Levin uutisia

Tilaa syöte syöte Levin uutisia
Levi on kansainvälisyydestä huolimatta vahva kotimainen matkailukohde, jossa viihtyvät kaikenikäiset vieraat ja jonne halutaan tulla. Levi on elämyskeskus, jossa tekemistä riittää jokaisena vuodenaikana. Tunturikylä toivottaa uudet ja vanhat ystävät tervetulleiksi 365 päivää vuodessa, 24 tuntia vuorokaudessa.
Syötteen kokonainen osoite. 4 tuntia 27 min sitten

Päivämäärät vahvistettu ja lumet valmiina Levin maailmancupiin

10.5.2019

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS vahvisti Levin maailmancupin uudet kisapäivät, jotka ovat 23.-24.11.2019.

Lapin eksotiikkaan saapuva kansainvälinen valkoinen sirkus tuo jälleen mukanaan maailman parhaat alppilaskijat, suuren määrän yleisöä sekä medianedustajia ympäri maailman. Levillä kisavalmistelut aloitettiin jo tämän vuoden alussa, kun kovien pakkasten aikaan tehtiin 40 000 kuutiota lunta, jota parhaillaan kerätään Levi Black sekä muista rinteistä säilöön. Lunta tulee jälleen olemaan enemmän kuin riittävästi kisan läpiviemiseen marraskuun viimeistä edeltävänä viikonloppuna.

- Kahden vuoden kokemuksella olemme oppineet lumensäilönnän tekniikan. Ensimmäinen kesä oli hyvin sateinen ja edellinen kesä taas erittäin kuuma ja kuiva, mutta onnistuimme silti säilömään lunta kisan tarpeiksi ja hieman ylikin. Tänä vuonna lumetusta tullaan tehostamaan Levi Black-rinteen yläpäähän, jotta kulkuosuus Gondolilta kisan starttiin olisi mahdollisimman helppo ja hyvä, kertoo Levin maailmancupin järjestelytoimikunnan puheenjohtaja ja Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari.

Kilpailun siirtäminen viikolla eteenpäin takaa entisestään paremman lumivarmuuden ja luo näin ollen myös paremmat treeniolosuhteet kilpailijoille ennen tapahtumaa. Levin hiihtokeskuksella on lumensäilöntävarasto myös Eturinteellä ja rinnekeskuksen tavoitteena on avata Eturinne jo 11.10.2019 laskettelukansalle.

Viime vuonna Levillä nähtiin ennätyssuuri yleisö, kun 20 000 katsojaa seurasi paikan päällä huimaa urheiluspektaakkelia sekä nauttivat lappilaista eksotiikkaa sykkivistä oheistapahtumista ja tarjonnasta. Levin maailmancupin kisaorganisaation tavoitteena on kasvattaa jälleen tapahtuman yleisömäärää sekä nostaa tapahtuman tasoa että tarjontaa entisestään.

Levin maailmancupiin on aikaa 226 päivää, jolloin tarjolla on pujottelunkauden ensimmäiset maailmancup-pisteet niin miehille kuin naisillekin.


Varaa majoituksesi Levillä maailmancup viikonlopuksi tästä

100 syytä matkailla Suomessa -kampanja tuo esiin Leviä

6.5.2019

Miksi lähteä kesälomalla ulkomaille, kun Suomi on täynnä upeita matkakohteita? 

Suomi on yksi maailman trendikkäimpiä matkailukohteita, mutta suomalaiset itse eivät tunne enää kotimaataan matkailukohteena. Tätä epäkohtaa pyritään korjaamaan 100 syytä matkailla Suomessa -kampanjalla.

Kotimaan matkailuhelmiä esiintuova 100 syytä matkailla Suomessa -kampanja nostaa myös Levin erinomaiset kesämahdollisuudet koko Suomen tietoisuuteen. Tutustu tarkemmin Levin mahdollisuuksiin 100 syytä matkailla Suomessa -kampanjan sivuilla.

Syy #93 - Levin Bucket List
Syy #113 - Levi Outdoor Fest 

Tutustu laajemmin Levin kesään täällä.

Bucket List Levin kesään

30.4.2019

Listasimme 10 kokemusta joita et voi Levillä jättää väliin. Kuinka monta sinä aiot näistä kokea?

Joulupukin mökki

Joulutarina-elokuvan lavasteeksi rakennettu Joulupukin mökki sijaitsee Levitunturilla kuvankauniissa maisemissa. Ikoninen joulupukin mökki on yksi Levin kuvatuimmista paikoista. Mökille pääset kävellen Gondoli 2000-hissin yläasemalta. Mökin voi nähdä jo Gondolihissistä, mökki jää Gondolihissin oikealle puolelle (alhaalta päin katsottua). Mökille pääsee lumettomaan aikaan myös kävellen Gondoli 2000 -hissin ala-asemalta, rinnereittiä pitkin ensin Huipun kodalle ja siitä jyrkähkö noin 200m nousu joulupukin mökille. Reitit vaativat normaalia yleiskuntoa ja hyviä kenkiä.

Keskiyöllä patikointi

Yöttömän yön aikaan yöllä ulkoilu on elämys, jota ei voi jättää kokematta. Yöllä valo on täysin erilainen kuin päiväsaikaan ja tunnelma keskiyön auringon alla on maaginen, kuin olisit keskellä satua. Yön hiljaisuus on rauhoittavaa, kuin luontokin olisi rauhoittunut yötä varten.

Levin huippupolku

Polku alkaa Gondolihissin yläasemalta ja kiertää myötäpäivään Levitunturin huipun. Polku on noin puolen kilometrin pituinen, esteettömyysvaatimukset täyttävä maisemanihailupolku. Polulla on kuusi lepopaikkaa ja yksi tulistelupaikka. Teemana polulla on taivaalliset tarinat luonnonilmiöinä.
Maisemien ihailuun pääsee gondolihissillä niin pyörätuolilla liikkuvat kuin lapsiperheet lastenvaunujen kanssa.
Autolla pääsee Tuikun parkkipaikalle asti, sieltä hieman alle kilometrin matka Huippupolulle reippaahkoa nousua.

Portaat & Samiland

Levitunturille, hotelli Panoramaan, pääsee myös portaita pitkin reippaillen. Portaissa on 766 askelmaa, joten niitä kiipeämällä saa jo hyvän treenin aikaiseksi. Portaat ylös reippailtuaan voi ihailla maisemia, tai piipahtaa Samilandissa tutustumassa Saamelaiskulttuuriin.

Kätkän huippu

Kätkätunturi sijaitsee Immeljärven takana, aivan Levi keskustan tuntumassa.
Kätkällä ei ole hiihtohissejä, joten tunturi on käytännössä luonnontilassa. Levin keskustasta Kätkätunturin huipulle matkaa tulee noin 4km suuntaansa, eli Kätkän reitti on oikein sopiva päiväretkikohteeksi. Polku huipulle on paikoitellen jyrkähkö ja hieman kivikkoinen ja juurakkoinen. Varaa siis hyvät kengät ja tarpeeksi juomista matkaan ja lähde valloittamaan Kätkätunturi! Huipulla on tulipaikka missä voit ansaitusti reippailun lomassa grillailla vaikka makkarat.

Kumputunturi

Kumputunturi on Kittilän alueen tuntureista yksinäisin. Se sijaitsee noin 60km päässä Leviltä. Kumputunturi on 581m korkea, sen aarniometsissä on yli 200-vuotiaita mäntyjä ja jopa harvinaisia eläin- ja kasvilajeja. Huipulla seisoo vanha palovartijan mökki. Patikointia huipulle tulee noin 4km suuntaansa, polku on kivikkoinen, joten varaa jalkaan hyvät kengät. Kumputunturin juureen pääsee autolla Leviltä, tai kysy järjestettyjä retkiä Levin Matkailuneuvonnasta.

Seikkailupuisto / Activity Parkin alue

Levin Activity Park tunturin länsipuolella on täynnä toimintaa koko kesän ja syksyn lokakuulle asti! Alamäkiajoa, seikkailuja, upeita Tunturi-Lapin maisemia näköalahissillä, paljon lasten aktiviteetteja ja yhdessäoloa vaikka grillaillen.

Seikkailuiden keskus sijaitsee tunturilammen rannalla, jossa on tarjolla useita ratoja helpoista haastaviin. Hauskanpito ei edellytä aikaisempaa kiipeily- tai seikkailukokemusta.
Seikkailijan minimipituus on 120 cm Löydät radoilta monentasoisia vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi tehtävät Korkeammat radat edellyttävät harjoitusradan läpäisemistä ja niillä seikkaillessa käytetään ohjaajilta saatavia turvavarusteita. Harjoitusratoja on asiakasmäärien mukaan käytössä kaksi erilaista, joista matalampi kulkee 1,5 metrin korkeudella ja korkeampi nousee jo 3,5 metriin.
Voit kulkea seikkailuradoilla rohkeutesi mukaan eri tasoisissa tehtävissä. Haastavimmat radat ovat jopa 8 metrin korkeudella mutta halutessasi voit pysyä matalammalla. Ratojen yhteydessä pääset maistamaan myös muutamia hauskoja vaijeriliukuja pisimmillään 70 metriä.

Seikkailupuistossa voit testata rohkeuttasi myös Base Jumpilla, astumalla tyhjän päälle 12 metrin korkeudessa.

Levin Seikkailupuistosta löytyy myös huikea, yhteispituudeltaan lähes kilometrin mittainen, vaijeriliukumaraton jonka yhteydessä pääset myös tekemään seikkailuratatehtäviä. Vaijeriliukumaratonille seikkailijan tulee olla vähintään 150cm pitkä ja minimipaino on 45 kiloa.
Seikkailupuisto on avoinna koko kesän, aina lokakuulle asti.

Kesäkelkkarata

Levin Eturinteiden Express-hissi kuljettaa Zero Pointilta Koutalaen päälle, jossa sijaitsee kongressi- ja näyttelykeskus Levi Summit. Edessäsi avautuvat Sirkan kylän ylitse näkymät kauas Särki-, Olos-, Pallas-, Sammal-, Keimiö- ja Ounastuntureille. Korkeuseroa ala- ja yläaseman välille kertyy kaikkiaan 114 metriä. Aikaa itse siirtymiseen kuluu vain pari minuuttia. Alas kelpaa tulla vauhdikasta kesäkelkkarataa pitkin. Kelkan vauhdin säädät itse: voit lasketella kävelyvauhtia maisemia ihastellen tai päästellä täysillä. Huippunopeus radalla voi nousta jopa 50 kilometriin tunnissa! Radalla on yhden ja kahden hengen kelkkoja. Sateisella säällä kesäkelkkarata on turvallisuussyistä suljettuna.

Vesielämys

Levi on vesistöjen ympäröimä ja täällä pääset kokemaan erilaisia vesielämyksiä läpi kesän.
Melonta on hyvää liikuntaa ja mukava tapa liikkua vesillä. Sup-lautailu lisää haastetta jos olet jo tottunut meloja, onnistutko melomaan seisten sup-laudalla?
Seikkailijalle löytyy koskenlaskua ja vesiskootterilla ajoa, esimerkiksi Könkäällä pääsee laskemaan koskea autonrenkaalla, tämä on pakko kokea!
Kauniista maisemista ja veden äärellä rauhoittumisesta pääsee nauttimaan ponttoonilauttaristeilyllä joka kulkee Sirkka- ja Levijärvellä tarjoten näkymiä sekä Levi että Kätkätunturille.

Kyläpyörillä Tonttulaan

Tonttulan Elämyskylä hauskoine tonttujen asumuksineen sijaitsee noin 8km päässä Levin keskustasta. Tonttulassa voit osallistua vaikka Keltanuttuisen Tontun kesäretkelle, jossa pääset tutustumaan Tonttulan Piiloon ja tapaat Tonttulan eläinasukkaat. Tonttulaan pääset helposti vaikka Levin kyläpyörällä jonka saa vuokrattua ilmaiseksi keskustan alueelta.

HAE KESÄLLE MAJOITUSTA LEVILTÄ

Majoitusvaraukset verkosta, sähköpostitse levi@levi.fi tai puhelimitse 016 639 3300.

Tervetuloa Levin kesään!

Levin Matkailu Oy uudistaa välittämiensä lomahuoneistojen turvallisuussuunnitelmat

18.4.2019

Viime viikolla Levillä tapahtunut kuolonuhreja vaatinut mökkipalo on koskettanut pientä yhteisöä syvästi. Levin Matkailu Oy on päättänyt kiinnittää erityishuomiota välittämiinsä lomahuoneistojen turvallisuuteen ja luonut suunnitelman, jota se lähtee toteuttamaan välittömästi.

Vaikka tulipalon kohteena ollut mökki Isorakassa ei ollut Levin Matkailu Oy:n välittämä, Levin Matkailu Oy haluaa edistää lomalaisten turvallisuutta matkailualueella.

Heti pääsiäisen jälkeen Levin Matkailu Oy tapaa alueen lomahuoneistojen huolitsijat ja tapaamisessa käsitellään turvallisuuteen liittyviä asioita. Toukokuussa Levin Matkailu Oy:n järjestämässä tapaamisessa mökkien ja lomahuoneistojen omistajien kanssa käydään vastaavat keskustelut. Tilaisuudessa informoidaan lomahuoneistojen omistajia siitä, että kesän aikana Levin Matkailu Oy tulee tekemään kohteisiin uudet laatu- ja turvallisuusluokitukset.

Tämän lisäksi Levin Matkailu Oy ottaa käyttöön mobiilipalveluna toimivan digitaalisen lomahuoneistokansion, josta löytyvät mm. asuntojen turvallisuusohjeet.

- Tulemme myös esittämään, että mökkien siivoaminen sesonkien aikaan tulee tapahtua huolitsijoiden toimesta. Haluamme taata, että mökki on aina uutta lomalaista varten kunnossa eli se on siivottu ja huolehdittu kuntoon ammattilaisten toimesta, kertoo Levin Matkailu Oy:n vt toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari

Yhteydenotot:
Yrjötapio Kivisaari, vt toimitusjohtaja, Levin Matkailu Oy
puh. 040 198 3958

Ylläs-Levi päätti Visma Ski Classics kauden

15.4.2019

Visma Ski Classics sarjan Ylläs-Levi -hiihto vietiin päätökseen lauantaina 13.4.2019 jälleen kerran mahtavassa kevätsäässä. Hiihtäjillä oli mahdollisuus nauttia Lapin tuntureista ja niiden henkeäsalpaavista maisemista tarjoten todellisen elämyksen kauden päätteeksi. Mukana oli tänä vuonna 1357 hiihtäjää, mikä on uusi ennätys.

70 km kisaan Ylläsjärveltä starttasi matkaan tänä vuonna yhteensä 895 hiihtäjää. Naisten kisassa Norjan Astrid Øyre Slind, Team Koteng, toisti viime vuoden voittonsa ja hiihti karkuun kanssakilpailijoiltaan 9 km ennen maalia. Astridin voittoaika oli 03:28:02.

- Viime vuonna karkasin alamäessä, mutta nyt päätin tehdä sen ylämäessä. Olen todella onnellinen toisesta voitostani täällä ja tämä oli todella hyvä päätös koko kaudelle, Astrid Øyre Slind sanoi maalissa.

Toiseksi hiihti Ruotsin Lina Korsgren jääden voittajasta 40 sekuntia ja Britta Johansson Norgren myös Ruotsista sivakoi kisan kolmanneksi.

70 km miesten kilpailussa Norja otti kolmoisvoiton. Kukaan ei odottanut Andreas Nygaardin, Team Radge Eiendom, karkaavan selvään eroon hyvissä ajoin kisan aikana, mutta hän oli tällä kertaa vahvempi kuin kukaan muu jo ennen loppusuoraa jättäen muut kun matkaa oli vielä 12 km maaliin.

- Vihdoin soolovoitto ja paras mahdollinen tapa lopettaa pitkä ja haastava kausi, Andreas Nygaard sanoi helpottuneena.

Andreas Nygaardin voittoaika oli 02:58:07. Toiseksi hiihtäneen Oystein Pettersonin aika oli 02:58:41 ja sekunnin päähän hänestä hiihti Oyvind Moen Fjeld.

Ylläs-Levin 55 km kisaan starttasi Äkäslompolosta 453 hiihtäjää. Naisten kilpailussa Niina Virtanen Kouvolan hiihtoseurasta hiihti ylivoimaiseen voittoon ajalla 03:04:08 ja hänen suksien pohjista löytyi pelkkää luistoa.

- Oli raskas keli, alkoi olemaan jo aika märkä niillä suopätkillä. Kukastunturin päällä taisin karata muilta naisilta. Lähdin voittamaan kisaa ja niinhän se voitto tuli, kertoi Niina Virtanen maalissa.

Eerika Konu Kokkolan Veikoista hiihti toiseksi ajalla 03:25:26 ja kolmas oli Vilma Ryytty ajalla 03:30:37.

Miesten 55 km kilpailussa nähtiin myös ylivoimainen suoritus. Pohjanmaan mies Petteri Mattila Teuvan Rivakasta ylitti maaliviivan ajalla 02:54:33, jättäen kakkoseksi hiihtäneen Timo Tapion Vantaan Hiihtoseurasta lähes yhdeksän minuutin päähän. Kolmanneksi hiihti Norjan Simen Bekkevoll.

- Kyllä tämä voitto nyt aika yllätys oli, tavoite oli kuitenkin päästä edes kahdenkymmen joukkoon. Taisin lähteä siinä 15 km kohdalla muista karkuun, kertasi 55 km miesten voittaja Petteri Mattila tilannetta maalissa.

Ylläs-Levi maratonhiihto 2019 oli kokonaisuudessaan onnistunut hiihtokilpailu sekä tapahtuma, joka tarjosi hiihtokansalle elämyksiä parhaiden keväthankien aikaan.

- On erittäin hienoa esitellä Lapin tunturimaisemia hiihtäjille sekä miljoonille tv-katselijoille ympäri maailman. Hiihtäjät näyttävät viihtyvän Ylläksen ja Levin maisemissa ja olemme saaneet pääasiassa hyvää palautetta laduista ja järjestelyistä. Iso kiitos kuuluu vapaaehtoisille sekä kaikille niille jotka olivat tekemässä tätä kisaa, sanoo Levi Eventsin tapahtumajohtaja Satu Pesonen.

> Katso kaikki tulokset täältä 

Ylläs - Levi hiihdon yleisötiedote

10.4.2019
VISMA SKI CLASSICS YLLÄS-LEVI 13.4.2019


Visma Ski Classics-pitkän matkan hiihdon maailmancup päättyy Ylläs-Levi hiihtoon. Kolmatta kertaa järjestettävä Ylläs–Levi-hiihto kutsuu hiihtokansaa Lapin
tunturimaisemin. Kilpailu on osa maailmanlaajuista pitkänmatkan maailmancupia Visma Ski Classic -kiertuetta. Kauden päätöskilpailuun on tulossa pro-hiihtäjien
lisäksi paljon hiihdon harrastajia. Matkoina on 70 km (lähtö Sport Resort Ylläkseltä) ja 55 km (lähtö Äkäslompolosta). Maali on Levin eturinteiden edessä
Hissitiellä, Zero Pointin vieressä. Tavoitteena on saada mukaan noin 1400 hiihtäjää. Katsojia odotetaan sekä reitin varrelle että maaliin, pääsylippuja ei
myydä. Tapahtuma televisioidaan kansainvälisesti ja Suomessa se on nähtävissä YLE Areenassa.


OHJELMA LA 13.4.2019


8:25 PRO naisten lähtö (70 km), Sport Resort Ylläs
9:00 PRO miesten + muiden osallistujien lähtö (70 km), Sport Resort Ylläs
10:00 Lasten hiihtokisa Äkäslompolojärven jäällä
11:00 55 km lähtö Äkäslompolossa
09:00 - 14:00 Tapahtumatori auki Äkäslompolossa
11:00 - 19:00 Tapahtumatori auki Levin maalialueella
19:00 - 22:00 After Ski -buffet Hullu Poro Areenalla


AFTER SKI
Koko hiihtokansan after ski -juhlia vietetään Hullu Poro Areenalla klo 19.00 –22.00. Liput 42 € / henkilö sisältää maittavan buffet-illallisen, hiihtohenkistä
ohjelmaa, sisäänpääsyn Elastisen keikalle ja vaatesäilytyksen. Ovet aukeaa kaikille klo 22.00 ja Elastisen keikka alkaa noin 23.30. Liput kannattaa hankkia
tiistaihin mennessä osoitteessa: www.levi.fi/yllaslevi-afterski


BUSSIKULJETUKSET
Kilpailijoille on järjestetty maksullinen kuljetus seuraavasti lauantaina
13.4.2019. Lähtö / saapuminen Leviltä Lapland Hotels Sirkantähti.
• Lähtökuljetus klo 6:45 Ylläsjärvi / 9:00 Äkäslompolo
• Paluukuljetus klo 16:30 / 17:30 / 18:30 Ylläsjärvi,tarvittaessa Jounin
Kauppa, Äkäslompolo
Bussilipun hinta 10€. Bussilippujen osto ennakkoon ilmoittautumisen
yhteydessä tai paikan päältä.


LIIKENNEJÄRJESTELYT
Tapahtuma aiheuttaa alueella tavallisesta poikkeavia liikennejärjestelyjä. Levin keskustan Hissitie on suljettu torstaina 11.4. klo 7.00 - lauantai
13.4.2019 klo 20.00, jolloin aloitetaan väliaikaisten järjestelyjen purku. Sulku päättyy viimeistään klo 24.00.
Hiihtokilpailureitti kulkee Ylläkseltä Leville seuraavaa Kittilän puoleista latureittiä Kalliokoski - risteys 158 - risteys 159 (Aakenuspirtti) — risteys 150 (Vuolittaman Hirvikämppä) — risteys 149 - Pyhätunturin eteläinen ylempilatu — risteys 138 — risteys 137 (Kätkanlaavu) — Vilttojänkkä — risteys 132 — risteys 131 Ahvenjärven pohjoispuoli — risteys 1 15 — Koutamaa — maisemasilta - Levikeskus. Viime vuodesta poiketen reitti viedään Levikeskukseen tultaessa Levi Hotel Span ja Levi
Ski Resortin huoltohallien välissä olevan tapahtumaan lumetetun lammen kautta. Kilpailun vuoksi em. latureitille on asetetut seuraavat rajoitukset:
• Luisteluhiihtokielto kilpailureitillä 12.4.2019 klo 18.00 - 13.4.2019 klo18.00
• Kielletty hiihtosuunta kilpailureitillä Leviltä Ylläkselle päin koko reitin
osalta 13.4.2019
Linja-autoliikenne muutetaan 11.04.2019 klo 7.00 alkavaksi siten, että kaikki
liikenne tapahtuu Levinraittia pitkin. Kaukoliikenteen pysäkki Kylpylänpuolelta Hissitieltä siirretään Levinraitille
Skimbaajankujan puolella olevalle vanhalle pysäkkisyvennykselle.
Kaukoliikenteen toinen alppitalojen puoleinen pysäkki siirretään Levinraitille
Sirkantähden kodalle siinä olevan paikallisliikennepysäkin jatkeeksi.
Myös Ski bussi kulkee poikkeusreitillä Hissitie – Leviraitti - Rakkavaarantie – Hissitie – Levinkuve - Laaksotie - Ylä-Levintie - Rakkavaarantie. Ski bussit ovat
ainoat, jotka kiertävät Levinkuvetta pitkin rakennustyömaan jälkeen.

Hissitien pysäköintialueet ovat myös tapahtuman käytössä. Levikeskuksen pelastusliikenne sekä yhteydet kiinteistöihin toimivat kisan
aikana Keskuskujan, Mariankujan ja Ratsastajankujan kautta. Latureitin rajoitteiden sekä Levikeskuksen järjestelyiden purkutyöt tapahtuvat heti
kisan loputtua lauantaina 13.4.2019 .

Lisätiedot: www.yllaslevi.com

Fillariharrastajien uusi kohtauspaikka Levi Bike Fest 24. - 28.7.2019

1.4.2019

Pyöräilystä kiinnostuneille on tarjolla viisi päivää erilaisia tapahtumia, nähtävää ja koettavaa. Olit sitten pyöräilyharrastuksessa syvällä jo pinnoja myöden tai vasta miettimässä, että miltä tuntuisi ajaa ylämäkeen, alamäkeen, metsässä, kylilllä tai tuntureilla, tämä on sinun tapahtumasi!

Levi ja Lappi tarjoavat pyöräilyharrastajille ikimuistoisia elämyksiä niin lähimaastossa kuin erämaassakin. Olit harrastajana millä tasolla tahansa, Leviltä löytyy juuri sinulle se oikea pyöräilykokemus ja haaste.

Levi Bike Festissa voi kehittyä pyöräilijänä, rakastua uuteen harrastukseen tai fiilistellä tunnelmaa ja olla menossa mukana juuri omalla tavallasi.

KISOJA, KLINIKOITA JA FILLARILEFFOJA

Niille jotka haluavat haastaa itseään numerolappu rinnassa on tarjolla kaksi eri kilpailua Levi Bike Festin aikaan. Levi Midnight Enduron SM-pisteistä ajetaan 26.-27.7. ja Ylläs-Levi MTB- voitosta kisataan lauantaina 27.7.

Pääset myös hiomaan omia taitojasi MTB-klinikoilla 23.-25. päivä heinäkuuta. Klinikat vetää Suomen tunnetuin alamäkipyöräilijä Matti Lehikoinen ja naisten omat klinikat puolestaan koutsaa enduron Suomen mestari Kaisa Härkönen.

Torstaina 25.7. kokoonnutaan porukalla vaihtamaan kuulumiset ja rentoutumaan elokuvia katsellen. Ohjelmassa mm. vuonna 2015 Teton Gravity Researchin julkaisema unReal, joka ilmestyessään nosti maastopyöräleffat uudelle tasolle.

Ja jos kamera pysyy kädessä, voit ottaa osaa fillarivideokisaan eli tallenna fillarointi hetkesi, kauneimmat maisemat, haastavimmat nousut ja jyrkimmät laskusi. Raati valitsee toimitetuista elokuvista viisi parasta esitettäväksi. Paikan päällä yleisö äänestää voittajan ja voittaja palkitaan tuotelahjakortilla.

Samaan aikaan Levillä tapahtuu myös paljon muuta. Levi Outdoor Fest tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia nauttia tunturielämästä, Levin ainutlaatuisesta luonnosta ja monipuolisista harrastuksista.

Tervetuloa Leville polkemaan ja nauttimaan Lapin kesästä ja sen mahdollisuuksista!

www.levi.fi/bikefest