Levin uutisia

Tilaa syöte syöte Levin uutisia
Levi on kansainvälisyydestä huolimatta vahva kotimainen matkailukohde, jossa viihtyvät kaikenikäiset vieraat ja jonne halutaan tulla. Levi on elämyskeskus, jossa tekemistä riittää jokaisena vuodenaikana. Tunturikylä toivottaa uudet ja vanhat ystävät tervetulleiksi 365 päivää vuodessa, 24 tuntia vuorokaudessa.
Syötteen kokonainen osoite. 5 tuntia 41 min sitten

Levin laskettelurinteet suljetaan ja Visit Leviltä majoituksen varanneille palautetaan rahat

20.3.2020

- Toimimme vastuullisesti ja teemme sen minkä voimme suojellaksemme ihmisiä, mikä on meille ensisijainen asia. Haluamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti edistää ihmisten hyvinvointia ja turvallisuutta, korona tarttuu erittäin helposti ja on vaarallinen riskiryhmille, toteaa Visit Levin vt toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari.

Levillä on todettu kaksi koronavirustartunnan saanutta. Sosiaalisten kontaktien ja kokoontumisten rajoittamisella on suuri merkitys. Toiveena on, että jokainen noudattaa ohjeita ja siten huomioi toisten ihmisten turvallisuuden. Jokaisen tulisi ottaa ohjeet tosissaan.

- Meillä on kova huoli täällä ensimmäisten koronavirustartuntojen johdosta. Vaikka ne eivät johtaisi laajempiin tartuntoihin, ne ovat jokaiselle vakava varoitus. Rajoituksia tulee noudattaa, käsiä on pestävä ja toisiin ihmisiin on pidettävä vähintään metrin etäisyys, Visit Levin vt toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari sanoo.

Levillä kuten muuallakin Suomessa on kielletty kaikkien yli 10 henkilön kokoontumiset. Ravintolassa, kahviloissa, liikenneasemilla, keilahalleissa, hotelleissa ja kylpylöissä käynnit eivät ole julkisia kokoontumisia eivätkä laskettelu hiihtokeskuksissa tai erilaiset ohjelmapalvelut. Ladut ovat auki.

- Levi Ski Resort on päätynyt sulkemaan laskettelukeskuksen ja myös muita palveluja ja ravintoloita suljetaan, jotta teemme parhaamme koronaviruksen leviämisen estämiseksi, sanoo Kivisaari.

Lapin sairaanhoitopiirin infektiolääkäri Markku Broas toteaa (Lapin Kansa 20.3.2020), että altistuneiden määrittelyperusteet ovat samanlaiset Lapissa kuin Suomen ensimmäisten uuden koronavirustartuntojen kohdalla. Altistuksen rajana pidetään muun muassa 15 minuutin oleskelua samassa tilassa, eikä ehto täyty sen enempää hiihtohississä, rinteessä kuin ladullakaan, hän sanoo.

Matkan voi peruuttaa ja rahat saa takaisin
Matkan Leville voi nyt peruuttaa. Visit Levin kautta majoituksen varanneille palautetaan rahat kotisivuiltamme löytyvän ohjeen mukaisesti.

Muutokset vallitsevan koronatilanteen edetessä saattavat vaihtua nopeastikin. Visit Levi päivittää ohjeita ja pyrkii jakamaan tietoa mahdollisimman ajantasaisesti siitä.

LISÄTIETOJA:
Visit Levi, vt toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari, puh. 040 198 3958, yt@levi.fi

Levin hiihtokeskus suljetaan

20.3.2020

Oy Levi Ski Resort Ltd on päättänyt ajaa hallitusti kaikki toimintonsa alas tämän laskettelukauden osalta tulevan viikon aikana. Tilannetta ennakoivalla päätöksellä halutaan tukea hallituksen toimia, toimia vastuullisesti sekä ennen kaikkea turvata asiakkaiden ja työntekijöiden terveys ja hyvinvointi.

– Olemme erittäin surullisia joutuessamme ilmoittamaan, että Levi Ski Resort sulkee toimintonsa tämän laskettelukauden osalta ensi perjantaina 27.3.2020. Toimenpiteellä halutaan ehkäistä koronaviruksen leviäminen. Päätös on tehty työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteisömme hyvinvoinnin turvaamiseksi, kommentoi Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari.

– Päätös ei ollut helppo, ja jouduimme miettimään vakavasti toimenpiteiden vaikutuksia asiakkaisiimme, työntekijöihimme ja yhteisöömme, mutta tiedämme ratkaisun olevan oikea ja vastuullinen teko tällä hetkellä. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme tähänastisesta upeasta laskettelukaudesta, jatkaa Palosaari.

Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen Levi Ski Resort on muuttanut varaus- ja maksuehtojaan siten, että mikäli olit tulossa Levin rinteille tämän kevään aikana ja olet ostanut ennakkoon hissiliput, vuokravälineet tai hiihtokoulun, nämä varaukset voidaan hyvittää täysimääräisesti. Tällaisissa tapauksissa asiakkaita pyydetään lähettämään viesti osoitteeseen sales.ski@levi.fi sekä liittämään mukaan kuitti ostoksesta, jonka jälkeen Levi Ski Resort ottaa asiakkaaseen yhteyttä mahdollisimman pian. Koska kausi jo lähenee loppuaan, kausi- ja yrityskorttien osalta Levi Ski Resort noudattaa normaaleja hissilippujen sopimusehtoja.

– Pidämme huolta asiakkaistamme myös tässä erikoistilanteessa. Odotamme saavamme huomattavan määrän viestejä, joten olethan kärsivällinen. Vastaamme kaikille mahdollisimman pian, sanoo Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen.


Haastattelut ja yhteydenotot:

  • Jouni Palosaari, toimitusjohtaja, Oy Levi Ski Resort Ltd, puh. 0400 690 770, email jouni.palosaari@levi.fi, www.levi.ski
  • Marko Mustonen, liiketoimintajohtaja, Oy Levi Ski Resort Ltd, puh. 040 518 4559, email marko.mustonen@levi.fi
  • www.levi.ski

Lisätietoa koronaan liittyen

Korona-info

13.3.2020

Tiedotamme mahdollista muutoksista ja päivitämme sivua säännöllisesti tilanteen kehittyessä.

Yleinen tilanne Levillä

Levillä ei ole toistaiseksi todennettuja koronaviruksen aiheuttamia tapauksia. Kaikki alueen palvelut ovat avoinna normaalisti. Alueella on kielletty kaikkien yli 500 asiakasta koskevien yleisötapahtumien järjestäminen. 

Hygienialla on erityisen suuri merkitys koronaviruksen torjunnassa. Tämän vuoksi alueen toimijoita on ohjeistettu kiinnittämään erityistä huomiota siivouksen tehostamiseen ja desinfioivien puhdistusaineiden käyttöön. Huolehdi itse myös riittävästä käsihygieniasta. Samoin tulisi välttää kättelyä, halauksia yms. ylimääräistä kosketusta.

Levin rinteet ja ladut

Levin hiihtokeskus ja ladut ovat avoinna normaalisti sään mukaan.

Avoinna olevat rinteet ja hissit tarkistat helpoiten osoitteesta: levi.ski/avoimetpalvelut

Levin Tapahtumat

Kevättalven tapahtumista lauantaille 4. huhtikuuta ajoitettu Ylläs-Levi -hiihto on peruttu. Ilmoittautuneet voivat siirtää osallistumisensa ensi vuoden tapahtumaan 17.4.2021 tai saada  50%:n palautus osallistumismaksusta (peruutusehtojen mukaisesti). Kaikkiin ilmoittaytuneisiin ollaan yhteydessä järjestäjän toimesta lähiviikkoina. Tällä välin osallistujien ei tarvitse ottaa yhteyttä.

Alppihiihdon Suurtapahtuma 22.-25.4. on peruttu.

Levi Maydayn eli vapun ajan ohjelmasta perjantaille 1. toukokuuta suunniteltu Pete Parkkosen ulkoilmakeikka on peruttu. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja vappuna juhlitaan kyllä, mutta järjestäen poikkeuksellisesti vain pienimuotoisia ohjelmaa.

Levin keikat

Hullu Poro Areenan kevään keikat on peruttu tästä perjantaipäivästä 13.3.2020 alkaen kuukauden ajaksi. Lippujen ostaneille palautetaan rahat lipun ostopisteestä eli Tiketti.fi tai Hotelli Hullu Poron vastaanotosta.

VARAUsten PERUUTTAMINEN

Visit Levin kautta varatut majoitukset, ohjelmapalvelutuotteet ja lisäpalvelut: Peruutamme varauksen nyt, mutta emme tässä vaiheessa voi vielä vahvistaa voimmeko palauttaa rahat varauksesta. Peruutusten määrän vuoksi pyydämme toimittamaan kirjalliset dokumentit peruutuksen perusteista ja käsittelemme peruutuksen n. 6-8 viikon sisällä. Pyrimme kuitenkin käsittelemään peruutuksen niin pian kuin mahdollista.

Muut palveluntarjoajat: Onko tapahtuma peruttu? Järjestetäänkö retki? Onko ravintola avoinna? Voinko perua majoituksen? Tiedustele ajankohtainen tilanne suoraan palveluntarjoajaltasi.

Epäiletkö tartuntaa?

Jos Levin alueella ollessasi epäilet saaneesi koronaviruksen, ota yhteyttä puhelimella Kittilän terveyskeskuksen päivystysnumeroon: 0400 356 498. Älä levitä mahdollista virusta vierailemalla terveyskeskuksessa, vaan odota ja toimi puhelimitse saamiesi ohjeiden mukaan.

Myös kausi-influenssan epidemia on nyt alkanut Lapin sairaanhoitopiirin alueella. Käsi- ja yskimishygienian tehostaminen on suositeltavaa koko väestön keskuudessa infektioiden leviämisen estämiseksi. Jos sinua vaivaa normaalit flunssan oireet eikä ole syytä epäillä koronavirustartuntaa, voit hoitaa flunssaa normaalisti kotihoidossa. Vältä läheisiä ihmiskontakteja ja liikkumista ihmisjoukoissa.

Lapin sairaanhoitopiirin ohjeet, mikäli epäilet saaneesi koronavirustartunnan:
http://www.lshp.fi/fi-FI/Kuinka_toimia_jos_epailet_saaneesi_koron(12140)

Ajankohtaista tietoa Suomen koronatilanteesta
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Ylläs-Levi 2020 on peruttu

13.3.2020

Ylläs-Levi 2020 -kilpailuun on ilmoittautunut yli 900 ihmistä. Ilmoittautuneille annetaan kaksi vaihtoehtoa, joista valita: Joko 50%: n palautus osallistumismaksusta (peruutusehtojen mukaisesti) tai ilmoittautumisen siirto ensi vuoden Ylläs-Levi tapahtumaan, joka hiihdetään 17.4.2021. Olemme suoraan yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin seuraavien viikkojen aikana saadaksemme lisätietoja. Tällä välin osallistujien ei tarvitse ottaa yhteyttä meihin.

- Todella harmillista, että kilpailu joudutaan perumaan, mutta tällä hetkellä tärkeintä on saada viruksen leviäminen pysähtymään. Tämä talvi on ollut hankala kaikille maastohiihdon harrastajille ympäri Eurooppaa. Me olisimme pystyneet tarjoamaan heille upeat olosuhteet ja hienon reitin, sanoo Lapland Productions Oy:n tapahtumajohtaja Satu Pesonen.

Ylläs-Levi-reitti on toistaiseksi hoidettu säännöllisesti ja reitti on merkitty, joten kaikki alueella oleskelevat voivat silti nauttia kauniista reitistä ja olosuhteista.

Toivomme ymmärrystä ja toivotamme kaikki tervetulleeksi Ylläs-Levi 2021 -tapahtumaan.

yllaslevi.com

Visit Levin COVID-tiedote

13.3.2020

12.3.2020

Kaikki palvelut toimivat Levillä normaalisti. Mikäli tilanteeseen tulee muutoksia, tiedotamme siitä ajantasaisesti mm. kotisivuilla ja Facebookissa.

Niiden matkustajien osalta, joiden kotimaissa on asetettu matkustuskielto, tai joiden lennot on peruttu lentoyhtiön toimesta, tarjoamme mahdollisuuden siirtää varausta marraskuulle 2020 asti tai perua sen kokonaan. Näitä maita ovat tällä hetkellä mm. Iran, Etelä-Korea, Intia, Kiina, Yhdysvallat ja Italia.

Kotimaan matkustuksen osalta ei ole toistaiseksi asetettu virallisia rajoitteita. Toimimme THL:n, Suomen hallituksen ja kuluttajaviraston antamien ohjeiden mukaisesti. Mikäli haluat peruuttaa varauksesi, voit tehdä sen varausehtojen mukaisesti. Veloitukseton peruutus ja rahojen palautus onnistuu, mikäli saamme tällaisen ohjeistuksen THL:ltä.

Yrjötapio Kivisaari
vt toimitusjohtaja
Visit Levi

levi@visitlevi.fi

TerveysSummit Live Levillä 26.-27.9.

3.3.2020

Hyvinvointiheimo kokoontuu Leville: “Uusinta tietoa ilman sensuuria, kaikkien aistien elämyksiä ja parhaat puhujat… keskellä Lapin upeaa luontoa!”
Pohjoismaiden suurin terveystapahtuma kohtaa maan suosituimman matkailukohteen. Tuloksena ainutlaatuinen kokemus aitojen asioiden äärellä, mistä et halua jäädä paitsi!

Kyseessä ei siis ole enää nettitapahtuma, vaan rikkaita henkilökohtaisia kokemuksia tarjoava live-tapahtuma Levin ruskaisissa maisemissa, upealta näköalapaikalta Levitunturin laelta käsin!

Edessä on siis 2 päivää suuria elämyksiä Suomen Lapin kauniissa ruskamaisemissa ja terveysoppeja osaamisen huipulta, vaikka koko loppuelämäsi ajaksi!

Luvassa on mm. kaikkea tätä, riippuen ihan siitä mitä tärkeimmäksi koet:

Tapaat samanmielisiä kokonaisvaltaisesta terveydestä kiinnostuneita ihmisiä ja rikastat ystäväpiiriäsi
Vietät aikaa karismaattisten puhujien kanssa (jotka olet aiemmin nähnyt vain videoilla)
Saat ainutlaatuisen kokemuksen jylhässä Lapissa upeimpaan ruska-aikaan
Koet tunnelmallisia paikalliskokemuksia kotatulilla, lapin-rummutuksineen yms.
Tapahtumapaikka on Levitunturin laella yhdessä maan upeimmista näköalapaikoista (kuten sopiikin aiheisiimme nähden!)Varaa majoituksesi Leville Terveyssummitin ajaksi Levin Matkakaupasta.


Levin Matkakauppa 24/7
Terveyssummitin aikaan Levillä tapahtuu myös paljon muuta! Voit osallistua ohjatuille retkille ja lähteä nauttimaan luonnon rauhasta vaikkapa pyöräillen, patikoiden, suomenhevosella tai issikalla ratsastaen tai vaikkapa meloen! Syyskuu on myös jo loistavaa aikaa nähdä revontulia, ja retkiä järjestetään myös iltaisin.

Tutustu syksyn retkiin tästä!

Lisätietoa Terveyssummit-tapahtumasta sekä lippukauppa osoitteessa
https://terveyssummit.fi/levi/Tervetuloa Leville nauttimaan ruskasta ja upeista elämyksistä!

Levillä naistenpäivää vietetään ulkoillen, rentoutuen ja hemmottelusta nauttien

26.2.2020
Naistenpäivän ohjelmat ja erikoistarjoukset Levillä

Villi Pohjolan Helppo Lumikenkäilyretki klo 10.00.
Lumikenkäily on mahtava tapa päästä lähemmäs luontoa, pientä kuntoilua unohtamatta! Tämän retken aikana saat nauttia kauniista, lumisista maisemista ja opit samalla perustaidot lumikenkäilystä. Kulje polkuja, joihin pääsee vain lumikengillä ja tunne yhteys luontoon. Retken aikana pidämme tauon ja juomme kuumat mehut. Kesto noin 2 tuntia. Hinta 68€/hlö, 43€/lapsi alle 12v. Minimiosallistujamäärä 2hlö. Varustauduthan säänmukaisin vaattein.
Varaukset sähköpostilla levi@wildnordic.fi / viite : Naistenpäivän lumikenkäretki

Lapin Luontoelämyksen Lumikenkäilyretki Kätkälle klo 13.00.
Hinta 50€/hlö, vain naisille!
Retken kesto noin 2h, varustauduthan säänmukaisin vaattein. Minimiosallistujamäärä 2hlö.
Ilmoittautuminen  sähköpostitse: raiski@levi.fi

Kosmetiikkabaari ja alennukset kosmetiikasta ja Shopporon vaatteista
Relax Center järjestää naistenpäivänä Shopporossa Levin makeimman kosmetiikkabaarin, luvassa meikki ja tuote-esittelyä klo 11-16 esittelyn ajan kaikki kosmetiikkatuotteet -15% ja Shopporon naistenpäivän kunniaksi myös Shopporon vaatteet -20%.

Hemmotteluhetki ja Lapin Rumpurentoutus klo 15.00-17.00 Loma-Paksussa Könkäällä.
Koe lapin taikaa ja mystisiä sukutarinoita suuren noita Torajaisen jälkeläisen rummuttaessa. Rauhoita mielesi pehmeillä porontaljoilla maaten, tulen loimun lämmittäessä kehosi ja lempeän rummun kumistessa korvissasi. Rummun värähtely rentouttaa kehoa ja helpottaa hetkeen pysähtymistä. Aloitamme rentoutumisen maadoittavalla aistiharjoitteella. Hinta 55€/hlö. Minimiosallistujamäärä 2hlö. Ilmoittautumiset sähköpostitse loma.paksu@gmail.com
Lumikenkävuokrat -50% Lapin Safareilta
Naisille lumikengät vuokralle puoleen hintaan.
Lapin Safarit, Leviraitti 26.

Levi Ski Resortin toimipisteissä useita tarjouksia
Vuokraamo/huolto Zero Point & South Point: Perushuolto suksiin tai lautaan -25%
Brand Store: naistenpäivänä shopeissa -25% normaalihintaisista tuotteista alennusta, ei koske Canada Goose.
Arvomme Kari Traa laukun kaikkien kävijöiden kesken.
Hiihtokoulussa klo 12-13:30 naisille luisteluhiihdon tekniikat tutuksi, hinta 40€/ hlö, ryhmäkoko: min. 2, max 10 hlöä, ilmoittautumiset 6.3. klo 16 mennesä skischool@levi.fi osoitteeseen. Tarjoushinta ei sisällä välinevuokraa, tulethan hiihtovarusteissa ja säänmukaisessa vaatetuksessa.
Nauti Naistenpäivän kunniaksi Café Zerossa:
kakkupala ja kahvi/tee erikoishintaan 6,00 € (norm. hinta 8,10 €)
kakkupala ja lasillinen kuohuvaa erikoishintaan 8,50 € (norm. hinta 10,60 € )

Poronruokintaa ja poronhoitoon tutustumista Lomakurun kodalla.
Lomakurun kota on latukahvio Utsuvaarassa jossa voit tutustua myös poroihin ja pääset ruokkimaan poroja. Naistenpäivän erikoistarjous, porojen ruokinta 5€/hlö, myös lapset pääsevät ruokkimaan poroja. Lomakurun kota avoinna klo 10.00-16.00, Levinympärystie 677. Lomakurun kodalle pääset hiihtäen, lumikenkäillen tai talvipyöräillen tai autolla.

Classic Pizza
Kaikille sunnuntaina 8.3. ruokaileville naisille ruusut.

Myös Viikko-Ohjelmasta löytyy retkiä sunnuntaille, tutustu tarjontaan ja varaa oma elämyksesi!


Viikko-ohjelmaan tästä

Lapin kahdeksan vuodenaikaa - testaa itsesi!

21.2.2020
Lapin 8 vuodenaikaa - löydä omasi

Tiesitkö, että Lapissa on 8 vuodenaikaa? Jokaisella vuodenajalla on omat erityispiirteensä, joiden ympärille myös leviläinen elämänmeno rytmittyy. Testaa mikä on sinun Levi-vuodenaikasi leikkimielisessä testissä alla. 

Mikäli testi ei näy sinulla yllä, pääset osallistumaan siihen myös täällä.

Levillä laaja artistikattaus kevään aikana!

19.2.2020
Levillä riittää viihdettä koko kevään!

Koko kevään keikat kasattu yhteen - tästä löydät helposti kaikki kevään artistit!

Helmikuu

19.2. Gasellit, Hullu Poro Areena, ikärajaton keikka, klo 20
20.2 Joikun Karaoketanssit
20.2. Vilma Alina, Wanha Poro, K18
21.2. Ilkka Turta, Kitarakonsertti Marian kappelissa klo 19
21.2.Joikun Karaoketanssit, K18
21.2 Gasellit Hullu Poro Areena, K18
21.2. Kakkupojat Gastro K Levi, K24
22.2. Joikun Karaoketanssit, K18
22.2. Kymppilinja Hullu Poro Areena, K18
22.2. Kakkupojat Gastro K Levi, K24
23.2. Pujus of Jukra, Wanha Poro, K18
26.2. Ellinoora, Hullu Poro Areena, ikärajaton keikka, klo 20
27.2. SAILA-konsertti "Uusia Latuja" Marian Kappelissa klo 19
27.2.Joikun Karaoketanssit, K18
27.2. Mouhous, Wanha Poro, K18
28.2. Joikun Karaoketanssit, K18
28.2. Ellinoora, Hullu Poro Areena, K18
28.2. Ilpo Kaikkonen, Gastro K Levi, K24
29.2.Joikun Karaoketanssit, K18
29.2.Ilpo Kaikkonen, Gastro K Levi, K24
29.2. Katri Ylander, Hullu Poro Areena, K18

Katso koko helmikuun ohjelma tapahtumakalenteristamme!

Tapahtumakalenteriin
Hiihtolomien aikaan Levillä tapahtuu paljon, on erityisohjelmaa lapsille niin ulkona kuin sisälläkin, laskettelun tekniikkaklinikoita, lapsiparkkia kuntosalitreenien ajaksi, ja lettutarjoilua Eturinteen juurella unohtahatta talven viikko-ohjelman retkiä kelkkailemaan, lumikenkäilemään, lumilinnaan tai tutustumaan karvaisiin kaverihin! Kurkkaa tästä parhaat tärpit hiihtolomille.

Hiihtolomaohjelmat

Maaliskuu

3.3. Teflon Brothers, Hullu Poro Areena, ikärajaton keikka klo 20.00
4.3. Tubetour, Hullu Poro areena, ikärajaton, klo 17.00
5.3.Joikun Karaoketanssit, K18
5.3. Aki Samuli, Gastro K Levi, K24
5.3. Maustetytöt, Hullu Poro Areena, K18
6.3. Joikun Karaoketanssit, K18
6.3. Love, Gastro K Levi, K24
6.3. Abreu, Hullu Poro Areena, K18
7.3.Joikun Karaoketanssit, K18
7.3. Aki Samuli, Gastro K Levi, K24
11.3.Joikun Karaoketanssit, K18
11.3. The Meänland, Wanha Poro, K18
12.3. Leif Lindeman, Joiku, K18
12.3. Erin, Hullu Poro Areena, K18
12.3. Weranta, Gastro K Levi, K24
13.3. Arttu Wiskari, Hullu Poro Areena K18
13.3. Pasi Vainionperä, Gastro K Levi, K24
13.3. Aki Samuli, Joiku, K18
14.3.Pasi Vainionperä, Gastro K Levi, K24
14.3.Heikki Koskelo, Joiku, K18
18.3. Joikun Karaoketanssit, K18
18.3. Finlanders, Gastro K Levi, K24
19.3. Jarkko Honkanen, Joiku, K18
19.3. Antti Ketonen, Hullu Poro Areena, K18
19.3. Onnenkerjäläiset, Gastro K Levi, K24
20.3. Sami Keskitalo & Channel Four, Joiku Levi Hotel Spa, K18
20.3. Finlanders, Gastro K Levi, K24
20.3. Irina, Hullu Poro Areena, K18
21.3. Hesa-Äijä, Tuikun Tunturihumpat klo 15
21.3. The Bilebändi, Joiku, K18
21.3. Maija Vilkkumaa, Hullu Poro Areena, K18
21.3. Markku Aro, Gastro K Levi, K24
25.3. Joikun Karaoketanssit, K18
25.3. Elastinen, Hullu Poro areena, K18
25.3. Marko Maunuksela, Gastro K Levi, K24
26.3. Ässät, Joiku, K18
26.3. Jukka Hallikainen, Gastro K Levi, K24
27.3. Iskuporakone, Tuikun Tunturihumpat klo 15
27.3. Jukka Lampela & Lapponia, Joiku, K18
27.3. Maija Vilkkumaa, Hullu Poro Areena, K18
27.3. Jackpot, Gastro K Leiv, K24
28.3. Iskuporakone, Tuikun Tunturihumpat klo 15
28.3. Charles Plogman, Joiku, K18
28.3. Elastinen, Hullu Poro Areena, K18
28.3. Marko Maunuksela & Jukka Hallikainen, Gastro K Levi, K24
31.3. Lasse Hoikka & Souvarit, Tanssitiistai, Hullu Poro Areena, K18. Alkuillan keikka, klo 20.
31.3. Mäkki, Wanha Poro, K18

Maaliskuun kaikki tapahtumat tapahtumakalenterista
Tapahtumakalenteriin
Hiihtolomien aikaan Levillä tapahtuu paljon, on erityisohjelmaa lapsille niin ulkona kuin sisälläkin, laskettelun tekniikkaklinikoita, lapsiparkkia kuntosalitreenien ajaksi, ja lettutarjoilua Eturinteen juurella unohtahatta talven viikko-ohjelman retkiä kelkkailemaan, lumikenkäilemään, lumilinnaan tai tutustumaan karvaisiin kaverihin! Kurkkaa tästä parhaat tärpit hiihtolomille.

Hiihtolomaohjelmat

Huhtikuu

1.4. Aalto, Tuikun Tunturihumpat, klo 15
1.4. Joikun Karaoketanssit, K18
1.4. Vesala, Hullu Poro Areena, K18
1.4. Heikki Koskelo, Gastro K Levi, K24
2.4.Aalto, Tuikun Tunturihumpat, klo 15
2.4. Saija Tuupanen, Joiku, K18
2.4. Reeta & Lumo, Gastro K Levi, K24
2.4. Anssi Kela, Hullu Poro Areena, K18
3.4. Poju, Tuikun Tunturihumpat klo 15
3.4. Taikakuu, Joiku, K18
3.4. Vesala, Hullu Poro Areena, K18
3.4. Heikki Koskelo, Gastro K Levi, K24
4.4. Reeta & Lumo, Gastro K Levi, K24
4.4. Poju, Tuikun Tunturihumpat klo 15
4.4. Happoradio, Hullu Poro Areena, K18
4.4. Eini, Joiku, K18
6.4. Petra Gargano DUO, Wanha Poro, K18
7.4. Anneli Mattila, Hullu Poro Areena, K18, tanssitiistai klo 20
8.4. Joikun Karaoketanssit, K18
8.4. Aikakone, Hullu Poro Areena, K18
8.4. Komiat, Gastro K Levi, K24
9.4. Joikun Karaoketanssit, K18
9.4. Ellinoora, Hullu Poro Areena, K18
10.4. Komiat, Gastro K Levi, K24
10.4. Iskuporakone, Tuikun Tunturihumpat, klo 15
10.4. Joikun Karaoketanssit, K18
10.4. Roope Salminen & Koirat, Hullu Poro Areena, K18
11.4.Iskuporakone, Tuikun Tunturihumpat, klo 15
11.4. Joikun Karaoketanssit, K18
11.4. Gasellit, Hullu Poro Areena, K18
12.4. Pyhimys, Hullu Poro Areena, K18
14.4. Raappana, Wanha Poro, K18
15.4. Joikun Karaoketanssit, K18
15.4. Suvi Teräsniska, Hullu Poro Areena, K18
16.4. Joikun Karaoketanssit, K18
16.4. Ressu Redford, Hullu Poro Areena, K18
16.4. Tomi Markkola, Gastro K Levi, K24
17.4. Teleks, Gastro K Levi, K24
17.4. Eini, Tuikun Tunturihumpat klo 15
17.4. Joikun Karaoketanssit, K18
17.4. Uniklubi, Hullu Poro Areena, K18
18.4. Eini, Tuikun Tunturihumpat klo 15
18.4. Joikun Karaoketanssit, K18
18.4. Suvi Teräsniska, Hullu Poro Areena, K18
18.4. Jorma Kääriäinen, Gastro K Levi, K24
20.4. Titi-Nallen kevätriehakonsertti koko perheelle, Levi Summit, klo 18
23.4. Joikun Karaoketanssit, K18
23.4. Ville Liimatainen & Ajomiehet, Hullu Poro Areena, K18
24.4. Joikun Karaoketanssit, K18
24.4. Teflon Brothers, Hullu Poro Areena, K18
25.4. Joikun Karaoketanssit, K18
25.4. Erin, Hullu Poro Areena, K18
30.4. Portion Boys, Hullu Poro Areena, K18

Huhtikuussa Levillä tapahtuu keikkojen lisäksi paljon muuta, Visma Ski Classics Ylläs-Levi, Pääsiäinen, Alppihiihdon All Finals 2020, Kevätkauden huipennus Levi MayDay ja paljon muuta! Huhtikuun tapahtumiin pääset tutustumaan tästä!
Tapahtumien huhtikuu 2020

Kaikki huhtikuun tapahtumat ja konsertit täältä

Levi MayDay eli vappuviikonlopun ohjelma täältä! Seuraa tapahtumaa myös Facebookissa

Levi MayDay 2020

Toukokuu

1.5. Iskuporakone, Tuikun Tunturihumpat klo 15.
1.5. Pasi ja Anssi, Hullu Poro Areena, K18
2.5. Iskuporakone, Tuikun Tunturihumpat klo 15.
2.5. Lyömättömät, Hullu Poro Areena, K18, kevätkauden päätösbileet

Vapun jälkeen Levin valtaa Levi Camp 531 ja Levillähän lasketaan ainakin äitienpäivää, 10.5. asti!

Toukokuussa ehtii siis vielä lumille!

Majoitusvaraukset Levin keväthangille kätevästi verkkokaupastamme tai Visit Levin myyntipalvelusta numerosta 016 639 3300 tai sähköpostitse levi@visitlevi.fi


Verkkokauppa 24/7


Varaamme oikeudet muutoksiin 18.2.2020

Levi.fi-matkakaupan käyttökatkos tiistaina 18.2.2020

18.2.2020

Järjestelmäpäivityksestä johtuen Levi.fi verkkopalvelun matkakaupassa ja omistajaliittymässä on käyttökatko tiistaina ja keskiviikkona 18.-19.2.2020 arviolta kello 23:00-06:00 välillä. Pahoittelemme järjestelmäpäivityksestä aiheutuvaa häiriötä.

Wallis Karaokebaari avaa Levillä keväällä 2020!

15.2.2020
Wallis levi on rento kohtaamispaikka kaikille karaoken ystäville.

Wallis Levi avataan keväällä 2020 aivan Levin rinteiden juurelle Levin keskustan alppikylän viereen. Walliksen naapurissa on jo vuoden 2019 puolella avattu ruoka-ja tanssiravintola Gastro K, joten samasta rakennuksesta löydät ruokaa ja viihdettä moneen makuun.

Lisätietoja Walliksesta löydät täältä

Leviltä päivittäiset yhteydet bussilla Norjan Tromssaan, Altaan ja Narvikiin

14.2.2020

Arctic Route -Koe Levin lisäksi Norjan ja Ruotsin Lapin kauneimmat paikat. Arctic Route on Lapin kiertomatka Suomen, Norjan ja Ruotsin Lapissa, joka tarjoaa unohtumattomia kokemuksia Lapin luonnossa, henkeäsalpaavan kauniita maisemia kulttuurillisia ja kulinaristisia kokemuksia unohtamatta.

Arctic Route bussireitti kulkee Rovaniemeltä Levin kautta Norjan Tromssaan ja yhteyksiä on myös Narvikiin ja Altaan sekä Lyngeniin asti, bussit kulkevat molempiin suuntiin, eli takaisin pääsee samaa reittiä tai voi kulkea koko kierroksen. Narvikista pääsee jatkamaan junalla Ruotsin Luuleaan, josta on taas yhteydet muualle Ruotsiin sekä Rovaniemelle.Arctic Route bussireitin varrella voit yöpyä Lapin taianomaisissa lomakohteissa yhden tai usemman yön ja tutustua paikalliseen kulttuuriin ja kokea ainutlaatuisia elämyksiä, ja jatkaa sitten matkaasi bussilla kohti seuraavaa kohdetta.
Bussilla voit matkustaa vain yhden välin, tai kulkea koko matkan ihastellen arktisen alueen hienoimpia paikkoja. Lisätietoa Arctic Routesta täällä.Majoitusvaraukset Leville helposti matkakaupasta

Matkakauppaan

Bussilippuvaraukset Bussringin sivuilta tai levin matkailuneuvonnasta.

Levin Matkailuneuvonta avoinna päivittäin (ma-pe 9.00-17.00, la-su 10.00-16.00) Puhelimitse 016 639 3378, tai sähköpostitse info@visitlevi.fi

Arctic Route-bussiliputL

Lippukauppa englanniksi.

Arctic Route operoidaan yhdessä Eskelisen Lapin Linjojen, norjalaisen bussiyhtiö Bussringin sekä Ruotsin rautateiden kanssa.