Uutisten kerääjä

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN KURSSEILLE ALKAA Ma 20.11. klo 12.30

Ilmoittautuminen kevään 2018 kursseille alkaa ma 20.11. klo 12.30 alkaen.

Koko kauden kurssit

Jos olet ilmoittaunut koko kauden kestävälle kurssille, sinun ei tarvitse ilmoittautua uudestaan. Uusi opiskelijoita otetaan keväällä koko kauden kursseille, mikäli kurssilla on tilaa.

Kevätkausi alkaa ma 15.1.2018.

Ilmoittautumiset joko netissä https://www.opistopalvelut.fi/revontuliopisto/ tai puhelimitse opiston toimistoon.

Kieli Undefined

Lasten kuvataide Vuoma 25.-26.11.

1103109K LASTEN KUVATAIDE VUOMA syksy
Vuoma, koulu, Vuomantie 1320
la 11.00-14.00
su 11.00-14.00
25.11.–26.11.2017
Jaana Hokkanen ● 7 t ● Kurssimaksu 10 €
Ilm. 17.11. mennessä

Taiteillaan, piirretään, maalataan ja kuvitellaan yhdessä! Materiaalimaksu 5 €, maksetaan opettajalle kurssin aikana. Omat eväät mukaan sekä maalaamiseen sopivat vaatteet.

Kieli Undefined

Perhetyöntekijän toimi

Kittilän kunnassa on haettavana perhetyöntekijän toimi, jonka ensisijainen sijoituspaikka on neuvolan perhetiimi.

Perhetyöntekijän tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa, jonka suuntautuminen on lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisala.

Neuvolan perhetyöntekijä on osa moniammatillista työryhmää ja toimii tavallisesti neuvolan terveydenhoitajan työparina. Työtä tehdään perheiden kotona. Tehtäviin kuuluu mm. perheen elämänhallinnan ja sujuvan arjen tukeminen sekä palveluohjaus tilanteissa, joissa vanhemmat ovat esim. hyvin nuoria ensimmäistä lastaan odottavia.

Aiempi kokemus perheiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työaika ja palkkaus ovat KVTES:n mukaan. Valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä. Valitulla on 4 kk:n koeaika.

Hakemus tulee jättää 27.11.2017 klo 15.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ. Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi merkintä Hakemus - perhetyöntekijä.

Kittilässä 13.11.2017

Kategoriat: Kuntarekry

Levin talvikausi avattiin komeasti

Levin uutisia - 11.11.2017

Avajaisviikonloppuna on hulinaa, kun tunturin täyttää alppihiihdon maailmancup, matkailijat ympäri maailman sekä yritysvieraat, jotka osallistuivat kaksipäiväiseen Levi Suksee –seminaariin.

Valkoinen tunturi sekä pikku pakkanen toimivat perjantain näyttämönä, kun päivällä laskettiin Kids Race Eturinteellä. Isommat tytöt ja pojat treenasivat  Alpine Training Parkissa ennen lauantaina alkavaa Audi FIS Ski World Cup Levin -osakilpailua.

Levi Summit tapahtumakeskuksessa käytiin intensiivistä keskustelua yritysvastuusta Levi Suksee –seminaarissa, jossa jo torstaina kuultiin väkeviä puheenvuoroja aina Islannista asti.

Väkijoukko kokoontui perjantaina illalla tunturinjärven kupeessa Zero Pointin tapahtumatorille avajaisseremoniaan, jossa Joulupukki toivotti kaikki tervetulleiksi Lappiin ja Leville. Yleisö eli mahtavasti mukana, kun lavalle nousivat Joulupukin jälkeen maailmancupin naisten pujottelun top15-laskijaa lähtönumeroarvontaan.

Saamelaistunnelmaa lavalle toi Niiles-Jouni Aikio unohtumattomalla joikauksellaan, joka ei jättänyt ketään kylmäksi pienen lumisateen keskellä. Nopeampaa rytmiä Aikion jälkeen saatiin kuulla DJ Aleksanterilta.

Levin avajaispäivän ilta jatkui perinteiseen tapaa Hullu Poro Areenalla, jossa esiintyi upea Jenni Vartiainen.

Avajaisviikonlopun ohjelma jatkuu lauantaina 11.11. naisten pujottelulla klo 11.00 Levi Black -rinteessä. Lapland Avenue kisahurmoksen keskellä tarjoaa enemmän palveluja kuin koskaan aiemmin.

Levin avajaisviikonloppu henkii niin rinteessä kuin sen ulkopuolella vahvasti lappilaisia perinteitä ja uniikkia pohjoisen mystiikkaa.

Kuva: World Cup Levi 2017/ Nisse Schmidt

Vs. kunnanjohtaja

Kittilän kunta julistaa uudelleen haettavaksi vs. kunnanjohtajan viran. Virkaa aiemmin (lokakuussa 2017) hakeneet otetaan huomioon valinnassa.

Vs. kunnanjohtajan tehtävänä on kunnan hallinnon, taloudenhoidon ja palvelutuotannon johtaminen, elinkeinoelämän kehittäminen ja tulevaisuudessa entistä tärkeämpi alueellinen yhteistyö.

Vs. kunnanjohtajalta edellytetään virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon sekä kokemusta johtotehtävistä.

Kittilän kansainvälistyessä sujuva englannin kielen taito on välttämätön.

Vs. kunnanjohtajan virka täytetään ajalle 1.1. - 31.12.2018.

Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja kunnallista virka- ja työehtosopimusta.

Kittilän kunnanvaltuustolle osoitetut hakemukset, joihin tulee liittää opinto- ja työtodistusjäljennökset, CV tai ansioluettelo sekä palkkatoivomus on toimitettava 24.11.2017 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi.

Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse: kirjaamo(at)kittila.fi tai kirjeitse osoitteella: Kittilän kunnanhallitus, Valtatie 15, 99100 Kittilä. Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi Hakemus - Vs. kunnanjohtaja.

Kategoriat: Kuntarekry

Levin maailmancup televisiossa

Levin uutisia - 9.11.2017
Naisten pujottelu lauantaina 11.11.

Yle TV2

klo 10:40 - 12:30 1. lasku, selostus Nina Vanhatalo, ruotsiksi Kristian Karlsson

klo 13:45 - 14:55 2. lasku

Eurosport 1

klo 10:45 - 12:00 1. lasku, selostus Julius Vauhkonen ja Sami Uotila

klo 13:45 - 15:00 2. lasku

Miesten pujottelu sunnuntaina 12.11.

Yle TV2

klo 10:40 - 12:30 1. lasku

klo 13:45 - 15:00 2 lasku

Eurosport 1

klo 10:45 - 12:00 1. lasku

klo 13:45 - 15:00 2. lasku

Tulosseuranta, FIS Live Timing

https://data.fis-ski.com/alpine-skiing/live-timing.html

Suomen joukkue hakee menestystä ja kokemusta Levillä

Levin uutisia - 9.11.2017

Kotikisaan Suomi lähtee hakemaan menestystä ja kokemusta

Päävalmentaja Janne Haarala odottaa, että toisella kierroksella nähdään sinivalkoiset värit sekä lauantaina naisten kisassa että sunnuntaina miehissä. – Tietysti tämä on tavoitteemme.

Naisten nuori joukkue hyökkää kauteen Riikka Honkasen johdolla. – Tämä Levi Black on minulle tuttu rinne ja tykkään laskea siinä. Kauden mittaan painopiste on Eurooppa cupissa. Siellä pitää pystyä parantamaan FIS pisteitä.

Hilla Hannola ja Kia-Emilia Hakala ovat mukana maailmancup tasolla ensimmäistä kertaa.

Miehissä kaksi kolmikkoa

Miehissä Suomen joukkueessa trio, Jens Henttinen, Joonas Räsänen ja Victor Malmström, on laskenut maailmancupissa 57 kisassa. Eurooppa Cupissa heillä on listoilla 178 kisaa. Kokemattomampi kolmikko Arttu Niemelä, Teddy Takki ja Robin Bäck lähtee mukaan Niemelän yhdellä maailmancup-startilla ja EC-starttejakin heillä on kasassa vasta 15.

Henttinen ja Räsänen ovat valmistautuneet tähän kauteen maajoukkueen ulkopuolella, Jens ruotsalaisvalmennuksessa Tärnäbyssä. – Siellä pääsin heti hyvin sisään tiimiin ja homma toimii mukavan leppoisassa hengessä. Tykkään olla siellä. Sunnuntain kisa on yksi muiden joukossa – ja maanantaina mennään taas eteen päin.

Joonas Räsänen on harjoitellut omassa ”Sekka-pois” -tiimissään paljolti Michael Ankenyn kanssa. Meillä on vähän samanlainen tilanne ja homma Jensin kanssa ja Jens (Henttinen) on minulle eräänlainen ”veli”, olemme niin paljon olleet yhdessä. ”Sekka pois” on edelleen minun mottoni. Teen tätä jatkossakin vuosi kerrallaan. Levin jälkeen vedän Nor-Amia rapakon takana. EC:n puolella on tarkoitus kiivetä podiumille, tiivistää Räsänen.

Victor Malmström tekee paluuta tälle tasolle monen loukkaantumisen jälkeen. Luja luottamus on haistettavissa juuri tällä hetkellä lyhyelläkin nokalla ja niinpä ”Confidence” on hyvinkin ymmärrettävä tiivistys kysymykseen: ”Mikäs on päällimmäisenä tämän hetken valmistautumisessa?” Vauhtia löytyy, vaikka muille jakaa – ja nyt se pitää siirtää radalle numero rinnassa, toteaa Malmström.

Lisätietoja:

päävalmentaja Janne Haarala
+358 440 948 009
janne.haarala@skisport.fi

toimitusjohtaja Marko Mustonen
+358 40 518 4559
marko.mustonen@skisport.fi

toimittaja Esko Räty
+358 400 388 802
esko.raty@gmail.com

Levin omalla miehellä Joonas Räsäsellä katseet jo toisella kierroksella

Levin uutisia - 7.11.2017

Joonas Räsänen tutkii säätiedotuksia ja katselee taivaalle. Vielä olisi aikaa, jos vain sää sallii, treenata Levin Eturinteessä sekä Alpine Training Parkissa ennen pujottelun maailmancupin avausviikonloppua. Takana on jo hyvä treeniviikko ja kaiken pitäisi olla valmista, jotta Joonas Räsänen voisi laskea uransa parhaan suorituksen kotirinteessään Levillä.

Joonas Räsänen kutsuu Leviä toiseksi kodikseen. Joonas edustaa Levi Ski Clubia ja hän on viettänyt tunturissa paljon aikaa. Viime viikot Levillä ovat olleet Räsäselle mukavaa aikaa, sillä Suomen maajoukkueen ja muiden urheilijoiden näkeminen kesätauon jälkeen on tuonut hyvää fiilistä.

- Meillä on hyvä jengi. Täällä nyt hengataan sekä treenataan yhdessä. Laskemme mäessä jos vain sää sallii ja sen lisäksi teemme kuivaharjoittelua, saliharjoittelua, hiihdämme sekä pelaamme pallopelejä semi-isolla porukalla ennen viikonlopun kisaa, kertoo Joonas Räsänen.

Aika ottaa seuraava askel

Viime vuoden Levin maailmacupissa Räsänen karsiutui toiselta kierrokselta. Levi Black-rinteen jyrkässä osuudessa tapahtui pieni virhe ja hän putosi tuloslistalla sijalle 36. Viime vuotinen tapahtuma on analysoitu ja jyrkälle tuloa on nyt harjoiteltu.

- Oli kiva tulla Leville. Kroppa tuntuu hyvälle ja fiilikset ovat hyvät. Tänä vuonna kaikki on paremmalla mallilla, ehjempää treenimielessä ja välineet toimivat. Olen kuunnellut enemmän itseäni, sanoo Räsänen.

Räsänen paras maailmancup tulos on parin vuoden takaa Itävallasta, jossa hän oli ensimmäinen toiselta kierrokselta karsiutunut. Räsänen haluaa vakiinnuttaa paikkansa maailman kymmenen parhaan laskijan joukkoon, mutta se tarkoittaa ensin toiselle kierrokselle pääsyä.

- Levillä toiselle kierrokselle laskeminen on ehdottomasti tavoitteena. Sen jälkeen voisin sanoa onnistuneeni. Nyt on aika ottaa se seuraava steppi urallani. Levin mäki on 5/5. Se on reilu kaikille olosuhteiden puolesta ja isoille lähtönumeroille paras mäki.

Kotikisa ei tuo lisäpaineita 28-vuotiaalle miehelle. Oma äiti toimii kisan lähtötuomarina, pikkuveli ja ystäväjoukko sekä tietenkin koko muu suuri yleisö kannustaa lehtereillä. Joonas Räsänen toivoo näkevänsä montussa paljon yleisöä.

- Ei siinä laskun aikana ehdi kuulemaan mitä ympärillä tapahtuu, mutta pääasia, että kannustetaan. Alhaalla maalissa sen yleisön luoman tunnelman huomaa ja tuntee.

Joonas Räsäsen lähtönumero selviää lauantaina 11.11. ja miesten pujottelun ensimmäinen kierros lasketaan sunnuntaina 12.11. klo 11.00. Viikonlopun aikana kisamäessä nähdään seitsemän suomalaista laskijaa.

Levin maailmancup on alppihiihtokauden avaus maailman parhaiden pujottelijoiden seurassa 10.-12.11.2017.

Katso kisaviikonlopun ohjelma ja osta liput tästä.

Kuva: Teemu Moisio

Lapin mystiikkaa kisakylän täydeltä

Levin uutisia - 7.11.2017

Tapahtumien keskiöksi ei ainoastaan jää Levin Black –rinne, vaan koko Levin kisakylä herää henkiin koko tulevan kisaviikonlopun ajaksi.

Levi-keskus viihdyttää kisakansaa aina aamusta aamun pikkutunneille asti. Aamupäivästä on tarjolla koko perheen ohjelmaa kisakylän ja kisa-alueen tuntumassa. Muun muassa Lapland Avenue avaa oven lappilaisten makujen maahan ja aktiviteettien pariin. Lisäksi Lapland Avenuella on mahdollisuus tutustua ohjelmapalveluihin paikallisten yrittäjien esittelemänä ja ostaa vaikka tuliaiset kotiin vietäväksi, tai ruokaa kun nälkä yllättää.

Lapland Avenue palvelee virallisina kisapäivinä LA-SU 10.00-17.00.

LAPLAND AVENUE 2017
 • Sammuntupa
 • Ounaskievari
 • Kingcrabhouse
 • Laplanddriving
 • Lapland Express
 • Pannukakkutalo
 • Virta Tuotanto
 • Laplandsafaris
 • Metsähallitus
 • Pohjolan kiinteistövälitys
 • Immelkartano
 • Kaamosliha
 • Levin Ruokapalvelut
 • Petri Manninen / Ruokapalvelut
 • Kino Safaris
 • Lapin Saaga
 • Eatruka
 • Vmax vuokraus
 • Alakylän Paliskunta ja Kinisjärvi-Vuomin
 • Husky Park
 • Icekarting
 • Meiä Liha
Kisatapahtumat Levin sydämessä

Tunturijärven kupeesta löytyy myös Zero Point –tapahtuma-alue aivan itse ravintolan tuntumasta. Tapahtuma-alue pitää sykettä yllä niin musiikkitarjonnan ja muun oheisohjelman myötä. Alueella järjestetään myös viralliset avajaiset ja urheilijoiden kilpanumeroiden arvonta (Puplic Draw). Alueella palvelee jokaisena kisapäivänä joulutori 9-19 ja tapahtumatori perjantaina 17-20.00 ja lauantaina 16.00-19.00.

Kirpeä pakkanen kääntyy helakaksi lämmöksi poskipäillä, kun tanssii iltaohjelmien tahtiin lapin yössä. Planeetan parhaat apreski –juhlat tarjoilee Pub Hölmölä aina alkuillasta keskiyön paremmalle puolelle asti.

Levin maailmancupissa pääset myös nauttimaan festarihenkeä, kun lauantaina vietetään Lapin parhaat baarifestarit. Suomen kärkiartistit tähdittävät Hullu Poro Areenan estradia iltaisin: Jenni Vartiainen perjantaina ja Egotrippi lauantaina. Iltojen parhaimmat tanssihitit pyörittää DJ Traptor.

Viikonlopun spesiaalista vastaa Levi Hotel Spa; VIP-vieraita hemmotellaan unohtumattomilla allasjuhlilla. Northern Light Pool Party järjestetään lauantaina 11.11. klo 19.00 alkaen. Luvassa ainutlaatuinen kylpyläkokemus. Kuumat ja kylmät altaat hemmottelevat juhlakansaa, lämpöisiä porealtaita unohtamatta tähtitaivaan ja revontulien alla. Kylpyläkokemuksen kruunaa erilaiset saunat, jotka takaavat lämmön paukkuvissa pakkasöissä. Ainoastaan Tokka VIP-lipun omaavat ovat etuosto-oikeutettuja tapahtumaan.

Kattavan ohjelmatarjonnan myötä Levin mystiikka vie mennessään myös kisa-alueen ulkopuolella. Tule kokemaan kanssamme unohtumattomia hetkiä Levillä.

Lisätiedot:

World Cup Levi yleisötiedote

Levin uutisia - 7.11.2017
LIPUNMYYNTI

Kilpailuihin myydään pääsylippuja, joiden hinnat ovat aikuisilta 20 € / päivä ja lapsilta 7 - 12 v. 5 € / päivä. Kahden päivän pääsylippu maksaa aikuisilta 30 € ja lapsilta 8 €. Lapset alle 7 v. pääsevät ilmaiseksi vanhempien seurassa.

Lippuja saa kätevimmin ennakkoon Levin Matkakaupasta. Levillä kisaviikolla lippuja myyvät Oy Levi Ski Resort Ltd, Levin Matkailuneuvonta, sekä alueen hotellit. Pääsylippuja voi luonnollisesti ostaa myös kisa-alueelta! Hissilippu ei oikeuta sisäänpääsyyn. Levi Centerin alue oheistapahtumiin ei ole pääsymaksua.

Osta lippusi täältä

Levi Black -tapahtuma-alue

Yleisölle on varattu katsomoalue maalialueen tuntumasta sekä kilpailurinteen alhaalta katsottuna oikealta puolelta. Nyt yleisöllä on mahdollisuus myös katsoa tapahtumia aivan rinteen reunalta myös ns. jyrkän osuuden tietämillä. Kisoihin on tuotu myös kaksi ns. jättiskriiniä, jotka sijoitellaan molemmille puolille Levi Black -rinnettä. Uutuutena kilpailuja on mahdollisuus seurata myös pikkunaposteltavan ja juoman lomassa uudesta lasitetusta Family Lounge teltasta.

VIP -vieraille on varattuna katsomoalue maalialueen tuntumasta. Tänne pääsyyn vaaditaan erillinen kulkulupa.

Alhaalta katsottuna maalialueen oikealla puolella sijaitseva teltassa on varattu tilaa ja tekemistä lapsiperheiden tarpeisiin. Katsomoalueiden ja gondolirakennuksen välisellä alueella kulkee ns. Lapland Avenue, jossa Levin ja Lapin yrittäjät tarjoavat palveluitaan ja esittelevät toimintaansa. Myös yleisön ravintolatiloja sijaitsee tällä alueella.

Alueella myydään myös virallisia Levi World Cup -kisatuotteita. Lisätietoja Levi Shopista numerosta 0207 960 205.

Tapahtuma-alueelle on sijoitettu yleisiä wc-tiloja ja lisäksi myös erillinen wc-teltta. Inva-wc:t sijaitsevat gondolirakennuksen alakerrassa. Ensiaputilat on niin ikään sijoitettu gondolirakennuksen alakertaan. Tapahtuman pelastussuunnitelma on tarvittaessa saatavilla.

Levi Black tapahtuma-alueella palvelee kolme eri yleisöravintolaa. Lisäksi Lapland Avenuella on mahdollista tutustua lappilaiseen tunnelmaan ja ohjelmapalveluihin paikallisten yrittäjien esittelemänä. Lapland Avenuelta on mahdollisuus ostaa vaikka tuliaiset kotiin vietäväksi tai ruokaa kun nälkä yllättää. Lapland Avenuelta löytyy myös monenlaisia lappilaisia aktiviteettejä kokeiltavaksi.

Zero Point – tapahtuma-alue

Zero Pointin tapahtuma-alueella jännitetään perjantaina ja lauantaina urheilijoiden kilpailunumeroiden arvontaa. Lavalla on lisäksi musiikkia ja muuta oheisohjelmaa. Alueella palvelee joulutori 9-19, sekä tapahtumatori perjantaina 17-20 ja lauantaina 16-19. Täältä voit ostaa evästä ja vaikka kotiin tuomisia.

Lapset ja perheet

Levin kisa haluaa, että aikuisten lisäksi kisa-alueella viihtyvät myös lapset.

Lastenhoitohuone sijaitsee gondolirakennuksen alakerrassa.

Lapsille ja perheille on järjestetty omia aktiviteetteja ja toiminta-alue puukatsomon läheisyyteen ylätasanteelle. Ylätasanteella on myös sisäänpääsyltään ikärajaton perheteltta, jossa on kahvilapalvelut ja lastenhoitohuone. Tapahtumateltta tarjoaa viihdykettä lapsille ja lapsen mielisille erilaisten aktiviteettien muodossa. Teltassa jokainen pääsee nauttimaan jouluisesta tunnelmasta, minkä lisäksi on mahdollisuus nauttia myös pientä kisaevästä. Aktiviteettejä löytyy niin teltan sisältä puuhanurkkauksesta kuin ulkoa leikkien ja rastien muodossa. Perheiden käytössä on myös puukatsomo ja sen läheisyydessä wc:t.

Levi Lapland Kids race

Tervetuloa mukaan ja osaksi maailmancupviikonloppua.

Tutustu lasten kisaan

YLEISÖN SISÄÄNKÄYNTI

Yleisön sisäänkäynti kilpailualueelle tapahtuu joko ns. pääportista katsottuna gondolirakennuksen oikealla puolella kulkeva reitti. Sisääntulopaikalla on järjestetty lipunmyynti. Oikeudet muutoksiin pidetään.

KIELLETYT TAVARAT SEKÄ LEMMIKKIELÄIMET

Seuraavat tavarat ja aineet ovat kiellettyjä tapahtuma-alueella:

 • Päihteet tai muut huumaavat aineet
 • Terä- ja ampuma aseet
 • Räjähteet, raketit tai muu syttyvä / räjähtävä materiaali
 • Lemmikkieläimet
 • Kauko-ohjattu ilmailualus ja lennokki
LIIKENNEJÄRJESTELYT

Levin maailmancup aiheuttaa alueella tavallisesta poikkeavia liikennejärjestelyjä. Levi Black -alueella tämä tarkoittaa esimerkiksi nopeusrajoituksien muutoksia sekä pysäköinnin rajoittamista. Levin keskustan alueen liikennettä tullaan rajoittamaan perjantaina 11.11. sekä lauantaina 12.11. klo 17.30 – 20.00 välisenä aikana. Tällöin ns. Eturinteiden edessä kulkeva Hissitie on suljettuna yleiseltä liikenteeltä.

Liikenne tulee ruuhkautumaan tapahtuman aikoihin, joten liikkeellä kannattaa olla ajoissa!

PYSÄKÖINTI

Levi Black -kilpailualueella on maksullinen parkkipaikka yleisölle 10 € / ajoneuvo. Opasteet ohjaavat! Pääyhteistyökumppanimme Audi tarjoaa Audi-kuskien parkkimaksut Audeille osoitetuilla parkkialueella.

Levi Black -alueen parkkipaikan kapasiteetti on rajallinen ja tämän täyttyessä pyydämme käyttämään Levin keskustan parkkimahdollisuuksia. Ilmaiset non-stop yleisöbussit kuljettavat kätevästi kisa-alueelle.

Kilpailijoille, medialle ja organisaatiolle on järjestetty pysäköinti Levi Black alueella. Kulku tapahtuu ns. Levi Black pääliittymästä vain erillisellä kulkuluvalla. Myös yleisölle järjestetty bussikuljetus sekä taksit käyttävät pääliittymää.

Parkkialueet on merkattu selvästi kylteillä ja opasteilla aidattu tarpeen mukaan. Liikennettä sisäänajoa sekä pysäköintiä ohjaavat tähän erikseen koulutetut henkilöt.

Levin keskustan alueella järjestettäviin oheistapahtumiin ei järjestetä erillistä pysäköintialuetta, yleiset parkkialueet ovat käytössä. Liikenne ja parkkipaikat tulevat ruuhkautumaa, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa!

YLEISÖKULJETUKSET

Levin keskustasta on järjestetty yleisölle ilmainen non-stop kuljetus Levi Black -kilpailualueelle ja sieltä
takaisin. Tämän aikataulu on seuraava:

 • LA 11.11. klo 09.30 – 17.30
 • SU 12.11. klo 09.30 – 17.30

Yleisökuljetusten reitti: Levi Hotel Spa – kilpailualueen kääntöpaikka – Levi Hotel Spa

Levin keskustan alueella järjestettäviin oheistapahtumiin ei järjestetä erikseen kuljetusta Levi Black - alueelta.

MUUT KULJETUKSET

Ski bussi kulkee reittiä 1 (R1 = Zero Point - Rakkavaara - Koillisrinne - Zero Point 11. - 12.11. klo 09.00 – 16.00 puolentunnin välein. Klo 16.00 – 19.30 Ski bussi kulkee normaalin reitin ja aikataulun mukaisesti.

Taksit on ohjeistettu jättämään ja noutamaan asiakkaat Levi Blackin yleisöbussien kääntöpaikkaa hyväksikäyttäen.

World Cup lisäbussikuljetus Rovaniemen Lentokenttä – Levi -välille

Rovaniemen lentokentän ja Levin välille järjestetään suoria bussikuljetuksia. Tilausajot ajetaan lipun ostaneiden määrästä riippuen joko 22 tai 52 paikkaisella linja-autolla, joten varmistaaksesi paikkasi, varaa se kirjallisesti etukäteen Levin Matkailuneuvonnasta levi.info@levi.fi . Tilauksen yhteydessä on mainittava matkustavien henkilöiden nimet, laskutusosoite sekä matkapuhelinnumero. Mikäli paikkoja on vapaana, voi lipun ostaa myös kuljettajalta (bussissa käy kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen).

Hinta: 50€ (sis. alv. 10%), minimi osallistujamäärä: 10 matkustajaa.

Matka perutaan, mikäli matkustajia on vähemmän – ajantasaisen tiedon saat Levin Matkailuneuvonnasta, p. 016 639 3378.

Torstai 9.11.2017

14.30 Rovaniemen lentokenttä – 17.00 Levi Hotel SPA
20.30 Rovaniemen lentokenttä – 23.00 Levi Hotel SPA

Perjantai 10.11.2017

11.40 Rovaniemen lentokenttä – 14.10 Levi Hotel SPA
18.10 Rovaniemen lentokenttä – 20.40 Levi Hotel SPA

Maanantai 13.11.2017

14.00 Levi Hotel SPA – 16.30 Rovaniemen lentokenttä

SOSIAALINEN MEDIA

Levin maailmancup panostaa viestinnässä erityisesti sosiaaliseen mediaan. Vimeisimmät kisauutiset ja viestit on seurattavissa Facebookista ja Instagramista. Voit myös jakaa omat kisakuvasi ja -postauksesi hashtageilla: #worldcuplevi #levilapland

TELEVISIOINTI YLE TV2

YLE TV2 televisioi suorana lähetyksenä Levin alppihiihdon maailmancupin kilpailutapahtumat.

MAAILMANCUPISTA AIHEUTUVAT MUUTOKSET LEVIN ALUEELLA

Rinteet:

 • Kilpailurinne G.2 on suljettu yleiseltä käytöltä ennen kisoja sekä toistaiseksi kilpailuiden jälkeen.
 • Eturinteisiin rajataan kilpailijoille harjoittelualue.
 • Levi Black -alueelle ei pääse 11.-12.11.2017 ilman pääsylippua tai akkreditointia. Kulkua rajoitetaan myös 10.11.2017

Gondolirakennus:

 • Gondoliravintola on kokonaan VIP vieraiden käytössä 11.-12.11.
 • Gondolirakennuksen alakerta on varattu median käyttöön.
 • Johtokeskus sijaitsee gondolirakennuksen alakerrassa.
 • Löytötavarat toimitetaan johtokeskukseen.

Hotelli Hullu Poro:

 • Hotelli Hullu Poron Kongressikeskus toimii kisojen mediakeskuksena sekä kilpailutoimistona.
 • Sisäänpääsyyn vaaditaan akkreditointipassi.
 • Liikenne tulee ruuhkautumaan tapahtuma-aikoina, joten järjestettyjen julkisten ajoneuvojen käyttö on toivottavaa (kts. liikennejärjestelyt)! Kisa alueelle kannattaa tulla ajoissa!
YHTEYSTIEDOT

Pääsihteeri Marko Mustonen – marko.mustonen@skisport.fi
Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jouni Palosaari 0400 690 770 – jouni.palosaari@levi.fi
Kilpailutoimisto Natalia Lahtela 0400 818 484 – natalia.lahtela@skisport.fi

Lisätiedot

Tutustu tarkemmin tapahtumaan Levi.fi-sivuilla ja tapahtuman virallisilla kotisivuilla.

Oikeudet muuoksiin pidätetään.

Leville Suomen monipuolisin parkkitarjonta

Levin uutisia - 6.11.2017

Leviltä löytyy neljä erilaista ja eritasoista suorituspaikkaa.

Etelärinteiltä löytyy kolme eri suorituspaikkaa. Viime vuonna lanseerattu Leevilandian Mini Park jatkaa edelleen perheen pienimpien palvelemista helpoilla presseillä ja aaltoladullaan. Mini Parkkiin pääsee Etelärinteen sompahissillä.

Mini Parkista seuraava askel on Etelärinteen South Park Junior, josta löytyy helppoja pressejä ja 2-5 metrin hyppyreitä. South Park Junior saa laajennuksen ja siitä tulee monipuolisempi eli parkista löytyy enemmän laskettavaa kuin aiemmin.

- South Park Junior oli viime vuonna erittäin suosittu ja tämän kauden uusien laajennustöiden kautta uskomme sen kasvattavan suosiotaan entisestään, kertoo Park Manager Ville Hietalahti Levi Ski Resort Oy:sta.

Kokeneille ja aktiivisesti parkissa laskeville viime vuonna avattu South Park saa ehostusta pintaan, kun suorituspaikkojen monipuolisuutta pyritään lisäämään. South Park on lähes kilometrin mittainen, joka mahdollistaa hypyt ja reilauksen samalla runilla. South Parkissa on myös valaistus ja tehokas lumetus 18 automaattitykillä. Levi South Parkin reilit, hyppyrit ja muut elementit sijaitsevat 9.2-rinteessä.

Etelärinteillä sijaitsevaan South Parkkiin ja South Park Junioriin pääsee kätevästi ankkurihissillä 9 tai vaihtoehtoisesti laskija voi laskea koko etelärinteen alas ja käyttää lämmitettyä tuolihissiä.

Eturinteen Street on luontainen askel South Park Juniorista, sillä Street tulee olemaan vaikeustasoltaan South Park Juniorin tasoa ja hieman siitä haastavampi. Viime kausiin verrattuna Streetin yleiskuva tulee pienentymään ja haastavuus hieman helpottumaan. Aivan aloittelijoille Street ei sovi kohtalaisen jyrkän profiilin takia. Streetille tulee myös minipipe, joka on aikaisempaa pienempi eli se soveltuu jatkossa paremmin pipelaskun opetteluun.

Katso avoimet rinteet täältä

Katso myös Levin parkeissa kuvattuja videoita:

Kelly & Henry Sildaru (Kelly on X-games voittaja) viime keväänä Levillä

Zenja Potapov (Levi South Park team laskija) & kaverit South Parkissa

Joona Kangas (Levin oma poika & South Parkin team laskija) South Parkissa

Kansainväliseltä hiihtoliitolta vihreää valoa Levin kisalle

Levin uutisia - 2.11.2017

Levin alppihiihdon maailmancupiin on tänään aikaa hieman yli viikko. Vaikka kisarinteessä on ollut valkoinen lumipeite jo usean viikon ajan, tarvitaan alppihiihdon maailmancupin järjestämiseen kansainvälinen hiihtoliiton FIS:n virallinen hyväksyntä. Tänään FIS näytti Leville virallisesti vihreää valoa: lumitilanne on hyvä ja kisat lasketaan.

Ensimmäistä kertaa Levin maailmancupin kisarinteessä käytössä olleet lumisäilöt ovat toimineet odotettua paremmin. Keväällä rinteeseen säilötty kymmenien tuhansien kuutioiden lumimassa levitettiin lokakuussa onnistuneesti. Tällä hetkellä rinteessä on 80% säilöttyä lunta ja 20% tuoretta luonnon lunta sekä lumitykeillä ammuttua. Alkuviikosta järjestäjät injektoivat Levi Black -rinteen eli jäädyttivät vedellä pinnan kivikovaksi. Yli kymmenen asteen pakkanen takaa sen, että rinne pysyy lähes jäisenä 11. - 12.11. käytävään pujottelukisaan saakka.

Levin erinomaiset olosuhteet ovat houkutelleet paikalle Suomen joukkueen lisäksi useita eri maiden maailmancuplaskijoita. Loppuviikon jäisessä ja haastavassa kisarinteessä harjoittelevat isäntämaan lisäksi ainakin Norjan, Iso-Britannian, Slovakian, Saksan, Ranskan, Yhdysvaltain, Slovenian ja Venäjän maajoukkueet.

Maailmancupin kilpailunjohtajana toimiva Petri Tuomikoski on ollut itse tiivisti kisarinteessä edelliset päivät ja johtanut 25 hengen jäädytysryhmää.

- Ei ollut tarkoitus tehdä rinteestä luistinrataa, mutta kyllä pinta on jälleen taattua leviläistä jäätä. Olosuhteet tulevat olemaan tasapuoliset jokaiselle laskijalle, sillä rinteenpinta ei kulu, Tuomikoski lupaa.

Lauantaina, viikkoa ennen naisten kisaa, Levi Black -rinne suljetaan, ja harjoitukset siirretään hiihtokeskuksen muihin rinteisiin. Vaikka rinne on periaatteessa kisavalmis, seuraa Tuomikoski tiimeineen olosuhteita ja ovat valmiita tarvittaessa reagoimaan.

- Kisarinteeseen ei varsinaisesti tehdä enää mitään suurta. Pientä kumpujen viilausta ja lähtöpaikan viimeistelyä. Toki jos lumimyrsky iskisi, niin lumet poistetaan koneella.

Levillä lauantaina 11.11. klo 11 käynnistyvä naisten pujottelun avauskierros on yhdestoista kerta, kun Levillä lasketaan alppihiihdon maailmancupia. Sunnuntaina myös mieslaskijat saavat kauden ensimmäisen starttinsa, sillä kalenterissa avauskisaksi merkitty Söldenin maailmancup peruttiin viikko sitten myrskyn vuoksi.

Lisätietoa

Kuva: Pertti Kuivalainen

Fysioterapeutin toimi

Kittilän kunnassa on haettavana fysioterapeutin toimi.

Kelpoisuusvaatimuksena fysioterapeutin toimeen on alansa soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto.

Työaika ja palkkaus määräytyvät KVTES:in mukaisesti. Pysyvässä fysioterapeutin työsuhteessa on 4 kk:n koeaika ja valitun on toimitettava lääkärinlausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Hakemus tulee jättää 17.11.2017 klo 15 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ.

Kategoriat: Kuntarekry

Levillä maastohiihtokausi avattiin ensilumenladulla

Levin uutisia - 30.10.2017

Lumitykit laitettiin Levillä käyntiin lokakuun puolivälissä sekä rinteissä että ensilumenladulla. Lämmin sää on tuonut hieman haasteita ensilumenladun lumetukseen, jonka takia latu alkaa tällä hetkellä Levin keskustan vieressä sijaitsevasta Lastenmaasta. Latu jatkuu tunturin kylkeä kohti Levi Golfia kahden kilometrin verran, jonka jälkeen käännytään takaisin kohti Lastenmaata. Lumetettu ja valaistu latu on nyt yhteensä 4km pitkä.

Ensilumenlatu on kokonaismitaltaan 9km (4,5km / suunta) ja latua lumetetaan koko ajan, jotta loppumatka saataisiin myös auki mahdollisimman nopeasti.

Kun luonnonlunta on satanut riittävästi, ensilumenladun lisäksi maastohiihtäjille on Levillä tarjolla 230 kilometriä latua niin perinteisellä kuin luistelutyylillä, josta 28km on valaistua latua. Levin valaistun ladun valojen toiminta-aika on klo 6:00 – 23:00. Vuosittain laduilla sivakoi noin 350 000 hiihtäjää eikä tämän vuoden odotukset poikkea viime vuotisista kävijämääristä.

- Teemme koko ajan töitä, jotta koko ensilumenlatu saadaan auki. Lumitykit ovat päällä 24/7. Odotamme myös luonnonlunta, jotta pääsemme avaamaan muita latupohjia. Levi tarjoaa loistavat puitteet maastohiihdolle, joten tervetuloa tunturiin, sanoo Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari.

Lisätietoa

Lastentarhanopettaja

Kittilän kunnan varhaiskasvatus julistaa haettavaksi lastentarhanopettajan sijaisuuden ajalle 20.11.2017 - 30.4.2018. Pätevyysvaatimus lastentarhanopettajan tehtävään on lain sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten mukainen (272/2005 § 7) pätevyys.

Työyhteisössä arvostamme positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä ammatillista työotetta. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee työntekijän esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, huumausainetestiä koskeva todistus (759/2004) sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 10.11.2017 klo 13.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta, tutkintotodistus pyydetään liittämään liitetiedostona. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai kirjeitse osoitteeseen Kittilän koululautakunta, Valtatie 15, 99100 Kittilä. Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi merkintä Hakemus - lastentarhanopettaja.

Kategoriat: Kuntarekry

Lastentarhanopettaja

Kittilän kunnan varhaiskasvatus julistaa haettavaksi lastentarhanopettajan sijaisuuden ajalle 20.11.2017 - 4.3.2018. Pätevyysvaatimus lastentarhanopettajan tehtävään on lain sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten mukainen (272/2005 § 7) pätevyys.

Työyhteisössä arvostamme positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä ammatillista työotetta. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee työntekijän esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, huumausainetestiä koskeva todistus (759/2004) sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 10.11.2017 klo 13.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta, tutkintotodistus pyydetään liittämään liitetiedostona. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai kirjeitse osoitteeseen Kittilän koululautakunta, Valtatie 15, 99100 Kittilä. Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi merkintä Hakemus - lastentarhanopettaja.

Kategoriat: Kuntarekry

Lastentarhanopettaja

Kittilän kunnan varhaiskasvatus julistaa haettavaksi lastentarhanopettajan toimen ajalle 1..12.2017 - 30.6.2018. Pätevyysvaatimus lastentarhanopettajan tehtävään on lain sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten mukainen (272/2005 § 7) pätevyys.

Työyhteisössä arvostamme positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä ammatillista työotetta. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee työntekijän esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, huumausainetestiä koskeva todistus (759/2004) sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 10.11.2017 klo 13.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta, tutkintotodistus pyydetään liittämään liitetiedostona. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai kirjeitse osoitteeseen Kittilän koululautakunta, Valtatie 15, 99100 Kittilä. Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi merkintä Hakemus - lastentarhanopettaja.

Kategoriat: Kuntarekry

Lastentarhanopettaja

Kittilän kunnan varhaiskasvatus julistaa haettavaksi toistaiseksi voimassa olevan lastentarhanopettajan toimen. Työn aloitus on sovittavissa, mutta alkaa viimeistään 1.1.2018. Pätevyysvaatimus lastentarhanopettajan tehtävään on lain sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten mukainen (272/2005 § 7) pätevyys.

Työyhteisössä arvostamme positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä ammatillista työotetta. Työ saattaa sisältää vuorotyötä. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee työntekijän esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, huumausainetestiä koskeva todistus (759/2004) sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimissa on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset pyydetään jättämään 10.11.2017 klo 13.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta, tutkintotodistus pyydetään liittämään liitetiedostona. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai kirjeitse osoitteeseen Kittilän koululautakunta, Valtatie 15, 99100 Kittilä. Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi merkintä Hakemus - lastentarhanopettaja.

Kategoriat: Kuntarekry
Tilaa syöte Kittilän kunta syötteiden kerääjä