Kittilän kunta osallistuu liputukseen lapsen oikeuksien päivänä 20.11.2017

Tulostettava sivu

Kittilän kunta osallistuu Liputa lapselle -kampanjaan ja liputukseen lapsen oikeuksien päivänä maanantaina 20.11.2017. Lapsen oikeuksien päivä on tänä vuonna myös kertaluonteinen Suomi 100 -liputuspäivä.

 

Liputa lapselle -kampanjan järjestäjä on lapsen oikeuksien viestintäverkosto, jota koordinoi Lastensuojelun Keskusliitto. Lapsi- ja perhejärjestöt yhdessä lapsiasiavaltuutetun kanssa kannustavat liputtamaan lapsen oikeuksien päivänä 20. marraskuuta.

 

Järjestäjä on haastanut kaikki Suomen kunnat, yritykset ja yhteisöt sekä yksityiset henkilöt mukaan nostamaan Suomen lipun salkoon maanantaina 20.11. Tavoitteena on, että lapsen oikeuksien päivästä tulisi vakiintunut liputuspäivä. Lapsen oikeuksien puolesta osoitteessa voi ilmoittautua liputtamaan osoitteessa www.liputalapselle.fi.

 

Sisäministeriö on jo usean vuoden ajan määrännyt valtion virastot liputtamaan ja antanut yleisen liputussuosituksen myös muille tahoille. Lapsen oikeuksien päivän lisäämisestä kalenteriin vakiintuneena liputuspäivänä päättää Helsingin yliopiston almanakkatoimisto.

 

Lue lisää aiheesta:

www.lapsenoikeudet.fi

Sivua päivitetty: 
16.11.2017