Kittilän kunnantalon ovet on suljettu 31.7.2020 saakka

Tulostettava sivu

Kittilän kunnantalon ovet on suljettu 31.7.2020 saakka, asiointi kunnanvirastolla tulee hoitaa ensisijaisesti puhelimella ja sähköpostilla.

Jos asian hoitaminen on välttämätöntä tapaamisella, siitä on sovittava etukäteen ajanvarauksella. Ajan voi varata puhelimitse siltä henkilöltä, jota tapaaminen koskee.

Yhteystiedot ajan varaamiseksi: www.kittila.fi/yhteystiedot 

Voit myös tiedustella yhteystietoja kunnan puhelinvaihteesta, p. 0400 356 500.

Kunnantalon aulaan on varattu käsidesiä, jota kunnantalolla asioivia pyydetään käyttämään tullessa ja lähtiessä.

Kuulutukset ovat nähtävillä kunnantalon pääovien läheisyydessä ikkunassa ja kunnan internetsivuilla www.kittila.fi/kuulutukset, kaavojen osalta www.kittila.fi/vireilla-olevat-kaavat. Mahdollisten nähtäville tulevien kaavojen osalta voi ottaa yhteyttä teknisen toimen asiakaspalveluun tai sopia maanmittausinsinöörin kanssa tapaamisesta.

Etätyösuositus jatkuu 31.7.2020 saakka tai tarvittaessa pitempään niissä kunnan työyksiköissä ja tehtävissä, joissa työtehtävät sen mahdollistavat. Suositusta arvioidaan uudelleen kesän jälkeen.

Kunnanhallituksen päätöksen mukaisesti kunnan toimielimet voivat kokoontua sähköisesti. Toimielinten kokouksia pidetään harvennetulla aikataululla, kuitenkin tarpeen mukaan.

KITTILÄN KUNTA

Sivua päivitetty: 
20.5.2020