Kittilän kunnan palvelujen osalta toimenpiteet koronaviruksen aiheuttaman infektion (COVID-19) leviämisen ehkäisemiseksi Kittilän kunnan tiloissa ja palveluissa 1.10.2020 alkaen

Tulostettava sivu

Käytäthän maskia, kun asioit Kittilän kunnan julkisissa tiloissa, ja hyödynnäthän etäasiointia - kiitos, että huomioit kanssaihmiset!

Kittilän kunnan epidemiajohtoryhmä on linjannut Kittilän kunnan palvelujen osalta toimenpiteet koronaviruksen aiheuttaman infektion (COVID-19) leviämisen ehkäisemiseksi Kittilän kunnan tiloissa ja palveluissa. Toimenpiteet ovat voimassa to 1.10.2020 alkaen:

• Yleisissä Kittilän kunnan julkisissa tiloissa, kuten kunnantalossa, kouluissa, päiväkodeissa ja kirjastoissa vieraillessa tulee käyttää maskia.
• Asiakkaita pyydetään varaamaan palvelutilanteesiin omat maskit käyttöönsä ja hyödyntämään puhelin-, sähköposti- ja etäyhteyksiä asioinnissaan henkilökontaktien välttämiseksi.
• Myös kunnan toimielinten kokouksissa sekä muissa kunnan kokoontumis- ja palvelutilanteissa suositellaan käytettävän maskeja.
• Kunnan henkilökunnan tulee hyödyntää etäkokouksia mahdollisimman paljon, etätyösuositus on voimassa vuoden loppuun saakka.
• Kittilän kunta velvoittaa työnantajana henkilöstön ottamaan Koronavilkku-sovelluksen käyttöön työpuhelimissa 1.10.2020 alkaen.

KITTILÄN KUNTA
 

Sivua päivitetty: 
1.10.2020