Lappilaisten elintarviketuottajien ja ravintoloiden edustajien tapaaminen

Tulostettava sivu
Tapahtumapäivämäärä: 
24.4.2019

Klo: 16-19

Paikka: Hotelli Karhu (Hotel Bear Inn), Lapintie 7, 99600 Sodankylä

Ilmoittautumiset: 17.4.2019 mennessä: lyyti.in/tapaaminen_huhti2019

Haluaisitko myydä Lapissa tuottamiasi elintarvikkeita tai raaka-aineita ravintoloihin, mutta et tiedä miten ja minne? Haluaisitko ravintolaasi Lapissa tuotettuja raaka-aineita ja elintarvikkeita, mutta et tiedä keneltä ostaa?

OHJELMA

Klo 16.00-17.15, ALUSTUKSET

– Miten lappilaisten elintarvikkeiden tarjonta saadaan vastaamaan kysyntää? Krista Stauffer, Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke

– Mitä ravintolat haluavat? Miten ja milloin sitä kannattaa tarjota? Keittiömestarit ja ravintolapäälliköt – 5-10 minuutin puheenvuoro / ravintola

Klo 17.15-19.00, TUOTE-ESITTELYT

– Mitä on tarjolla? Maistelua, keskustelua ja kontaktien luomista. Maaseutu- ja luonnontuotealan yrittäjät sekä elintarviketuottajat

 

Tapaaminen on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilu. Tilaisuuden järjestää Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke.

 

Lisätiedot: Krista Stauffer, krista.stauffer@businesslappi.fi, puh. 040 137 4690, Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke

 

Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke

Alueellinen elintarvikelogistiikka -hankkeen päätavoitteena on luoda uudenlainen lähitoimijoiden ja lähituotteiden varaan rakentuva elintarviketuotannon logistinen järjestelmä. Hanketta toteuttavat Sodankylän kunta ja Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta.

Lue lisää Alueellinen elintarvikelogistiikka -hankkeesta.

Sivua päivitetty: 
27.3.2019