Levin uutisia

Tilaa syöte syöte Levin uutisia
Levi on kansainvälisyydestä huolimatta vahva kotimainen matkailukohde, jossa viihtyvät kaikenikäiset vieraat ja jonne halutaan tulla. Levi on elämyskeskus, jossa tekemistä riittää jokaisena vuodenaikana. Tunturikylä toivottaa uudet ja vanhat ystävät tervetulleiksi 365 päivää vuodessa, 24 tuntia vuorokaudessa.
Syötteen kokonainen osoite. 3 tuntia 47 min sitten

Levi Matkamessuilla 2020 - hyödynnä tarjoukset ja osallistu arvontaan!

16.1.2020

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matka2020 mahduttaa koko maailman Messukeskukseen 17.-19.1.2020. Levin maagista taikaa ja vastustamattomia messutarjouksiamme löydät osastoltamme 6c10. Tule moikkaamaan meitä ja tutustumaan Levin monipuolisiin palveluihin. 

Matkamessut 2020 – aukioloajat

 • Perjantai klo 10–19
 • Lauantai klo 10–18
 • Sunnuntai klo 10–18
Lapin 8 vuodenaikaa - löydä omasi ja voita majoitus Levillä

Tiesitkö, että Lapissa on 8 vuodenaikaa? Jokaisella vuodenajalla on omat erityispiirteensä, joiden ympärille myös leviläinen elämänmeno rytmittyy. Testaa mikä on sinun Levi-vuodenaikasi leikkimielisessä testissä alla. 

Mikäli testi ei näy sinulla yllä, pääset osallistumaan siihen myös täällä.

Jaa tuloksesi sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #levilapland #8vuodenaikaa.
Kaikkien osallistuneiden kesken arvomme aktiiviloman Levillä heinäkuussa 2020. Arvonta suoritetaan 3.2.2020. 

Arvonnan palkintona oleva majoituslahjakortti oikeuttaa 4 hengen majoitukseen aamiaisella Lapland Hotels Sirkantähden parvellisessa hotellihuoneessa tai studiohuoneistossa ajalla 22.-26.7.2020.

Messutarjouksissa ainutlaatuisia kokemuksia Levillä!

Tule nauttimaan Lapin valoisista öistä ja Levin upeista harrastusmahdollisuuksista.

Levi Outdoor & Bike Festin 22. – 26.7.2020 aikana Lapin ainutlaatuinen luonto sekä alueen monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat kaikille helposti lähestyttävissä. Kokeile uusia lajeja, pelaa golfia vuorokauden ympäri tai haasta itsesi vaikka Suomen pohjoisimmassa triathlon kisassa. Tapahtuma sopii erinomaisesti koko perheen liikunnalliseksi aktiivilomaksi, mutta tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja haasteita myös aktiivisille urheilun harrastajille.

Osallistu Levi Outdoor Festin monipuoliseen ohjelmaan, nauti eduista ja majoitu mukavasti Levin keskustassa tapahtuman ajan 22. – 26.7.2020.

Tarjous sisältää:

 • Neljä yötä Hotelli Hullu Porossa 22. – 26.7.2020
 • Aamiainen hotellissa
 • Outdoor Fest -passi jokaiselle majoittujalle

Hinta:

 • 320 € per henkilö kun majoitus kylpyammeellinen tai saunallinen 1hh (norm. 424 €) - VARAA
 • 193 € per henkilö kun majoitus kylpyammeellinen tai saunallinen 2hh (norm. 270 €) - VARAA
 • 176 € per henkilö kun 3 henkeä majoittuu perhehuoneeseen (norm. 238 €) - VARAA
 • 162 € per henkilö kun 4 henkeä majoittuu perhehuoneeseen (norm. 195 €) - VARAA
Maailman parasta alppihiihtoa Levillä 20. – 22.11.2020 – tervetuloa huipulle!

Majoitu Hotel Levi Panoraamassa ja nauti kansainvälisestä kisatunnelmasta parhailla paikoilla VIP-vieraana. TOKKA VIP -paketti on pääsylippusi sekä kilpailukatsomoon että oheisohjelmiin koko viikonlopun ajan.

Tarjous sisältää:

 • Majoituksen Hotel Levi Panoramassa standard 1- tai 2- hengen huoneessa 20. – 22.11.2020
 • Aamiainen hotellissa
 • Avajaisillan VIP-illallisen ja ohjelman
 • Sisäänpääsy kisa-alueelle molempina kisapäivinä - naisten ja miesten pujottelu
 • Pääsy pääkatsomoon molempina päivinä
 • Kisapäivinä Levi Blackin lappilainen lounas sisältäen ruokajuomat
 • Oma bussikuljetus Levin kylän ja kisapaikan välillä
 • Kisalahja
 • VIP-emännän palvelut

Hinta:

 • 548 € per henkilö kun majoitus 2hh (norm. 703 €) - VARAA
 • 633 € per henkilö kun majoitus 1hh (norm. 813 €) - VARAA

Varaa oma elämyksesi heti, tarjoukset ovat voimassa 15.2.2020 asti tai siihen saakka kuin kapasiteettia riittää. Tervetuloa Leville!

Matkapaketin vastuullinen matkanjärjestäjä:
Oy Levi Travel Ltd, Myllyjoentie 2, FI-99130 LEVI
Y-tunnus :2141990-0
Puh. +358 (0)16 639 33 80, email: levitravel@visitlevi.fi

Hääyö 20.02.2020 tapahtumaa vietetään myös Levillä

9.1.2020

Ympäri Suomea järjestettävät Hääyö-tapahtumat tarjoavat vaivattomat puitteet ikimuistoiselle vihkimiselle. Tunnelma on lämmin ja kepeä sekä rennon juhlava. Voitte tulla vieraiden kanssa, tai ihan kahdestaan. Teitä varten Marian kappelissa on pappi, kanttori ja tarvittaessa todistajat.

Lisätietoa Hääyö-tapahtumasta

Myös Luvattumaan Levi Ice-Galleryssa on vielä vapaita vihkiaikoja 20.02.2020! Tiedustele lisää
Lisätietoa häiden järjestämisestä Levillä löydät tästä

Häihin kuuluu tottakai myös kauniit hääkuvat, ja tämäkin tottakai hoituu Levillä paikallisesti.
Leviltä löytyy useita valokuvaajia jotka ikuistavat tärkeän, rakkaudentäyteisen päivänne.

Yhteystietoja valokuvaajille Levillä:
Kouta-Kuva
Levi Foxfires
EatShootDrive
Hylsy Production

P.S Jos et ole vielä kosinut rakastasi, kurkkaa täältä meidän vinkit Levin parhaisiin kosintapaikkoihin

Autamme unelmiesi loman järjestelyissä

Varaa unohtumaton lomasi Levillä! Levi tarjoilee ainutlaatuisia elämyksiä ja ikimuistoista Lapin taikaa. Lisätietoa ja neuvoa alueen monipuolisista mahdollisuuksista saat Visit Leviltä, levi@visitlevi.fi ja p. 016-639 3300. Tervetuloa Leville!

Majoitusvaraukset

Eläydy matkailijan rooliin

8.1.2020

Flatlight Creative House järjestää avoimen koekuvaustilaisuuden kaikille kiinnostuneille lauantaina 18.1. klo 10-16 Levin Matkailuneuvonnan tiloissa, osoitteessa Myllyjoentie 2.

Koekuvauksiin osallistuminen ei vaadi aiempaa esiintymiskokemusta, vaan tärkeintä on utelias ja reipas asenne. Tule paikan päälle kuulemaan lisää avustajan tehtävistä ja tutustumaan videotuotannon saloihin. Mukaan valitut esiintyjät saavat palkkioksi paikallisten yritysten lahjakortteja.

Videon kuvaukset ovat Levillä helmikuussa keväthankien aikaan sekä kesä-heinäkuussa. Videon tilaaja on Visit Levi ja sen toteuttaa rovaniemeläinen tuotantoyhtiö Flatlight Creative House.

Ilmoittaudu koekuvauksiin täyttämällä Flatlightin avustajatietolomake. Kirjaile lomakkeen lisätietona myös sinulle sopivimmat koekuvausajat. Koekuvauksiin voi tulla kuitenkin myös ilman ennakkoilmoittautumista!

Täytä avustajatietolomake

Koekuvauksissa tietosi jäävät halutessasi rekisteriimme, joten saatamme olla sinuun yhteydessä myös tulevien kuvausten yhteydessä.

LYHYESTI:
Mitä: Koekuvaukset
Missä: Levin Matkailuneuvonta, Myllyjoentie 2.
Milloin: 18.1. klo 10-16
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan täällä 

Kiinnostuitko? Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä: casting@flatlight.fi

Levillä rajatulla alueella ilotulitteiden käyttökielto uutena vuotena.

31.12.2019

Käytä ilotulitteita oikein

Ilotulitteiden käytöstä aiheutuu vuosittain satoja tulipaloja ja silmä- tai muita vammoja. Vammat ja vahingot johtuvat miltei aina ilotulitteiden varomattomasta ja holtittomasta käytöstä. Useimmiten vahingot sattuvat nuorille ja lapsille sekä juopuneille juhlijoille. Vanhemmilta, sisaruksilta ja kavereilta vaaditaankin erityistä vastuullisuutta, jotta ilotulitteet eivät päädy alaikäisten ja päihtyneiden käsiin.

Ikäviltä onnettomuuksilta vältytään, kun ilotulitukseen valmistaudutaan huolellisesti etukäteen:

tutustu huolellisesti käyttöohjeisiin jo kotona
valitse turvallinen, riittävän aukea käyttöpaikka, huomioi että taivaalle ammutun raketin jäänteet tippuvat takaisin maahan ja voivat aiheuttaa vahinkoja
noudata suojaetäisyyksiä
tue padat hyvin ja käytä raketeille asianmukaisia ampumatelineitä
käytä suojavarusteita, suojalasien käyttö on suositeltavaa myös yleisöllä.
Turvallisin tapa nauttia ilotulituksesta on seurata kunnan tai muun yhteisön järjestämää ilotulitusnäytöstä.
Huomioi paikalliset käyttörajoitukset ja ympäristö (kartta)

Pelastusviranomaisilla on oikeus rajoittaa ilotulitteiden käyttöä paikallisista olosuhteista johtuen. Lapin pelastuslaitoksen alueella ilotulitteiden käyttäminen on kiellettyä Kemin Sauvosaaressa, Tornion Suensaaressa ja Levillä (Sirkka) Levikeskuksessa. Rajoitusalueet löytyvät internetsivulta http://www.lapinpelastuslaitos.fi/ → ajankohtaista. Sisäasianministeriön pelastusosaston internetsivuilta (http://www.pelastustoimi.fi/) löytyy lista kunnista, joissa on annettu rajoituksia ilotulitteiden käyttöön.

Vaikka ilotulittaminen juhlistaakin uuden vuoden viettoa, on syytä muistaa myös siitä aiheutuva melu ja ympäristön roskaantuminen. Erityistä haittaa melusta on lemmikkieläimille ja vanhuksille. Huomaavainen ilotulitteiden käyttö sekä pakkausjätteiden ja ilotulitteiden jäänteiden siivoaminen tuo juhlamieltä myös toisille.

Lumoudu revontulten loimusta Levillä

10.12.2019

Revontulia voi nähdä pimeinä ja pilvettöminä öinä lähes missä tahansa Levillä ja lähialueilla, kunhan pääsee hieman katuvaloista kauemmas. Leviltä löytyy useita opastettuja retkiä, joilla saat hyvät mahdollisuudet nähdä revontulet paikallisten oppaiden seurassa.

Revontuliretkiä toteutetaan niin lumikengillä, autolla, moottorikelkoilla, lumikissalla, hevosilla, poroilla kuin huskyillakin, joten jokainen varmasti löytää itselleen sopivan retken revontulien etsimiselle.

Valokuvauksesta kiinnostuneille löytyy myös omia revontuliretkiä, jossa revontulia lähdetään etsimään ammattivalokuvaajien kanssa, retkelle saa osallistua, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta valokuvauksesta, oppaat jakavat parhaat neuvonsa täydellisten yö- ja revontulivalokuvien ottamisesta. Valokuvausretkille voi osallistua myös vain nähdäkseen revontulet, ja saadakseen itsestään kuvan pimeässä yömaisemassa luonnon keskellä, mahdollisesti jopa revontulten alla! Myös apua kuvien editointiin ja jälkikäsittelyyn on mahdollista saada, kysy retkistä lisää Levin Matkailuneuvonnasta!

Talven 2019-2020 uutuutena Levillä on pelkästään naisille suunnattu revontuliretki! Retkellä etsitään revontulia autolla ja mahdollisesti myös lumikengillä. Retkellä tarjotaan pieni vegaaninen herkkupala ja kuumaa juomaa. Opas tietää parhaat paikat, joissa revontulia voi nähdä ja vie sinut sinne. Retki toteutetaan pienille ryhmille, tai jopa vain yhdellekin henkilölle. Tämä siis vain naisille, mutta miehet älkää huoliko, teille voidaan myös toteuttaa oma revontuliretki toiveidenne mukaisesti.Toisena uutuutena 2019-2020 talvelle Levillä on muutaman tunnin iltaohjelma, jossa sinut viedään autolla kansallispuiston kupeeseen, järven rannalle, nauttimaan luonnonrauhasta ja hiljaisuudesta, sekä toivottavasti myös revontulista. Ihan täysin ulkosalla ei koko iltaa tarvitse viettää, vaan voit nauttia myös kodikkaan hirsimökin lämmöstä ja herkullisista mokkapaloista kuuman mehun kera. Retki sopii kaikenikäisille.

Lisäksi ohjelmassa totta kai tutut suosikit, vaellus- ja lumikenkäilyretket tunturiin illalla, poroajelut illan hämärässä, vauhdikkaat huskyajelut pimeässä metsässä, rauhalliset rekiretket hevosen vetämän reen kyydissä, moottorikelkkasafarit yön pimeyteen sekä tunnelmallinen ilta-ajelu Levitunturin huipulle SnowCatin kyydissä kuten myös revontulien metsästysreissut autolla ja valokuvausretket Levin lähimaastoon paikallisten oppaiden seurassa.

Tutustu ohjelmiin tästä tai kysy lisää Matkailuneuvonnasta!
Talven ohjelmat

Levin Matkailuneuvonta, puh. 016 639 3378, sähköposti info@visitlevi.fi

Huomaathan, että retkillä ei ole takuuta revontulten näkemisestä koska revontulet ovat luonnonilmiö, jota ei voi hallita.

Levin Black Friday tarjoukset

28.11.2019
Levillä löytyy Black Friday tarjouksia seuraaviin elämyksiin.


Levi Ski Resortilta hissiliput ja välineet alennuksilla viikoilla 3-5!

Levin Black Friday on lumivalkoinen!
Tammikuun viikoilla 3-5 lasketaan himmeillä hinnoilla!
• 2-6 päivän hissiliput -20%
• Välinevuokrat -30%

Lähde nauttimaan upeasta talvesta ja Suomen parhaista rinteistä tammikuussa, kun muut vielä odottelevat lomien alkua. Vaihda työviikko etätyöpäiviin tai pitkään viikonloppuun tunturissa talviurheilun parissa. Reissuun voit lähteä kevyelläkin varustuksella ja napata välineet hauskanpitoon huippulaadukkaasta ja monipuolisesta vuokraamostamme.

Tarjous on voimassa 29.11.2019 klo 00:00 - 30.11.2019 klo 12:00 ja koskee verkosta ostettuja 2-6 päivän hissilippuja ja välinevuokria ajalle 13.1.-2.2.2020.
Osta liput ja välinevuokraus suoraan tästä!

Levin Igluilla Black Weekend kampanja, koko viikonlopun ajan -30% iglumajoituksesta ajalle 1.4.-25.4.2020.
Varaukset verkkokaupasta koodilla BLACK WEEKEND www.leviniglut.fi

Levikaira huoneistoihin kaikki uudet varaukset tammikuulle -25% Black Weekendin ajan aina maanantaihin asti 29.11.-2.12!
Varaukset www.levikaira.fi

Stadium Ski Levillä vietetään Black Weekendiä koko viikonlopun ajan, tarjouksena -25% kaikesta, perjantaista sunnuntaihin 29.11.-1-12.

Elan Ski & Shop Levillä kaikki normaalihintaiset tuotteet ja vuokraukset -25% Black Weekendin ajan perjantaista sunnuntaihin 29.11.-1.12.


Majoitus ja hissilippupaketti tammikuulle vielä lauantaihin (30.11) asti tarjouksessa!

Pinkki Tammikuu-majoituspaketti sisältää
3 vuorokauden majoitus saunallisessa hotellihuoneessa
aamiaiset
3 päivän hissilippu
kertakäynti Levi Hotel Span-kylpylässä

Varaa majoituspakettisi tästä