Levin uutisia

Tilaa syöte syöte Levin uutisia
Levi on kansainvälisyydestä huolimatta vahva kotimainen matkailukohde, jossa viihtyvät kaikenikäiset vieraat ja jonne halutaan tulla. Levi on elämyskeskus, jossa tekemistä riittää jokaisena vuodenaikana. Tunturikylä toivottaa uudet ja vanhat ystävät tervetulleiksi 365 päivää vuodessa, 24 tuntia vuorokaudessa.
Syötteen kokonainen osoite. 3 tuntia 24 min sitten

Levin Matkailu rekrytoi - haussa Head Of Events

23.5.2018

Levin Matkailu vie eteenpäin Levin alueen matkailumarkkinointia sekä vastaa Levin alueen lukuisista kehitysprojekteista ja niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Myynti- ja markkinointikonserniimme kuuluu tämän lisäksi Levin alueen myyntipalvelu, matkailuneuvonta, matkatoimisto Levi Travel OY sekä tapahtumayhtiö Levi Events ltd. Kansainvälisistä tapahtumista operoimme mm. Levin Maailman Cupin ja huhtikuussa hiihdettävän Visma Ski Classic massahiihtotapahtumaa, joka on osa Visma Ski Classic kiertuetta. Toimimme myös Levin alueen suurimpana mökkivälittäjänä. Yhtiö on perustettu vuonna 1989 ja sen liikevaihto on n. 10 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 20 henkilöä. Levin matkailijamäärät ovat voimakkaassa kasvussa. 

Otat vastuullesi Levin matkailuorganisaation tapahtumien kehittämisen sekä niiden kaupallistamisen. Olemme vieneet vuosien aikana tapahtumaliiketoimintaa Levillä ansiokkaasti eteenpäin, mutta uskomme, että kykenemme entistä parempaan! Sinulla on kokemusta tapahtumien tuottamisesta; budjeteista, myynnistä kuin tapahtumatiimien koordinoinnistakin. Hallitset projektityön, aikataulut ja numerot. Saat innostettua ihmiset tiimeihin mukaan luomaan uutta. Et kavahda pitkiä päiviä ja hihojen käärimistä - silloin, kun sitä tarvitaan. Kommunikoit sujuvasti niin suomella kuin englannillakin. Teet töitä tiiviisti niin Levin Matkailun johtoryhmän, tiimin kuin alueen yritystenkin kanssa. Olet avainroolissa rakentamassa Levin strategian seuraavaa vaihetta. Asemapaikkasi on luonnollisesti Levillä ja raportoit Levin Matkailu Oy:n toimitusjohtajalle.

Arvostamme suuresti positiivista elämänasennetta, innostusta matkailu- ja elämysliiketoimintaan sekä reipasta "hands on"-meininkiä.

Innostuitko? Hienoa!

Katso tarkemmat tiedot työpaikasta ja ohjeet hakemiseksti täältä.

182 päivää Levin maailmancupiin - FIS vahvisti päivämäärämuutokset

18.5.2018

Päätöksen muutoksesta teki kansainvälinen hiihtoliitto FIS, joka perusteli ratkaisuaan TV-näkyvyyden parantumisella ja maailmancupsirkuksen etenemisellä tehokkaasti eteenpäin jo heti seuraavalla viikolla Pohjois-Amerikassa.

Levin maailmancupiin on valmistauduttu jo helmikuusta lähtien, jolloin hiihtokeskus tuotti viidessä päivässä 40 000 kuutiota lunta marraskuun kansainvälistä tapahtumaa varten. Päivämäärämuutos kisalle ei aiheuta suuria muutoksia valmisteluihin, vaan se antaa jopa paremmat lähtökohdat tapahtumalle monesta näkökulmasta.

- Päivämäärämuutoksella on kaikkiaan positiiviset vaikutukset. Se osoittaa, että kisalla on suuri merkitys alppihiihdon kilpailukalenterissa, kun TV-yhtiöt haluavat hyödyntää kilpailutapahtuman tarjoaman sisällön maksimaalisesti, kertoo Levin maailmancupin pääsihteeri Marko Mustonen.

Viime vuonna 17 000 katsojaa seurasi paikan päällä huimaa urheiluspektaakkelia ja nauttivat lappilaista eksotiikkaa sykkivistä oheistapahtumista ja tarjonnasta. Katsojamäärän kehitys näkyi lipunmyynnin 15% kasvuna edellisvuoteen verrattuna.

Kisan siirtäminen viikolla eteenpäin takaa entisestään paremman lumivarmuuden ja luo näin ollen myös paremmat treeniolosuhteet kilpailijoille ennen tapahtumaa. Levin rinteillä säilölunta on nyt siirretty kasoihin lepäämään kesän ja syksyn yli. Levin hiihtokeskuksella on lumensäilöntävarasto nyt myös Eturinteellä. Pressut lumikasojen päälle laitetaan viikon sisään.

Levin maailmancupin lipunmyynti on jo avattu ja VIP Tokka -paketit ovat myynnissä, viime vuonna paketit myytiin loppuun hyvissä ajoin.

Alppihiihtokauden avaus lasketaan totutusti Söldenissä jo lokakuun lopussa, kolme viikkoa ennen Levin maailmancupia. Leviltä starttaava kisarupeama kokoaa jälleen naisten ja miesten maailman huiput mittelemään pujottelunkauden ensimmäisistä maailmancup-pisteistä.

Levin talvikauden avajaisia vietetään 9.-11.11.2018.

Lisätietoa

Kuva: Ville Heiskanen

Levi.fi-matkakaupan käyttökatkos tiistaina 8.5.2018

7.5.2018

Järjestelmäpäivityksestä johtuen Levi.fi verkkopalvelun matkakaupassa ja omistajaliittymässä on käyttökatko tiistaina 8.5.2018 arviolta kello 24:00-24:00. Pahoittelemme järjestelmäpäivityksestä aiheutuvaa häiriötä.

Tiedustelut ja varaukset (0)16 639 3370 tai levi@levi.fi.

Pihlajan tavoitteena snowcrossin maailmanmestaruus

3.5.2018

Suurimpana ennakkosuosikkina kilpailuun starttaa Aki Pihlaja, jonka tavoitteena on kirkastaa kotiyleisön edessä viime vuoden MM-hopea kullaksi.

Tänä vuonna Yhdysvaltojen ISOC-snowcross-sarjasta Pro Lites -luokan pronssia saavuttanut Aki Pihlaja on valmistautunut viime viikot kauden kohokohtaan kotimaassa.

– Ylläksellä käytiin testaamassa taas uusia säätöjä ja hyvältä ne tuntuivat. Siitä asti, kun Suomeen on tultu, on värkätty oman kelkan parissa ja toivottavasti se näkyy myös Levillä. Tykkään itse rinnekisoista, joten toivottavasti Levilläkin saadaan kunnon rata rinteeseen, Pihlaja pohdiskelee.

– Kunto on hyvä ja valmistautuminen on sujunut oikein hyvin. Kisat ovat nyt sen verran myöhään, että on kerennyt paremmin totutella Lynxiin, joka on kuitenkin hieman erilainen laite ajaa kuin Ski-Doo, jolla kisasin Yhdysvalloissa.

Pihlajalla on vyöllään MM-hopeat vuosilta 2017 ja 2016. Lisäksi hän saavutti viime vuonna Yhdysvaltojen ISOC-sarjan Pro Lites -luokan mestaruuden. Tänä vuonna hän kuittasi sarjasta pronssia. Tavoitteena onkin nyt saavuttaa se korkein titteli, snowcrossin maailmanmestaruus.

– Lähellähän tuo kulta on ollut aiemminkin, että kyllä se ihan realistinen pitäisi olla. Kunhan saadaan ehjä ajo, niin varmasti ollaan korkealla.

Pihlaja saa vastaansa muun muassa hallitsevan maailmanmestarin, Ruotsin Adam Renheimin, mutta Rovaniemen kasvatilla on puolellaan kotiyleisön kannustus.

– Kotikisaan lähdetään tietysti hyvillä fiiliksillä. Kyllähän se mukava on, kun on kotiyleisö ja paljon tuttuja katsomassa ja kannustamassa. Toki aiemmissakin kisoissa on ollut paljon kannustajia, mutta eiköhän sinne nyt saada entistä enemmän porukkaa, kun on niin lähellä kotikaupunkiakin ja puitteet pitäisi olla kohdallaan, Pihlaja ennakoi.

Perjantaina Levin Eturinteillä ajetaan kaikkien luokkien vapaat harjoitukset sekä aika-ajot. Snowcrossin Maailman ja Euroopan mestarit kruunataan lauantaina. Kilpailuihin ottaa osaa lajin kärki Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Venäjältä.

Miesten MM-luokkaan on ilmoittautunut yhteensä 25 kilpailijaa, joista 11 on suomalaisia. Naisten luokassa osallistujia on 11, joiden joukossa on neljä suomalaista. EM-pisteistä mittelee yhteensä 31 kilpailijaa, joista 11 kilpailee kotiyleisön edessä.

Tapahtuman lisätiedot ja aikataulut

Lähde: Moottoriurheilu.tv