Kino Yläri: Kaksi kuningatarta K12

Tulostettava sivu
Osoite: 
Valtatie 9A, 99100 Kittilä
Puhelinnumero: 
+358405681356
Tapahtumapäivämäärä: 
22.2.2019

​Perjantai 22.2.2019 klo 19.00 Kaksi kuningatarta K12

Ensi-ilta: 1.2.2019

Kesto: 2 t 4 min

Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys

Ohjaaja: Josie Rourke

Pääosissa: Saoirse Ronan, Margot Robbie, Jack Lowden, Joe Alwyn, Gemma Chan, Martin Compston, Ismael Martinez, Brendan Coyle, Ian Hart, Adrian Lester, James McArdle, David Tennant, Guy Pearce

Synopsis

Kaksi kuningatarta kertoo karismaattisen Maria Stuartin (Oscar® -ehdokas Saoirse Ronan, Lady Bird) myrskyisästä elämästä. 16-vuotiaana Ranskan hallitsijaksi noussutta ja 18-vuotiaana leskeksi jäänyttä Mariaa painostetaan uuteen avioliittoon. Hän uhmaa määräilijöitään ja palaa synnyinmaahansa Skotlantiin ottaakseen uudelleen haltuunsa hänelle kuuluvan kruunun.

Sitten Skotlanti ja Englanti päätyvät voimakastahtoisen Elisabet I (Oscar® -ehdokas Margot Robbie) vallan alle. Nuoret kuningattaret seuraavat toinen toisiaan yhtä aikaa haltioituneina ja kauhuissaan. Kilpaillessaan vallasta ja rakkaudesta kahden kuninkaallisen naisen on päätettävä, miten pelata valtapeliä miesten hallitsemassa maailmassa.

Maria ei halua jäädä hallitsijana pelkäksi symboliseksi keulakuvaksi: hän vaatii itselleen Englannin kruunua ja nousee uhmaamaan Elisabetia. Hoveissa sikiävät petokset, salaliitot ja kapinat horjuttavat hallitsijoiden asemia ja uhkaavat muuttaa historian kulkua.

Liput:

8 €, aikuiset
6 €, alle 18-v, opiskelijat, eläkeläiset

Huom! Kino Ylärissä voi maksaa vain
käteisellä ja Smartum kulttuuriseteleillä. 

Kittilän kulttuuritoimi

Sivua päivitetty: 
18.2.2019