Sporttileiri Rovaniemellä

Tulostettava sivu
Tapahtumapäivämäärä: 
10.6.2019 - 13.6.2019

Viime vuonnakin ympäri Lappia osallistujia kerännyt Sporttileiri järjestetään taas kesäkuussa Rovaniemellä. Sporttileirin järjestämisestä Rovaniemellä on jo kymmenien vuosien perinteet.

 

Pieniä muutoksia ja viilauksia leiriin on tehty vuosittain, mutta perusidea on aina pysynyt samana: tarjota lapsille mukava liikunnallinen ja sporttinen leiri kesäloman aikana ja tutustuttaa heitä mahdollisesti uusien lajien toimintaan. Tulevan kesän kenties merkittävin muutos on, että tapahtumapaikaksi on valikoitunut, Rovaniemen kaupungin kanssa tehtävän yhteistyön myötä, Ounasrinteen koulu. Moderni monitoimitalo tarjoaa mahtavat puitteet leirin järjestämiseksi ja sijainti suhteessa liikunta- ja urheilupaikkoihin on mitä parhain.

 

Sporttileiri on suunnattu alakouluikäisille tytöille ja pojille. Leirin sisällä toiminta on jaettu kahtia niin sanottuun yleisleiriin, jossa lapsi voi halutessaan yöpyä, tai osallistua päivätoimintaan sekä lajileiriin, jossa toiminta painottuu tietyn lajin (cheerleading, koripallo, salibandy) ympärille. Myös erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua haluamaansa leirisisältöön henkilökohtaisen avustajansa kanssa.

 

Sporttileiri järjestetään ma-to 10.-13. kesäkuuta ja ilmoittautuminen leirille on käynnissä osoitteessa www.lapinliikunta.com Ilmoittautua voi 24.5.2019 asti. Leirin hinta on 120 euroa päiväleiriläisille ja 145 euroa leirillä yöpyville.

 

Yhteistyössä Sporttileirin kanssa ovat: Rovaniemen kaupunki, Rovaniemen NMKY, Arctic Cheer All-Star, Santa’s United, FC Santa Claus Juniorit, Rovaniemen Verkkopalloseura, Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta, sekä Draivia kouluun.

 

Lisätiedot:

Lapin Liikunta

Anssi Kiuru 0400693321, anssi.kiuru@lapinliikunta.fi

Suvi Karusaari 0408471321, suvi.karusaari@lapinliikunta.fi

 

Sivua päivitetty: 
23.4.2019