy vaihtoehtoja lähes kaikista ravintoloista, tässä muutamia herkullisia esimerkkejä.

Levi Hotel Span ravintola Kekäleen avoin hiiligrillikeittiö on Suomessa ainutlaatuinen: loimottava tuli, tuoksut ja äänet ja tämä kaikki kokonaan asiakkaiden näkyvillä.
Kasvisruokavalioon Kekäle tarjoaa alkuruoaksi punajuurta ja kvinoaa vegaanisena, pääruoaksi munakoisoa vegaanisella juustolla. Sekä Jälkiruoaksi vadelma tai hilla sorbettia. Myös keittiömestarin viiden ruokalajin menuun saa vegaanisena pyydettäessä.
Ahkussa puolestaan kasvisruokailijat on huomioitu buffet menussa ja vegaaneille keittiö loihtii annokset niin pyydettäessä.
Lisätiedot ja pöytävaraukset puh. 016 646 301.

Break Sokos Hotel Levin Kiisa-ravintolassa pyritään pitämään vuoden ympäri vegaanivaihtoehdot listalla. Tällä hetkellä menussa on täysin vegaani Punajuuricarpaccio sekä tilauksesta korvasienikeitto. Pääruokavaihtoehtoina on Yrttinen - soijapapupihvi jonka saa tilauksesta vegaanisena. Lisäksi saatavilla on kasvisburgeri tilauksesta.
Jälkiruokana on täysin vegaani karpalopannacotta. Lisäksi löytyy Arctic Ice Creamin sorbetteja jotka soveltuu vegaanisille. Kiisassa nautit pohjolan puhtaita makuja rennon tunnelman saattelemana. Kiisa nimi on peräisin saamenkielisestä sanasta Giisa eli Lapinemännän korulipas.
Coffee Housessa puolestaan herkuttelet vegaanisella raakakakulla tai nappaat mukaan smoothien, frutien tai vegaanista omenatuorepuuroa.
Lisätiedot ja pöytävaraukset puh. 016 321 5500.

Ravintola King Crab House tarjoaa puhtaita pohjoisen makuja, arktisia mereneläviä, paikallista lihaa ja kasvisvaihtoehtoja lappilaisella twistillä. King Crabissä on tarjolla muun muassa seuraavanlainen kasvismenu. Alkuun rapea salaatti tai sienikroketti, pääruoaksi nokkos- falafelburger ja jälkiruoaksi itsetehtyä vegaanista sorbettia.
Lisätiedot ja pöytävaraukset puh. 0400 138 333.

Hullu Poro tarjoaa kaikissa ravintoloissaan listalta herkullista kasvis- ja vegaaniruokaa.
Sapuskasta grillattua Portobellosientä, Ravintola Wanha Poro tarjoaa kasvisburgeria ja Ravintola Asiasta löytyy tandoorimaustettua kukkakaalta ja kasvissusheja.
Lisätiedot ja pöytävaraukset puh. 016 6510 600.

Stefan's Steakhousesta löytyy, ravintolan nimestä huolimatta, myös kasvisvaihtoehtoja. Portobellosieniannos käy kasvisruokailijoile, ja jälkiruoaksi löytyy vegaanista suklaakakkua.

Kotoisassa ja lämminhenkisessä Cafe Somassa on päivittäin salaattibuffet, josta voit koostaa oman makusi mukaisen salaatin, ja lisäksi heidän listaruokansa ovat saatavina vegaanisina, listalla muun muassa burgereita ja toasteja! Somasta saa kauramaitoon tehtynä vegaanisia erikoiskahveja, esimerkiksi kurkuma- tai kuusenkerkkälattea! Somasta voit tilata myös vegaanisen raakakakun itsellesi. Levin Soman lisäksi yrityksellä on toinen Soma Kittilän kirkonkylällä.
Lisätiedot ja varaukset puh. 050 436 6866.

Ravintola-kahvila Káfet Levin keskustassa tarjoaa kahveja ja erikoiskahveja sekä oman leipomon tuotteita ja lounasruokaa. Kahvit voidaan valmistaa soija- tai kauramaitoon ja suuri osa leipomon tuotteista sopii kasvisruokavalioon, ja myös vegaaneille sopivia tuotteita on tarjolla.
Lisätiedot ja varaukset puh. 016 644 560.

Myös rinneravintoloista löytyy vaihtoehtoja kasvisruokailijoille ja vegaaneille.
Näköalaravintola Tuikun tunturibuffetista ja salaattipöydästä Levin huipulta löytyy vaihtoehtoja kasvisruokailijoille. Lisätietoja puh. 016 644 240.

Horizontista saa kasvispizzan myös vegaanivaihtoehtona pyydettäessä, Cafe Tanjasta vegaaninen falafelkori ja vegaanista mustikka- tai omenapiirakkaa.
Sivakasta löytyy kasvisburger ja saatavilla myös vegaaniversio ja Gondolin Alpine Cafen lounasbuffetista löytyy kasvislisäke ja keittiöstä saa pyydettäessä myös vegaanisia kasvispyöryköitä ja jälkiruoaksi vegaanista jäätelöä. Lisätiedot puh. 0207 960 280.

Maukasta lomaa Levillä!

Kurkkaa ravintoloiden tarkemmat yhteystiedot täältä

Varhaiskasvatuksen opettajat (kaksi paikkaa), 2 paikkaa, Kittilän kunta, Kittilä

Varhaiskasvatuksen opettajat (kaksi paikkaa), Kittilän kunta, Kittilä, Haku päättyy: 08.04.2019 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Kittilän kunnan varhaiskasvatus julistaa haettavaksi kaksi toistaiseksi voimassa olevaa varhaiskasvatuksen opettajan tehtävää. 1. tehtävä: alkusijoituspaikka kirkonkylä/Päiväkoti Pikkumettä, täytetään 1.6.2019 alkaen. 2. tehtävä: alkusijoituspaikka Sirkan päiväkoti, täytetään 1.8.2019 alkaen. Pätevyysvaatimus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun 26 § mu...
Kategoriat: Tyopaikat

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Kittilän kunta, Kittilä

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Kittilän kunta, Kittilä, Haku päättyy: 08.04.2019 klo 12:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme Kittilän kuntaan tiimityötaitoista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen. Palkkaus 2616,33 eur ja rekrytointilisä 251,97 eur. Tehtävä edellyttää varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun 30 §:n mukaista kelpoisuutta. Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää kelpoisuutta osoittavat todistukset. Ennen toimen vastaanottamista tulee hak...
Kategoriat: Tyopaikat

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Haemme Kittilän kuntaan tiimityötaitoista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen. Palkkaus 2616,33 eur ja rekrytointilisä 251,97 eur. Tehtävä edellyttää varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun 30 §:n mukaista kelpoisuutta. Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää kelpoisuutta osoittavat todistukset. Ennen toimen vastaanottamista tulee hakijan esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, huumausainetestiä koskeva todistus (759/2004) ja rikosrekisterilain 6§:n 2.mom. mukainen ote rikosrekisteristä. Hakemus tulee jättää 8.4.2019 klo 12.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (CV:n voi liittää liitetiedostona). Toimea on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän koululautakunta, Valtatie 15, 99100 Kittilä.
Kategoriat: Kuntarekry

Varhaiskasvatuksen opettajat (kaksi paikkaa)

Kittilän kunnan varhaiskasvatus julistaa haettavaksi kaksi toistaiseksi voimassa olevaa varhaiskasvatuksen opettajan tehtävää. 1. tehtävä: alkusijoituspaikka kirkonkylä/Päiväkoti Pikkumettä, täytetään 1.6.2019 alkaen. 2. tehtävä: alkusijoituspaikka Sirkan päiväkoti, täytetään 1.8.2019 alkaen. Pätevyysvaatimus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun 26 § mukainen. Työyhteisössä arvostamme positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä ammatillista työotetta. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee työntekijän esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, huumausainetestiä koskeva todistus (759/2004) sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Hakemukset pyydetään jättämään 8.4.2019 klo 12.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta, tutkintotodistus pyydetään liittämään liitetiedostona. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai kirjeitse osoitteeseen Kittilän koululautakunta, Valtatie 15, 99100 Kittilä. Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi merkintä Hakemus - varhaiskasvatuksen opettaja.
Kategoriat: Kuntarekry

Siivooja, SOL, Levi, StaffPoint Oy, Levi, Kittilä

Siivooja, SOL, Levi, StaffPoint Oy, Kittilä, Haku päättyy: 24.03.2019, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk
Haemme SIIVOOJIA asiakkaallemme SOLille, Levin toimipisteeseen, kevätsesonkiin 2019. Työnkuvaan kuuluu siistiminen ja siivoustyöt eri SOLlin kohteissa Levin alueella. Työpäivä voi koostua esim. myymälä- ja ravintolasiivouksista, sekä yleisten tilojen siistimisestä ja kerroshoitajan työtehtävistä hotellirakennuksissa. Työt alkavat noin 1.4.2019 ja kestävät kevätsesongin 2019 loppuun saakka, n. 3...
Kategoriat: Tyopaikat

Kaivinkoneenkuljettaja, Carrot Pohjois-Suomi Oy, Kittilä

Kaivinkoneenkuljettaja, Carrot Pohjois-Suomi Oy, Kittilä, Haku päättyy: 21.03.2019 klo 13:00, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
Haemme asiakasyrityksellemme KAIVINKONEENKULJETTAJAA Kittilään toimimaan monipuolisesti erilaisissa maarakennusalan töissä 1,5-35 tn tela- ja pyöräalustaisilla koneilla. Työkohteesi ovat mm. kunnallistekniikan rakentamisen, kaapeliaurauksen ja aluekunnossapidon parissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla kesäkaudelle 2019. Kesäkauden jälkeen työntekijöillä on mahdollisuus työ...
Kategoriat: Tyopaikat

Siivooja, Carrot Pohjois-Suomi Oy, Kittilä

Siivooja, Carrot Pohjois-Suomi Oy, Kittilä, Haku päättyy: 21.03.2019 klo 13:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12 kk
Haluatko kokea talvikauden Levin sykkeessä? Haemme asiakasyrityksellemme Leville työntekijää vastaamaan alueen ravintoloiden siistinäpidosta. Työt alkavat välittömästi ja kestävät huhtikuulle, mahdollisesti sen jälkeenkin. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä itsenäistä siivoustyötä useammassa ravintolassa. Tarjoamme töitä vähintään 25h/vk, tes:in mukaisen palkan ja upean työskentely-ympäristön Le...
Kategoriat: Tyopaikat

Huoltomies maansiirtokaluston huoltoon, 2 paikkaa, Carrot Pohjois-Suomi Oy, Kittilä

Huoltomies maansiirtokaluston huoltoon, Carrot Pohjois-Suomi Oy, Kittilä, Haku päättyy: 21.03.2019 klo 13:00, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
Haemme asiakasyrityksellemme HUOLTOMIESTÄ maansiirtokaluston huoltotöihin Kittilään. Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset huolto- ja korjaustyöt, mm. kuorma- ja yhdistelmäajoneuvojen, maansiirtokoneiden sekä pyöräkoneiden parissa. Työssä on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta: - asennusalan koulutusta ja osaamista tai vahvaa ja riittävää työkokemusta erilaisista huolto- ja ...
Kategoriat: Tyopaikat

Patikointi Levillä - kesän reittivinkit perheille

Levin uutisia - 14.3.2019

Kuvittele mielessäsi kaunis tunturimaisema, tunturipuro solisee vieressä ja aurinko paistaa vuorokauden ympäri. Kaikkien vaellusten ei tarvitse olla usean päivän mittaisia, vaan luonnosta voi nauttia myös Levin lähistössä ja tehdä lyhyempiä luontoretkiä. 

Kokosimme 8 lyhyttä retkikohdetta, jotka sopivat sekä kokeneemmille retkeilijöille käyntikohteiksi että jännittäviksi seikkailuiksi perheen pienimmille!

1. Ruoppaköngäs

Ruoppaköngäs on luonnonkaunis kalliomuodostelma joka muodostuu kalliokivestä ja joenkönkäästä. Ruoppaköngäs on etenkin lumettomaan aikaan helppo retkikohde, lähelle pääsee autolla ja perille vie polku. Paikka sijaitsee noin 22 km Sirkasta Muonioon päin. Muoniontieltä vasemmalle pienelle parkkipaikalle (kyltissä lukee Ruoppaköngäs), paikka sijaitsee Kulkujoessa 200 metrin päässä tiestä.

Parkkipaikalta lähtee pieni metsäpolku kohti kallioita. Polku on paikoin kivikkoinen ja juurakkoinen, joten ei sovellu huonojalkaisille, vaikka siellä ei pitkiä ja uuvuttavia nousuja olekaan. Jalkaan kannattaa varata kunnon kengät.

2. Levin huippupolku

Polku alkaa Gondolihissin yläasemalta ja kiertää myötäpäivään Levitunturin huipun. Polku on noin puolen kilometrin pituinen, esteettömyysvaatimukset täyttävä maisemanihailupolku. Polulla on kuusi lepopaikkaa ja yksi tulistelupaikka. Teemana polulla on taivaalliset tarinat luonnonilmiöinä.

Maisemien ihailuun pääsee gondolihissillä niin pyörätuolilla liikkuvat kuin lapsiperheet lastenvaunujen kanssa.

Autolla pääsee Tuikun parkkipaikalle asti, sieltä hieman alle kilometrin matka Huippupolulle reippaahkoa nousua.

3. Akanrimmin lintutorni

Akanrimmin lintutorni sijaitsee noin 6,5 kilometrin päässä Levin keskustasta, Könkään ja Inarin suuntaan. Tiellä on kyltti ”lintutorni” ja kyltiltä on noin 200m kävelymatka tornille. Tornin vierellä on tulipaikka – otathan omat puut mukaan. Lintutorni sijaitsee suoalueella, joten kesällä kumisaappaat saattavat olla tarpeelliset.

4. Activity Park

Levin Activity Park seikkailupuistoineen ja muine huvituksineen ravintolaa unohtamatta sijaitsee vain reilu 2km päässä Levin keskustasta. Matkan taitat toki helposti autollakin, mutta mitä jos lainaisittekin vihreät kyläpyörät ja hurauttaisitte perille? Kävelytietä pitkin matka menee nopeasti. Levin ympäryspolkua pääsee seikkailupuistoon myös patikoiden, tai maastopyöräillen. Helpohko patikointi-/maastopyöräily reitti lähtee kylpylän takaa.

5. Frisbee-golf

Levin 4 frisbee-golf -rataa haastavat kokeneenkin pelaajan, mutta tarjoavat myös mukavia kokemuksia vasta pelin harrastusta aloittavalle. Haastavin radoista lähtee tunturin huipulta, ja lisähaastetta pelaamiseen toki saa, kun ensin reippailee tunturin huipulle! Helpommallakin tavalla toki pääsee, Gondoli 2000 hissillä ylös ja pelit voi alkaa! Helpompaa peliä etsiville rata löytyy seikkailupuiston vierestä.

6. Korkeaniemen laavu

Muutama vuosi sitten valmistunut Korkeaniemen laavu sijaitsee kauniilla paikalla, Immeljärven rannan tuntumassa, Kätkätunturin juurella. Laavulta on hieno näkymä Immeljärvelle ja Levitunturiin. Kävelymatkaa Levin keskustasta tulee noin kilometrin verran, ja reitti on helppokulkuinen, osittain päällystettyä tietä, ja sen jälkeen pienentyen hiekkatieksi ja vielä metsätieksi. Laavu on käytössä ympärivuotisesti.

7. Suurnoita Päiviön polku

Suurnoita Päiviön mukaan tehty polku sijoittuu Taalovaaraan. Reitti lähtee Levin Ympärystien varrelta. Suurnoita Päiviön polku on noin kilometrin mittainen ja suhteellisen helppokulkuinen. Osan matkaa reitti kuitenkin kulkee kivirakkaa pitkin, joten hyvät kävelykengät ovat tarpeen. Osa matkasta taittuu pitkospuita pitkin. Reitti kulkee entisaikain eloa polun kanssa päällekkäin tehden piston Kellostapulille. Kellostapulin rinteiltä on mahtavat maisemat Ounasjoen yli kaukaisuuteen.

8. Joulupukin mökki

Joulutarina-elokuvan lavasteeksi rakennettu Joulupukin mökki sijaitsee Levitunturilla kuvankauniissa maisemissa. Ikoninen joulupukin mökki on yksi Levin kuvatuimmista paikoista.

Mökille pääset kävellen Gondoli 2000-hissin yläasemalta. Mökin voi nähdä jo Gondolihissistä, mökki jää Gondolihissin oikealle puolelle (alhaalta päin katsottua). Mökille pääsee lumettomaan aikaan myös kävellen Gondoli 2000 -hissin ala-asemalta, rinnereittiä pitkin ensin Huipun kodalle ja siitä jyrkähkö noin 200m nousu joulupukin mökille. Reitit vaativat normaalia yleiskuntoa ja hyviä kenkiä.

Lue lisää:
Mitä lasten kannattaa tehdä Levillä?
Vaellus ja patikointi Levillä

Laitoshuoltaja, Hoitokoti Hopeatupa Oy, Kittilä

Laitoshuoltaja, Hoitokoti Hopeatupa Oy, Kittilä, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Hoitokoti Hopeatupa on Kittilän keskustan tuntumassa 18-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Haemme joukkoomme siivousalasta kiinnostunutta henkilöä, avustaisit myös keittiötyössä. Hoiva-avustajan tai laitoshuoltajan koulutus olisi eduksi, muttei välttämätön. Ota yhteyttä niin kerron lisää Teija Koski 040-5926531, teija.koski@hotmail.fi...
Kategoriat: Tyopaikat

A la carte tarjoilija, Ravintola Aurora Sky, Levi, Barona Oy, Barona Lapland Oy, Kittilä

A la carte tarjoilija, Ravintola Aurora Sky, Levi, Barona Oy, Kittilä, Haku päättyy: 24.03.2019 klo 23:59, muu osa-aikatyö, Kesto: 1 - 3 kk
Vielä ehtii tunturiin duuniin, mutta olethan nopea! Nyt Sinulle aukesi ainutlaatuinen tilaisuus työskennellä ravintola Aurora Sky'ssä Levin Utsuvaarassa, Levin Igluilla! Etsimme asiakasyrityksellemme a la carte taitoista työtä pelkäämätöntä tarjoilijaa kevätsesonkiin. Levin Iglut - Golden Crown sijaitsee Suomen Lapissa Levin matkailukeskuksen tuntumassa. Paikalle valmistui vuonna 2008 neljä luk...
Kategoriat: Tyopaikat

Tekninen myyjä, Morse Kodintekniikka Oy, Expert Kittilä, Kittilä

Tekninen myyjä, Morse Kodintekniikka Oy, Kittilä, osapäivätyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme Kittilän Expert-myymäläämme kodintekniikkamyyjää joko osa-aikaista tai koulutettavaksi oppisopimuksella. Lisätietoja: Oiva Nätynki p. 0400 691 045...
Kategoriat: Tyopaikat

Aluepäällikkö, UpViser Oy, Pohjois-Suomi, Rovaniemi

Aluepäällikkö, UpViser Oy, Rovaniemi, Haku päättyy: 31.03.2019 klo 23:59, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta, Jatkuva työsopimus
Etsimme aktiivista aluepäällikköä Pohjois-Suomen alueelle. Edustamme useita hyviä laajasti käytettyjä tuotemerkkejä urologiassa ja muussa kirurgiassa. Esimerkiksi Richard Wolf, Erbe ja Boston Scientific. Tapamme toimia perustuu asiakaskoulutuksiin niin kotimaassa kuin ulkomailla. Vietämme suurimman osan ajastamme asiakkaiden parissa endoskopiayksiköissä ja leikkaussaleissa. Etsimämme henkilö: -...
Kategoriat: Tyopaikat

Sähköasentaja, Carrot Pohjois-Suomi Oy, Kittilä

Sähköasentaja, Carrot Pohjois-Suomi Oy, Kittilä, Haku päättyy: 19.03.2019 klo 13:00, kokoaikatyö, Kesto: 6 - 12 kk
Haemme asiakasyrityksellemme SÄHKÖASENTAJAA Leville työskentelemään uudiskohteessa huoneistojen ja liiketilojen sähköasennustöissä. Haussa etusijalla ovat kokeneet, itsenäiseen työhön kykenevät sähköasentajat, mutta otamme haussa huomioon myös vähemmän kokemusta omaavat, reippaat asentajat. Toivomme löytävämme työntekijän Leviltä/Kittilästä tai kohtuullisen ajomatkan päästä. Työt alkavat arv...
Kategoriat: Tyopaikat

Kaivosvarustelija, 4 paikkaa, Carrot Pohjois-Suomi Oy, Kittilä

Kaivosvarustelija, Carrot Pohjois-Suomi Oy, Kittilä, Haku päättyy: 28.03.2019 klo 13:00, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
Haemme asiakasyrityksellemme KAIVOSVARUSTELIJOITA Kittilään toimimaan kaivoksilla varustelu-urakoissa. Katsomme eduksi kokemuksen kurottajien, kuorma-autojen tai muiden työkoneiden käsittelystä, C-ajokortin sekä alan yleiset turvakorttikoulutukset. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla kesäkaudelle 2019, mutta kesäkauden jälkeen työntekijöillä on mahdollisuus työllistyä pidemmä...
Kategoriat: Tyopaikat

Keittiötyöntekijä, Go On Lappi-Koillismaa, Go On Lappi-Koillismaa, Rovaniemi

Keittiötyöntekijä, Go On Lappi-Koillismaa, Rovaniemi, Haku päättyy: 22.03.2019 klo 21:00, osapäivätyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Etsimme asiakkaallemme RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ suurtalouskeittiöön Kolariin. Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin sisältyy mm. astiahuoltoa, ruoan esille laittoa ja avustavia ruoanvalmistustehtäviä. ARVOSTAMME - Joustavaa ja positiivista asennetta - Kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin - Hyviä vuorovaikutustaitoja ja ihmisläheistä työotetta EDELLYTÄMME - Keittiöalan työkokemusta...
Kategoriat: Tyopaikat

Sivut

Tilaa syöte Kittilän kunta syötteiden kerääjä