Levin Alppikoulun tiedote 20.8.2018

Utskriftsvänlig version

Tiedote 20.8.2018, Levin Alppikoulu

 

Levin alppikoulun päävalmentajan paikka hakuun

Levin alppikoulussa tapahtuu henkilömuutoksia ja toiminnalle haetaan uutta päävalmentajaa. Alppikoulun kohta 20 vuotta sitten perustanut Tapio Kokko jäi kesän aikana eläkkeelle ja huippu-urheilulinjan päävalmentaja Eetu Virranniemi vaihtoi toisen alppikoulun palvelukseen. Viime kevään päätöksen mukaisesti päävalmentajan ja koordinaattorin toimet yhdistetään ja syksyn aikana haetaan uutta toiminnasta vastaavaa päävalmentajaa. Vuoden loppuun asti päävalmentajana toimii Jukka Markkanen.

Nyt palvelukseen haetaan päävalmentajaa, jonka toimenkuvana on valmennuksen lisäksi koko toiminnan organisointi ja kehittäminen. Alppikoulussa toimii tällä hetkellä kolme eri suuntautumisvaihtoehtoa; huippu-urheilulinja, monitaitolinja, sekä nyt syksyllä alkanut FreeRide – koulutus. Uusia opiskelijoita aloitti 11 kokonaismäärän ollessa nyt 26, joista 25 lukiossa ja yksi Levi-Instituutissa. Opiskelijamäärä muodostaa noin neljänneksen koko lukion opiskelijamäärästä.

 

Tähtäimenä Levin Maailman Cup

Huippu-urheilulinjalla opiskelee 5 motivoitunutta nuorta tehden päivittäin töitä unelmiensa eteen. Lumikausi starttaa aiempia vuosia myöhemmin syyskuun 3. päivä Itävallassa, jossa käydään vielä lokakuussa toistamiseen ennen kotimaan lumia.

Tulevalla kaudella ja tuleville vuosille huippu-urheilulinja kirkastaa tavoitettaan olla kasvattamassa ja kouluttamassa Suomeen huippupujottelijoita. Alppihiihto koostuu monista eri lajeista, mutta pujottelu on ainoa, johon meillä riittää kotimaassa maailman luokan olosuhteet sen harjoittamiseen. Kotirinteenä kun on Maailman Cup avauksen rinne, niin on luontevaa tavoitella, että joku kerta oman koulun kasvatti taistelee omasta porosta, eli kilpailun voitosta.

 

Lisätietoja:

Vt. päävalmentaja Jukka Markkanen, puhelin 040 570 1835

Lukion rehtori Janne Ylinampa, 040 760 6503

www.levinalppikoulu.fi

 

 

Sivua päivitetty: 
20.8.2018