HALLINTOJOHTAJAN VIRKA, hakuaika 6.7.-20.7.2018

Tulostettava sivu

Kittilän kunta julistaa hallintojohtajan viran uudelleen haettavaksi. Kittilän kunta hakee hallintojohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2018 alkaen. Virka voidaan ottaa vastaan myös erikseen sovittavana aikana.

 

Hallintojohtaja on kunnanhallituksen alaisen hallinto-osaston toimialajohtaja sekä johtoryhmän jäsen.

Hallintojohtajan vastuualueena on kunnan yleishallinto, osallistuu taloussuunnitteluun, työllisyydenhoitoon sekä tietohallinnon koordinointiin ja johtamiseen. Hallintojohtajan keskeisenä tehtävänä on avustaa ja toimia yhteistyössä kunnanjohtajan kanssa sekä toimia kunnanhallituksen esityksien valmistelijana.

 

Hallintojohtajan kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Erityisesti arvostetaan perehtyneisyyttä kunnanhallinnon ja talouden alalla sekä kunta- ja hallintolain tuntemusta.

 

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Hallintojohtajan kokonaispalkka on 5.200 €/kk. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Virkaan valittaessa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava kunnanhallitukselle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

 

Virkaan haetaan jättämällä kunnanvaltuustolle osoitettu hakemus liitteineen 20.7.2018 klo 15:00 mennessä Kittilän kunnan sähköiseen hakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi.

 

Virka on uudelleen haettavana, koska edellisen haun 14.6.-5.7.2018 aikana ilmoitus oli teknisen vian vuoksi osan aikaa pois kunnan tietoverkosta www.kittila.fi. Aikaisemmin hakeneet otetaan huomioon valinnassa.

 

Mikäli hakemusta ei ole mahdollista tehdä sähköisesti, hakemus voidaan toimittaa kunnanvaltuustolle osoitteeseen: Kittilän kunnanhallitus, Valtatie 15, 99100 Kittilä.

 

Työ alkaa:                                       1.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus:                                        5.200 €/kk tai palkkatoive

Työavain:                                        182983

 

Yhteystiedot

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Pekka Rajala, puh. 0400 808 781

Controller Tuija Lång, puh.  040 672 4257

Sivua päivitetty: 
6.7.2018