Kittilän Joulupallo-kampanjalla iloa lapsille, aikuisille ja ikäihmisille

Tulostettava sivu

Tiedote 15.11.2019, Kittilän kunta

 

Kittilän kunta ja Kittilän seurakunta järjestävät yhdessä Joulupallo-kampanjan, joka on hyvän mielen tempaus ja johon kutsutaan kaikki mukaan tuomaan joulumieltä.

 

Joulu on monelle vuoden tärkein juhla. Kittilän Joulupallo-kampanjan avulla voi ilahduttaa kittiläläisiä lapsiperheitä, yksinasuvia aikuisia sekä kotihoidon asiakkaina olevia ikäihmisiä jouluna. Kaikilla kuntalaisilla ja yrityksillä on mahdollisuus lahjoittaa joulupaketteja ilostuttamaan lasten ja aikuisten joulua. Kittilän kunnan sosiaalitoimisto, kotihoito ja neuvolan perhetyö yhdessä Kittilän seurakunnan kanssa toteuttavat tänä vuonna Joulupallo-kampanjan.

 

Kampanjaan voi osallistua hakemalla joulupallon joulukuusesta Kittilän kunnantalon aulasta, Kittilän kirjastosta tai Kittilän kirkkoherranvirastolta ja tuomalla lahjan johonkin näistä kolmesta paikasta aikavälillä 18.11.-13.12.2019. Jokainen pallo sisältää hieman tietoa lahjan saajasta, mutta lahjojen saajia ei voi tunnistaa. Tänä vuonna on erityisesti toivottu, että lapsille saataisiin vaatelahjoja, siksi lapsen vaatekoko tai kengännumero on merkitty joulupalloon. Sosiaalitoimiston, kotihoidon ja neuvolan perhetyön sekä seurakunnan työntekijät varmistavat lahjojen perille pääsyn.

 

- Joulupallokampanjaa on toteutettu nyt Kittilässä muutaman vuoden ajan, ja siitä on muodostunut mukava perinne. Tänäkin vuonna kampanjan perään on jo kyselty ja sitä on toivottu, joten järjestämme jälleen tämän mukavan tavan muistaa kittiläläisiä perheitä, aikuisia ja ikäihmisiä. Tervetuloa hakemaan hyvää joulumieltä ja noutamaan joulupalloja kunnantalolta, kirjastosta ja kirkkoherranvirastolta, toivottaa Joulupallo-kampanjan Kittilässä alkuun laittanut hallintojohtaja Sanna Ylinampa.

 

Lisätiedot:

Sanna Ylinampa, hallintojohtaja, Kittilän kunta, puhelin 040 653 0774, sanna.ylinampa@kittila.fi
Leena Savikuja, kotihoidonohjaaja, Kittilän kunta, puhelin 040 716 0245, leena.savikuja@kittila.fi
Jaana Köngäs, perhetyöntekijä, Kittilän kunta, puhelin 040 652 8587, jaana.kongas@kittila.fi
Anri Tiri, vastaava sosiaalityöntekijä, Kittilän kunta, puhelin 0400 139 684, anri.tiri@kittila.fi
Kati Riipinen, diakonissa, Kittilän seurakunta puh. 040 726 8205 kati.riipinen@evl.fi

Tiedote pdf-muodossa: Kittilän Joulupallo-kampanjalla iloa lapsille, aikuisille ja ikäihmisille

Osallistumisohjeet:

Osallistu Kittilän Joulupallo-kampanjaan 2019 – tule mukaan auttamaan ja jakamaan joulumieltä!

  • Voit osallistua kampanjaan hakemalla joulukuusen koristepallon kunnantalon, kirjaston ja kirkkoherranviraston joulukuusista ma 18.11.- pe 13.12.2019.
  • Voit noutaa kuusista yhden tai useamman koristeen ja hankkia lahjan koristeen kääntöpuolen tietojen perusteella. Kiinnitä koristepallo hankkimaasi lahjaan.
  • Kuusien alle voi toimittaa myös lahjoja, joihin on itse merkinnyt, minkä ikäiselle henkilölle se on sopiva tai tiedolla, mitä lahja sisältää, ja se ohjataan eteenpäin sopivalle henkilölle.
  • Sopivia lahjoja lapsille ovat tänä vuonna erityisesti vaatelahjat, siksi lapsen vaatekoko tai kengännumero on merkitty joulupalloon. Lisäksi lapsille sopivat hyvin muun muassa lelut, kirjat, askartelutarvikkeet, ja aikuisille ja ikäihmisille vaikkapa villasukat, torkkupeitot, huovat, tossut, kahvipaketit ja ei-allergisoivat ja hyvin säilyvät jouluiset elintarvikkeet. Myös lahjakortit ovat kaikille lahjansaajille sopiva lahja.
  • Lahja voi olla paketoimaton tai paketoitu, seuraavat vinkit helpottavat lahjan eteenpäin menoa:
  • Voit laittaa lahjan esimerkiksi lahjakassiin tai paketoida sellofaaniin.
  • Kiinnitä lahjan ulkopuolelle helposti irrotettavasti noutamasi joulukoristepallo tai tietoa lahjan sisällöstä. Lahjan saajalleen toimittava henkilö poistaa lahjasta tiedot ennen sen perillevientiä.
  • Tuo lahja kunnantalolle, kirjastolle tai kirkkoherranvirastolle viimeistään pe 13.12.2019 aikana.
  • Lämmin kiitos osallistumisestasi!

 

Sivua päivitetty: 
20.11.2019