Osallistu kyselyyn, kerro Levin luonnonympäristön vetovoimaisimmat paikat ja voita majoitus Levillä!

Tulostettava sivu

Tervetuloa vaikuttamaan Levin kesä- ja syysmatkailun kehittämiseen!

 

Oletko parhaillaan Levillä reissussa? Palasitko sieltä juuri tai viime kesän reissu on tuoreena muistissa? Vai oletko Levin vakituinen asukas tai mökinomistaja? Juuri sinun näkemykset haluaisimme kuulla.

 

Tässä kyselyssä kartoitamme Levin luonnonympäristön vetovoimaisia paikkoja ja reittejä. Kyselyn vastauksia käytetään Levin kesä- ja syyskauden matkailun kehittämiseen ja sinun vastauksesi ovat siinä tärkeitä, katsoitpa sitten Levin aluetta matkailijan, mökkiläisen tai paikallisen asukkaan silmin. Toivomme vastauksia kaikenikäisiltä suomalaisilta ja ulkomaalaisilta.

Kysely on avoinna 28.7. - 25.9.2015.

Kyselyn löydät osoitteesta: http://query.eharava.fi/1285

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Kyselyyn vastaajien kesken arvomme kahden vuorokauden majoituksen Hullu Porossa. Arvonta suoritetaan 30.9.2015. Käsittelemme vastaukset luottamuksellisesti, ja vastaajan tunnistaminen tehdään mahdottomaksi.

Kysely on osa kolmivuotista EU-rahoitteista Voimametsistä viherkattoihin -hanketta, jota koordinoi Luonnonvarakeskus (Luke). Hankkeessa on mukana myös Kittilän kunnasta Kideve Elinkeinopalvelut sekä Levin alueen yrittäjiä. Vastauksia voidaan käyttää tarvittaessa myös muissa vastaavissa hankkeissa.

Lisätietoja hankkeesta ja kyselystä tarvittaessa antavat Marja Uusitalo (marja.uusitalo@luke.fi, 029 532 6623) ja Sini Kantola (sini.kantola@luke.fi, 029 532 5658).

Hankkeesta lisää: http://www.kideve.fi/voimametsat

 

 

 

 

Sivua päivitetty: 
31.8.2015