Levin uutisia

Tilaa syöte syöte Levin uutisia
Levi on kansainvälisyydestä huolimatta vahva kotimainen matkailukohde, jossa viihtyvät kaikenikäiset vieraat ja jonne halutaan tulla. Levi on elämyskeskus, jossa tekemistä riittää jokaisena vuodenaikana. Tunturikylä toivottaa uudet ja vanhat ystävät tervetulleiksi 365 päivää vuodessa, 24 tuntia vuorokaudessa.
Syötteen kokonainen osoite. 3 tuntia 39 min sitten

Illallinen revontulten alla

21.2.2017

Northern Lights Dinners -illalliskattaukset käynnistyvät Northern Lights Ranchilla 23.2.2017 ja jatkuvat takuukattausperiaatteella 1.4.2017 saakka. Tiedossa unohtumattomia illallisia joka torstai ja lauantai.

Varaukset

Levin Keskusvaraamo I Myllyjoentie 2, 99130 Levi, 016 639 3300, levi@levi.fi

Tunturi- ja näköalaravintola Tuikku lanseeraa AfterSki.fi Tunturihumpat

20.2.2017

TUNTURIHUMPAT LEVIN HUIPULLA ON SUOMEN TYYLIKKÄIN AFTERSKI
Tunturi- ja näköalaravintola Tuikku lanseeraa AfterSki.fi Tunturihumpat

”Haluamme olla edelläkävijä ja näyttää mallia, miten onnistunut laskettelupäivä päätetään AfterSki.fi Tunturihumpissa. Tuikun Tunturihumppien ainutlaatuinen fiiliksen voi kokea vain meillä ja sen takia yhteistyöhön kanssamme ovat lähteneet Suomen parhaimmat afterski-musiikin konkarit Dj Miika sekä Dj Johannes Kastaja.” Kertoo toimitusjohtaja Jarkko Kuusisto.

Afterski.fi Tunturihumpat ovat käynnissä joka päivä klo 14 alkaen kevätviikoilla 8 – 18. Tunturi-Lapin upeat maisemat sekä riehakas tunnelma ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia.

Afterski.fi Tunturihumpissa soi joka iltapäivä parhaimmat aikuiseen makuun sopivat mononheiluttajabiisit. Kerran viikossa on teemapäivä, jolloin ollaan vähän normaalia vauhdikkaampia teema-asuissa. Lisäksi Tuikun stagella on keväällä viihdyttämässä Suomen tähtikaartia kuten Eini, Lord Est, A.Aallon Rytmiorkesteri, Petri Nygård sekä Iskuporakone.

Tunturi- ja näköalaravintola Tuikussa soi Finlandia-hymni 365 kertaa vuodessa

Vauhdikkaan päivän päätteeksi viimeisenä kappaleena keskitytään hetkeksi kuuntelemaan Finlandia-hymniä. ”Moni asiakas on tullut myöhemmin kertomaan, kuinka tunnelmallinen hetki oli.” Kertoo Kuusisto. ”Huolimatta siitä, että hymnin kuulee päivittäin, tunnelma on silti joka kerta yhtä herkkä.” Finlandia-hymni on soinut Tuikussa jo yli kymmenen vuotta.

Tunturi- ja näköalaravintola Tuikku on avoinna joka päivä vappuun asti klo 10 -17. Muina aikoina tilauksesta ryhmille.
Tunturibuffet on avoinna klo 12 - 16.
Afterski.fi Tunturihumpat ovat klo 14 -17.

#DJMIIKA
#DJJOHANNESKASTAJA
#TUNTURIHUMPPA
#AFTERSKIFI
#RESTAURANTTUIKKU

Lisätietoja

Jarkko Kuusisto
Toimitusjohtaja

Peak Lapland - Lapin Huippuhotellit Oy
Tunturi- ja Näköalaravintola Tuikku
+358400732029
jarkko.kuusisto@peak.fi

www.facebook.com/restauranttuikku
Instagram @restauranttuikku
Twitter @ravintolatuikku

Hiihtolomaviikon ohjelma

19.2.2017
Levin tapahtumat ja ohjelmat - hiihtolomaviikot 2017

Suksitestausta, maamme ykkösrivin artistit, lapsille monipuolista ohjelmaa, rinneriehaa... Levin hiihtolomaviikot ovat täynnä tekemistä ja rentoutumista sopivassa suhteessa sekä isoille että pienemmille. 

Alla esimerkkejä Levin hiihtolomaviikkojen ohjelmasta ja monipuolisista aktiviteeteista. 

Lauantai
 • Atomic-suksien testausta aikuisille hiihdonopettajan johdolla Eturinteillä klo 12-15.30. Lapsille ilmainen pulkkakisa Leevilandiassa ja pulmapähkinä Lastenmaassa klo 13.
 • Metsäretki poroilla tai vierailu Lainion lumikylään.
 • Arttu Wiskari tai Stig Hullu Poro Areenalla klo 23.30.
Sunnuntai
 • Lastenmaassa ilmainen metsäretki, Leevilandiassa Leevi-ahman suunnistus klo 12-15.
 • Moottorikelkkasafari tai revontulten yö.
Maanantai
 • Syvän veden treeni kylpylän vesijuoksualtaalla klo 8.15.-9.
 • Hiihtokoulussa lasten Werneri-laskukoulu ja 9-15 vuotiaiden Kinos Alppi camp Eturinteillä aamu- ja iltapäivällä.
 • Porolla pilkille ja lumikenkäilemään.
 • Ikärajaton keikka: Mikael Gabriel, JVG, Sanni
Tiistai
 • SUPjooga kylpylän kuntouintialtaalla klo 9.15-11.
 • Hiihtokoulussa laskettelun perustaitojen kertausta aikuisille Eturinteillä klo 12-13.30. Lumilautailu tutuksi 8-15 vuotiaille Eturinteillä klo 16-17.30.
 • Yöelämysretki Levitunturille, huskysafari tai ratsastuslenkki.

Keskiviikko
 • Koko perheen vauhdikas Audi-rinnerieha.
 • Hiihtokoulussa luisteluhiihdon perustekniikat aikuisille Eturinteillä klo 10-11.30 ja lasten laskettelukoulu 4-6 vuotiaille klo 12-13.30.
 • Kotivierailu, arktinen pilkkiretki tai talviseikkailu koiravaljakolla.
 • Mikael Gabriel, JVG tai Sanni Hullu Poro Areenalla 23.30.
Torstai
 • Lastenmaassa ilmainen urheilukilpailu klo 10.30 ja 14.
 • Kehonhuoltotunti klo 16-16.45.
 • Shamaanin kohtaaminen tai valokuvausretki.
 • Atomirotta, Evelina, Petri Nygård Hullu Poro Areenalla klo 23.30.
Perjantai
 • Lumilautailu tutuksi aikuisille klo 10-11.30 ja telemarkin alkeiskurssi aikuisille klo 12-13.30 Eturinteillä.
 • Aloittelijan hiihtoretki tai kuunloisteen rentoutus.

Edellä mainitut esimerkit ovat poimintoja hiihtolomaviikkojen ohjelmasta. Tutustu tarkemmin Levin monipuolisiin mahdollisuuksiin hiihtolomaviikoilla.

Lomatekemistä Levillä

Varaa oma elämyksesi

Myös monia muita erilaisia retkiä varattavissa viikon jokaiselle päivälle, varaukset viimeistään edellisenä päivänä Levin Matkailuneuvonnasta: puh. 0600 550 134 (80 snt/min +pvm/mpm, jonotus maksullinen) tai levi.info@levi.fi Levin Matkailu Oy, Myllyjoentie 2, 99130 Levi / ma - pe 9.00 - 16.30, la - su 11.00 - 16.00

Mandatum Lifen ja Audin Talvimaailma 22.2 – 1.3.2017

19.2.2017

Mandatum Lifen ja Audin Talvimaailma nousee Zero Pointi viereen, eturinteen alle  22.2 – 1.3. klo 12-16

Tarjolla on herkullisia lettuja ja kuumaa mehua. Lisäksi pääset osallistumaan Finnair Plus -pisteiden arvontaan! Mandatum Lifen mökillä Talvimaailmassa voit ilmoittautua hiihtoklinikalle ja ratalaskukisaan - paikko on rajoitetusti, joten ole nopea! Tapahtumien tarkemmat aikataulut alla.

Mandatum Lifen valokuvausseinällä parhaat kuvat ottaneet palkitaan joka päivä hienoilla yllätyspalkinnoilla!

Talvimaailmassa pääset myös tutustumaan Audin upeisiin Q2 ja A5 -malleihin sekä jäästä veistettyyn Audi Q5:een.

Jaa hiihtolomakokemuksesi tunnisteilla: #elämäyllätteLevi #AudiFinland #levilapland #mandatumlife

Yöpymiset Levillä kovassa kasvussa

17.2.2017
Rekisteröidyt yöpymiset alueella kasvoivat 20,7 prosenttia

Joulukuussa 2016 Levillä yöpymiset kasvoivat 20,7 prosenttia edellisvuoden joulukuuhun verrattuna. Yhteensä alueella yövyttiin 89 tuhatta yötä, joista suomalaiset yöpyivät 19 tuhatta yötä ja ulkomaalaiset 71 tuhatta yötä.

Suomalaisten yöpymiset lisääntyivät 4,5 prosenttia ja ulkomaalaisten nousivat 25,9 prosenttia. Eniten yöpymisiä ulkomailta alueelle joulukuussa tuli Britanniasta (48 tuhatta yötä), Ukrainasta (2800 yötä), Ranskasta (2700 yötä), Venäjältä (2000 yötä) ja Singaporesta (1500 yötä).

Majoitusmyynti alueella kasvoi joulukuussa 2016 11,9 prosenttia, ja oli 3,32 miljoonaa euroa. Yövytyistä öistä 80 tuhatta oli vapaa-ajan matkalaisten ja 8 900 työmatkalaisten tekemiä. Yöpymisen keskihinta joulukuussa 2016 oli 37,2 euroa (väheni 7,3 prosenttia).

Koko vuoden osalta tammi-joulukuussa 2016 Levillä yöpymiset kasvoivat 19,3 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Yhteensä alueella yövyttiin 543 tuhatta yötä, joista suomalaiset yöpyivät 305 tuhatta yötä ja ulkomaalaiset 238 tuhatta yötä.

Suomalaisten yöpymiset lisääntyivät 21,5 prosenttia ja ulkomaalaisten nousivat 16,7 prosenttia. Eniten yöpymisiä ulkomailta alueelle tuli Britanniasta (76 tuhatta yötä), Saksasta (25 tuhatta yötä), Norjasta (24 tuhatta yötä), Ranskasta (19 tuhatta yötä) ja Venäjältä (16 tuhatta yötä).

Myös vuodesta 2017 tulossa matkailullisesti hyvä

Kovassa nosteessa olevan Lapin matkailun odotetaan jatkuvan suotuisissa merkeissä myös kuluvana vuonna. Kotimaisten matkailijoiden huippusesonkia odotetaan Levillä hyvissä asemissa.

– Levillä on tulossa huikea kevät, tervetuloa kaikki tunturiin kokemaan Lapin ainutlaatuinen taika. Paras kausi käynnistyy hiihtolomilta ja tunturi täyttyy hymyilevistä vieraista aurinkoisten kelien ja kevään upeiden tapahtumien, kuten uuden Visma Ski Classics Ylläs-Levi -hiihdon myötä. Tänä vuonna lennot Helsingistä, Turusta ja Tampereelta jatkuvat aina huhtikuulle, joten odotamme vahvan kasvun jatkuvan myös keväällä. Ja odotuksemme myös kesän kasvun suhteet ovat kovat, sanoo Levin Matkailun toimitusjohtaja Kristiina Kukkohovi.

Lähde: TAK Tutkimus Oy:n koostama aineisto.

Visma Ski Classics –kiertueen finaalitapahtuma huhtikuussa Levillä

16.2.2017

Maratonhiihtojen epävirallinen maailmancupkiertue Visma Ski Classics saapuu Suomeen huhtikuussa. Yhteensä kolmestatoista osakilpailusta koostuvan kiertueen finaali hiihdetään perinteisellä tyylillä Ylläkseltä Leville. Nyt ensimmäistä kertaa hiihdettävä Ylläs-Levi –osakilpailu saa jatkumoa ainakin vuoteen 2019 saakka.

Tavoitteena onnistunut ja aurinkoinen hiihtokauden päätöstapahtuma

– Parhaiden keväthankien aikaan ajoittuva Ylläs-Levi –hiihto on uskomattoman hieno päätös koko Visma Ski Classics –kiertueelle. Alueen mahtavat maastot ja erinomaiset puitteet takaavat ikimuistoisen tapahtuman ja siten loistavan avauksen maailman suurimman ja suosituimman pitkien hiihtojen kiertueen Suomeen tulolle. Ja mikä parasta, tapahtuma kokoaa samalle viivalla niin maailman parhaat hiihtäjät kuin tavalliset hiihdon harrastajat, sekä miehet että naiset, kertoo Ylläs-Levi –hiihdon kilpailunjohtaja Teemu Virtanen.

Visma Ski Classicsin osakilpailut ovat todella suosittuja massahiihtotapahtumia. Ylläs-Levin kauniin luonnon, runsaan lumen ja maailman parhaimpiin kuuluvien latujen odotetaan tuovan paikalle runsaasti osallistujia niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

– Toivotamme kaikki maamme hiihtoseurat ja aktiivihiihtäjät tervetulleeksi mukaan nauttimaan hiihtokauden aurinkoisesta päätöstapahtumasta. Samalla on mahdollisuus kokea legendaaristen massahiihtojen tunnelma ja henki itse paikan päällä Suomen Lapin todella ainutlaatuisissa puitteissa. Ylläs-Levi –hiihtoon osallistuu myös Suomen tunnetuimpiin hiihtäjiin kuuluva Juha Mieto, vinkkaa Virtanen.

Tapahtumasta hyötyä koko alueen matkailulle

Visma Ski Classicsin odotetaan hyödyttävän koko Länsi-Lapin matkailua. Kolmevuotisen sopimuksen aikana on tarkoitus vakiinnuttaa Ylläs-Levi –hiihdon paikka pysyvämmin osana Visma Ski Classicss –kiertuetta.

– On todella hienoa, että olemme saaneet tänne tällaisen ison kansainvälisen massahiihtotapahtuman. Alueen runsaslumisuuden vuoksi saamme jatkettua talvikautta nyt upealla hiihtotapahtumalla, joka sopii niin amatööreille kuin ammattilaisillekin. Tämän myötä Suomen Lappi nousee hiihtokohteena todella raskaaseen sarjaan ja legendaaristen tapahtumien, kuten Vasaloppetin, Marcialongan ja Birkebeiner-hiihdon rinnalle. Odotamme jatkossa tästä alueella yhtä isoa tapahtumaa kuin mitä alppihiihdon maailmancup Levillä nyt on, kertoo Levin Matkailun toimitusjohtaja Kristiina Kukkohovi.

Huhtikuussa Levillä on tiedossa myös paljon muuta laajasti matkailijoita kiinnostavaa ohjelmaa.

– Aurinkoiset keväthanget Lapissa on takuulla ainutlaatuinen kokemus ja kiinnostaa laajasti sekä ulkomaisia että kotimaisia hiihdon ystäviä. Nyt Ylläs-Levi –hiihdon kanssa samaan aikaan meillä Levillä järjestetään myös lumilautailun SM-kisat sekä Levi SnowX –moottorikelkkatapahtuma, joten tiedossa on matkailun näkökulmasta todellinen tapahtumien superviikonloppu. Lisäksi pääsiäisen ajoittuminen huhtikuun puoliväliin houkuttaa alueelle tänä vuonna paljon myös muuten vieraita, jatkaa Kukkohovi.

Ilmoittaudu mukaan

Visma Ski Classics Ylläs-Levi hiihdetään lauantaina 8.4.2017 klo 7.45 alkaen. YLE televisioi tapahtuman.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: www.yllaslevi.com

Katso Juha Miedon ennakkotunnelmat tulevasta hiihdosta:

Visma Ski Classics Ylläs-Levi –kilpailun ratamestarina toimii Mikko Koutaniemi. Perinteisellä tyylillä hiihdettävän kisan pituus on reilut 60 kilometriä. Tarkka kisareitti ja latuprofiili varmistuvat helmikuussa.

Kuva: Visma Ski Classics / Magnus Östh

Suomi 100 –hiihtovaellus Leviltä Haltille juhlistaa satavuotiasta Suomea

16.2.2017

Suomi 100 –hiihtovaellus kokoaa osallistujia ympäri maan nauttimaan Suomen itsenäisyydestä, Lapin kauniista luonnosta ja maailman puhtaimmasta ilmasta.

Ainutkertainen hiihtoelämys Lapin keväthangilla

Suomi 100 –juhlavuoden kunniaksi toteutettava pitkä hiihtovaellus tutustuttaa osallistujat perinteiseen suomalaiseen hiihtoperinteeseen ja lappilaiseen kulttuuriin. Levin huipulta alkava 350 kilometrin hiihtovaellus huipentuu Suomen korkeimman tunturin Haltin huiputukseen sään niin salliessa.

– Kyseessä on ainutkertainen tapahtuma, joka tehdään satavuotiaan Suomen kunniaksi. Päivät kuluvat hiihtäen ja hienoista maisemista nauttien. Iltaisin tarkoituksena on tehdä tunnetuksi Lappia monin eri tavoin. Saamme esimerkiksi kuulla hienoja tarinoita saamelaisten elämästä ja alueen vanhoista perinteistä. Nykyaikaa edustaa puolestaan leijahiihto ja mahdollisuus sen opetteluun matkan aikana, kertoo hiihtovaelluksen ideanikkarina toiminut Raija Palosaari Levillä toimivasta Lapin Luontoelämyksestä.

Parhaiden keväthankien aikaan toteutettava vaellus johdattaa osallistujat matkaan ikiaikaisia pohjoisia kulkuväyliä, kuten jokia ja tunturiselänteitä pitkin. Yöpymisiin käytetään autiotupia ja telttamajoitusta sekä myös maksullisia majapaikkoja mahdollisuuksien mukaan. Mukana kulkeva ensiapu- ja korjaustaitoinen huoltojoukko tuo turvaa vaeltajille. Oman haasteensa vaellukselle tuo Lapin vaihteleva sää.

Vaellus sopii henkilöille, jotka nauttivat luonnossa liikkumisesta sekä haluavat ja pystyvät taittamaan päivittäisen noin 30 kilometrin hiihtomatkan ahkiota vetäen. Hiihtotaidon ja –kunnon lisäksi osallistujilta vaaditaan riittäviä erätaitoja.

– Suomi 100 -vaellus on upea mahdollisuus irrottautua arjesta terveellä tavalla ja kokea luonnon antamat upeat elämykset, kokemukset ja haasteet yhdessä uusien ystävien seurassa. Toivon mukaan meillä on vaelluksen aikaan hankikanto, kevätaurinko, sopivat yöpakkaset ja myötätuuli. Tällöin on mahdollista saavuttaa koko vaelluksen kohokohta ja konkreettinen päätepiste Haltin huiputuksen muodossa. Muut kohokohdat ovat niitä upeita yllätyksiä, joita luonto meille matkan varrella suo, jatkaa Palosaari.

Myös päiväretkeilijät tervetulleita juhlistamaan matkaa

Suomi 100 -hiihtovaelluksesta on mahdollista hiihtää myös puolikas matka Leviltä Hettaan tai Hetasta Haltille. Levi-Hetta –osuus soveltuu myös vähemmän kokeneilla hiihtovaeltajille, kun taas Hetta-Halti –erämaaosuus vaatii aiempaa osaamista ja kokemusta omatoimisesta talvivaelluksesta.

Järjestäjien mukaan ainutkertainen tapahtuma kokoaa reitin varrelle myös runsaasti päiväretkeilijöitä.

– Osallistuakseen tällaiselle pidemmälle hiihtovaellukselle tarvitaan aiempaa kokemusta ja treeniä. Vähemmän hiihtäneet ja elämyshakuiset voivat osallistua päivävaelluksille ja kokea tämän ainutkertaisen juhlatapahtuman hiihtämällä mukana ja kannustamalla samalla päivän ajan varsinaisia Suomi 100 –vaeltajia. Esimerkiksi Suomen kaikille hiihtoseuroille tämä on todella hieno hiihtokauden päätöstapahtuma ja mahdollisuus juhlistaa satavuotiasta Suomea arvoisellaan tavalla, kannustaa markkinointijohtaja Jenni Ihatsu Levin Matkailusta.

Huhtikuussa olosuhteet ovat parhaimmat nauttia aurinkoisesta keväthiihdosta Lapin hohtavilla hangilla. Tällöin hiihtämään päästään takuulla huippukuntoisilla laduilla.

– Suomen suosituin hiihtokeskus Levi tarjoaa keväällä erinomaiset olosuhteet kaiken tasoisille hiihtäjille hyvien palveluiden äärellä. Samoissa mahtavissa Lapin maisemissa hiihdetään huhtikuun 8. päivä myös uusi pitkien maratonhiihtojen maailmancupkiertueen Visma Ski Classics Ylläs-Levi -päätöskisa. Joten tänä keväänä Levillä on ainutlaatuiset mahdollisuudet nauttia monipuolisista hiihtoelämyksistä, olitpa sitten tavallinen aktiiviharrastaja, kilpahiihtäjä tai omien latujen kulkija, lisää Ihatsu.

Lisätietoa Suomi 100 -hiihtovaelluksesta
 • Suomi 100 -hiihtovaellus järjestetään 17.-30.4.2017.
 • 350 kilometrin vaelluksen lähtöpaikkana toimii Suomen suosituin hiihtokeskus Levi ja päätepisteenä Suomen korkein tunturi Halti.
 • Koko matkan sijaan voi osallistua myös puolikkaalle vaellukselle. Myös yksittäiset päiväosuudet varsinaisia vaeltajia kannustaen ovat mahdollisia. 
 • Järjestäjänä toimivat Tunturilatu ja Tunturikerho Njalla.
 • Vaelluksen kotisivut: www.suomi100hiihtovaellus.fi

Hiihtolomailijalle Levin palvelutarjonta vertaansa vailla

16.2.2017
Levin monipuolisuus ja rinneuutuudet kiinnostavat vierailijoita

Raitis ilma, valkeat hanget sekä monipuoliset aktiviteetit ja palvelut houkuttavat joka vuosi Leville hiihtolomailijoita ympäri Suomen.

– Jos isä moottorikelkkailee, lapset laskettelevat ja äiti hiihtää tai hemmottelee muuten vaan itseään, niin meiltä löytyy kaikkea. Kyllä Levin palvelutarjonta on vertaansa vailla. Lyhyesti palveluiden monipuolisuus on se syy, miksi niin moni perhe valitsee kohteekseen juuri Levin, tiivistää Levi Ski Resort Oy:n toimitusjohtaja Jouni Palosaari alueen vahvaa suosiota hiihtolomailijoiden keskuudessa.

Helpoiten hiihtoloman makuun koko perhe pääsee Levillä uusimmalla rinnepalveluiden alueella South Pointilla, joka sijaitsee nimensä mukaisesti Levitunturin eteläpuolella. Hiihtolomia varten monipuolinen rinnealue kehittyy entisestään, kauden uutuuksina ovat mm. mittava South Park sekä erityisesti perheen pienimpiä palvelevat mattohissi ja tuubimäki.

– Nopea kuomullinen 6-hengen tuolihissi, lasten Leevilandia, mukava rinneravintola, vierestä lähtevät ladut, ruuhkaton vuokraamo sekä oma hiihtokoulu ovat hyviä syitä vierailla alueella. South Pointin alueelta löytyy kaikki mukavan rinnepäivän viettämiseen tarvittavat palvelut lasten päivähoitopisteestä alkaen ja samalla parhaimmat olosuhteet laskettelun ja lumilautailun opetteluun, vinkkaa Palosaari laskuharrastuksen aloittamisesta kiinnostuneita hiihtolomalaisia.

Kauden muita isoja uutuuksia Levin rinteillä on South Parkin lisäksi erityisesti alppiseurojen tarpeisiin rakennettu Alpine Training Park –harjoitusalue sekä helposti hissiyhteyden avulla tavoitettava Freeski-vapaalaskualue. Vapaalaskun kiehtovaan maailmaan voi lähteä perehtymään myös opastetusti ja turvallisesti hiihtokoulun kanssa.

Hiihtoloma Levillä erityisesti kotimaisten lapsiperheiden suosiossa

Hiihtolomaviikoilla isoin osa Levin vieraista on kotimaisia perheitä. Tästä johtuen yhteen talvikauden pääsesongeista valmistaudutaankin erityisesti lapsiperheiden ehdoilla.

Hiihtolomaviikkojen erityisohjelma rinteissä sekä niiden ulkopuolella tarjoaa mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ja lataa koko perheen akkuja. Meillä on päivittäin tiedossa tekemistä ja rentoutumista sopivassa suhteessa sekä isoille että pienemmille. Monipuolinen tekeminen, perheille suunnatut tapahtumat ja rinteiden uutuudet kiinnostavat hiihtolomailijoita, listaa Levin Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Kristiina Kukkohovi alueen vetovoimatekijöitä.

Aktiviteettien ja palveluiden lisäksi myös majoitusvaihtoehdoissa Levi on Suomessa omaa luokkaansa.

– Levin lähes 25 000 petipaikkaa varmistavat, että hiihtolomalle lähtö ei jää majoituksen puutteesta kiinni. Perinteisesti kauden kiireisimpiin kuuluvat hiihtolomaviikot ovat myyneet tänä vuonna hyvin, mutta hiihtolomaviikoille on saatavissa edelleen monipuolista perhemajoitusta, mökkejä ja huoneistoja erilaisiin tarpeisiin, jatkaa Kukkohovi. 

Tutustu tarkemmin Levin monipuoliseen tarjontaan hiihtolomilla

Ensi talven pujottelun maailmancupin lumien tekeminen aloitettiin

31.1.2017

Pujottelun maailmancup avattiin tällä kaudella Levillä viimeistä kertaa niin, että kisajärjestäjien piti jännityksellä odottaa kansainvälisen hiihtoliiton lumikontrollin tuloksia eli sitä, voidaanko kilpailu järjestää. Levillä on satsattu lumetusjärjestelmän kehittämiseen sekä lumensäilöntämenetelmiin, ja näiden toimenpiteiden ansiosta tiedetään jo tässä vaiheessa varmuudella, että 11.11.2017 pujottelukausi käynnistetään jälleen Levillä.

- Tulevien kilpailujen lumet tehdään tämän viikon aikana. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kisarinteeseen tykitetään lisää lunta 30.000 m3, mikä vastaa seuraavan vuoden kisojen tarvetta. Keväällä laskettelukauden päätyttyä lumi aumataan kahteen jättimäiseen kasaan ja suojataan odottamaan syksyn kisoja, kertoo järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jouni Palosaari.

Tietoisuus siitä, että kilpailut tullaan järjestämään, helpottaa monelta osin koko kilpailun infrastruktuuria.

- Se helpottaa luonnollisesti yhteistyökumppanitoimintaa ja laventaa valmistautumisaikatauluja. Ja totta kai se poistaa sen turhan jännäämisen viime hetkiltä, kun ei tarvitse enää miettiä, että miten meidän käy, Palosaari jatkaa.

Kuluvan kauden pujottelun maailmancupin avauskilpailu laskettiin Levillä 12.-13.11.2016. Tapahtumaa seurasi paikan päällä 15 000 ihmistä ja Ylen tv-lähetyksiä miesten ja naisten kisoista seurasi keskimäärin 250 000 katsojaa.

Ensi kauden miesten ja naisten pujottelun maailmancupin avauskilpailut lasketaan Levillä 11. ja 12.11.2017.

Lisätiedot:

Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jouni Palosaari +358 400 690 770
Viestintäpäällikkö Mikko Suursalmi +358 400 933 563

Kuva: Teemu Moisio 10.11.2016

Hyvinvointia helmikuun alkuun

30.1.2017

Helmikuun aloittavalla viikolla 5 jatketaan hyvin alkanutta treenintäyteistä ja hyvää oloa pursuavaa tammikuuta. Pieni pinnistys takaa lempeät endorfiinit, kovempi ehkä kunnon endorfiiniryöpyn. Kokeile personal traineria, lämpöjoogaa tai vaikka sup-joogaa sisällä kylpylässä.

Levi Wellness Club - TASARAHALLA TREENAAMAAN

Viikolla 5 pääset treenaamaan pikkurahalla koko viikon. Testaa Levi Wellness Clubin molempia saleja (keskusta ja Levi Hotel Spa), tule ottamaan hiki mielettömissä ryhmäliikuntatunneissa, tutustu uuteen valikoimaan ja mikä parasta - nyt pääsee pilkkahintaan testaamaan myös PT-tunteja!

Kuntosalikäynti 2€
Ryhmäliikunta 2€
Personal Trainer-käynti 20€ (30min)
5 X PT-Paketti 220€ normaalisti 289€
Muut kevään uutuudet supertarjouksella myyntiin!

Lue lisää täältä: http://www.leviwellnessclub.fi/

Kuru Yoga

KuruYoga muuttaa Levi Hotel Spa:n tiloihin. Avajaisten kunniaksi 5.2.2017 on tarjolla ilmaisia, 45 minuutin mittaisia maistiaistunteja KuruYogan tuntitarjonnasta. Aamupäivällä tunteja tavallisessa huoneenlämmössä sekä lempeässä lämmössä, iltapäiväksi laitamme lämmöt päälle ja hikoilu on taattu. Avajaispäivän ohjelma:

10-10:45 Perhejooga / Mikko
11-11:45 Jooga lempeä / Heidi
12-12:45 Astanga / Heidi
13-13:45 Yin / Heidi
-----------
15-15:45 Kuru Hot / Mikko
16-16:45 Hot Surf Yoga / Mikko

Hyvää oloa teemalla Joogaa Jokaiselle!
Paikkoja rajoitetusti. Voit myös varata paikkasi täältä: https://kuruyoga.avoinna24.fi/reservation

Levi Hotel Spa

Oletko koskaan koittanut sunnuntaisurffia sisällä kylpylässä? Sunnuntaisurf ja muut Levi Hotel Spa:n treenit löydät täältä: http://www.levihotelspa.fi/spa-fitness/

Hyvää oloa Hullusta Porosta

Keskiviikkoisin kannattaa kokeilla Saunajoogaa! Saunajoogan ja muut hyvän olon ohjelmat löydät täältä: http://www.hulluporo.fi/hyva-olo/

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Pikkurahalla treenaamaan Levi Wellness Clubilla viikolla 5

27.1.2017
Levi Wellness Club UUDISTUU

Timmi tammikuu alkaa olla taputeltu, mutta Levi Wellness Clubilla aletaan vasta päästä vauhtiin. Viikon 5 tasarahapäivillä pääsee tutustumaan uuteen tiimiin, joka odottaa kuumeisesti, että pääsee vetämään juuri sinulle treenit. Kevään uutuuksia tulee olemaan mm. pienryhmät, painonnostokoulu, erilaiset workshopit ja vaikka ja mitä!

Viikolla 5 pääset tutustumaan uuteen tiimiin ja treenaamaan pikkurahalla koko viikon:

Kuntosalikäynti 2€
Ryhmäliikunta 2€
Personal Trainer-käynti 20€ (30min)
5 X PT-Paketti 220€ normaalisti 289€
Muut kevään uutuudet supertarjouksella myyntiin!

Kurkkaa tuntikalenteri: https://lwc.bypolar.fi/web/1/webPage.html

Varaa paikkasi PT-tunnille ennakkoon. (paikkoja rajoitetusti): info@leviwellnessclub.fi

Varaa paikkasi ryhmäliikuntatunnille ennakkoon: info@leviwellnessclub.fi

Kuntosalille supertarjous voimassa vain asiakaspalvelun auki ollessa ma-pe klo.14.00-20.00!

UUTUUS LOMALAISELLE, VIIKKOKORTTI

Levi Wellness Club tuo valikoimaan nyt uutuutena viikkokortin! Viikkokortilla pääsee rajattomasti kulkemaan molemmille kuntosaleille kuin myös ryhmäliikuntatunneille. Viikkokortin hinta on 29€.

Levi Wellness Clubin uutisia

27.1.2017
Levi Wellness Club UUDISTUU

Timmi tammikuu alkaa olla taputeltu, mutta Levi Wellness Clubilla aletaan vasta päästä vauhtiin. Viikon 5 tasarahapäivillä pääsee tutustumaan uuteen tiimiin, joka odottaa kuumeisesti, että pääsee vetämään juuri sinulle treenit. Kevään uutuuksia tulee olemaan mm. pienryhmät, painonnostokoulu, erilaiset workshopit ja vaikka ja mitä!

Viikolla 5 pääset tutustumaan uuteen tiimiin ja treenaamaan pikkurahalla koko viikon:

Kuntosalikäynti 2€
Ryhmäliikunta 2€
Personal Trainer-käynti 20€ (30min)
5 X PT-Paketti 220€ normaalisti 289€
Muut kevään uutuudet supertarjouksella myyntiin!

Kurkkaa tuntikalenteri: https://lwc.bypolar.fi/web/1/webPage.html

Varaa paikkasi PT-tunnille ennakkoon. (paikkoja rajoitetusti): info@leviwellnessclub.fi

Varaa paikkasi ryhmäliikuntatunnille ennakkoon: info@leviwellnessclub.fi

Kuntosalille supertarjous voimassa vain asiakaspalvelun auki ollessa ma-pe klo.14.00-20.00!

UUTUUS LOMALAISELLE, VIIKKOKORTTI

Levi Wellness Club tuo valikoimaan nyt uutuutena viikkokortin! Viikkokortilla pääsee rajattomasti kulkemaan molemmille kuntosaleille kuin myös ryhmäliikuntatunneille. Viikkokortin hinta on 29€.