Ilmoita tapahtuma

Tulostettava sivu

Ilmoita tapahtumasi Kittilän kunnan www-sivuille! Tapahtumat listautuvat etusivulle sekä sivun vasemman laidan valikkoon kohtaan Tapahtumat.

HUOM: Kaikissa kunnan tapahtumakalenteriin ilmoitetuissa tapahtumissa tulee ottaa huomioon turvallisuus Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudattaa hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia, joita löytyy mm. sivulta: http://www.avi.fi/web/avi/usein-kysytyt-kysymykset. Tämä toivotaan muistutettavan myös tapahtuman osallistujille.

 

Mitä tapahtumia voin ilmoittaa?

 

- Kalenterissa voi ilmoittaa kaikille avoimia yleisötilaisuuksia, kuten esimerkiksi seurojen, yhdistysten ja yritysten kulttuuri-, urheilu- ja vapaa-ajan tapahtumia, seminaareja, koulutustilaisuuksia ja myyjäisiä.

 

- Tapahtuma voi olla maksuton tai maksullinen, kunhan se vain on yleisölle avoin.

 

- Tapahtumakalenterissa julkaistavien tapahtumien tulee olla järjestetty Kittilän kunnan alueella tai lähialueilla.

 

- Tapahtumalle tulee aina ilmoittaa vastuullinen järjestäjä yhteystietoineen.

 

Voit ehdottaa tapahtumaa kalenteriin ilmoituslomakkeella. Täytä vähintään tähdellä merkityt kentät. Toimitus voi tarvittaessa muokata ilmoitusta ja päättää ilmoitusten julkaisemisesta. Pääsääntöisesti tapahtumat lisätään kalenteriin, mikäli ne täyttävät yllä mainitut ehdot.

Huom. Ilmoita tapahtuma hyvissä ajoin ennen ajankohtaa - se lisätään kunnan kalenteriin noin 7 arkipäivän sisällä ilmoittamisesta.

Kittilän kunta ilmoittaa tapahtumakalenterissa järjestämistään omista tilaisuuksista. Myös muut toimijat voivat lähettää tällä lomakkeella tapahtumia lisättäväksi tapahtumakalenteriin. Ilmoitukset näkyvät myös Kittilän mobiilipalvelussa m.kittila.fi.

 

Katso kaikki tällä hetkellä Kittilän sivuilla olevat tapahtumat

Vinkkejä tapahtumanjärjestämisestä ja tietoa lainattavasta tapahtumakalustosta Kideve Elinkeinopalveluiden sivuilta.

 

Ilmoita tapahtuma:

Anna tapahtuman virallinen tai kokonainen nimi
:
:
Lisää lyhyt kuvaus tapahtumasta, esimerkiksi mitä tapahtuu ja kenelle tapahtuma on tarkoitettu.
Tapahtuman tai lisätietojen www-osoite.
Tapahtuman hinta euroissa tai kerro, jos tapahtuma on maksuton.
Tapahtuman järjestävä yhdistys, yritys tai muu organisaatio.
Lisätietoja antavan henkilön nimi.
Anna lisätietojen antajan puhelinnumero.
Lisätietojen antajan sähköpostiosoite.
Tapahtuman ehdottajan nimi ja yhteystieto (puhelin/s-posti), jos ehdottaja on eri henkilö, kuin ylempänä annetu tapahtuman lisätietojen antaja. Tämä tieto ei tule näkyviin tapahtuman yhteyteen.
Lataa vain sellainen kuva tai kuvia sisältävä materiaali, johon järjestävällä organisaatiolla on käyttölupa. Tiedostokoko tulee olla pienempi kuin 2 mb. Etsi materiaali laitteeltasi "Selaa" -painikkeella, paina sitten "Liitetiedostot". Lopuksi lähetä lomake.
Sivua päivitetty: 
20.8.2020