Street Kirppis Levi 2019

Utskriftsvänlig version
Tapahtumapäivämäärä: 
14.9.2019

Klo: 14 - 19

Paikka: Levi, Marian kappelin aukea

Lauantaina 14.9. klo 14 lähtien Marian kappelin kellotornin ympärystä muuttuu Lapin Portobello roadiksi kun suuren suosion saanut pihakirppistapahtuma Street Kirppis järjestetään jälleen, jo neljännen kerran!

Tule myymään kaappien kätköt ja tekemään löytöjä kaikille avoimelle ILMAISELLE kirpparille. Tuo oma myyntipöytäsi, -vilttisi tai -kojusi, varaa vaihtorahaa mukaan ja eikun kaupantekoon.

Toivotamme myös esiintyjät, ruuanmyyjät yms tervetulleeksi!

Myyntipaikkoja ei voi varata, mutta sopu tilaa antaa. Sateen sattuessa varaa suojaa mukaan. Tapahtuma kestää klo 19 asti tai niin kauan kun myyjiä riittää ja koska tämä on yhteishengellä rakenneltu toivomma, että kaikki siivoavat omat jälkensä niin saadaan uudelleenkin tämmönen järjestellä.

Tänä vuonna voi laittaa hyvän kiertämään ja päivän päätteeksi voit jättää myymättä jääneet vaatteet/tavarat lahjoittettavaksi hyväntekeväisyyteen (toivomme seurakunnan yhteistyötä).

Laitappa tapahtuman Facebook-sivulle www.facebook.com/events/506678106765529/ mainosta mitä olet tulossa myymään ni mekin pysymmä kartalla montako meitä on myymään tulossa.

Tervetuloa ostoksille!
(Käteistä mukaan!)

MUSIIKKIA! Tänä vuonna kirppistelyä säestää Lappi-räpin mestari Talonpoika Lalli sekä Reindeer Kalashnikovista tutut Wiltsu ja Kortsu K eli vmh & Koramo!
Lalli tuskin esittelyjä kaipaa, Niin se on niin se mennee, Ylityöläinen ja muut veisut ovat tanssittaneet kansaa Levillä aiemminkin.

Vmh & Koramo tarjoilee loop-koneen kautta englanninkielistä multi-instrumentaalisettiä, soundimaailmaa täydennetään mm. klarinetilla. Musiikki yhdistelee chill- outia ja melodista räppiä.
Näillä eväillä saadaan kunnon katujuhlat käyntiin!

Musisoinnit jatkuu illalla Cafe Bar Kodassa!

-----

Welcome to Street Kirppis Levi flea market on Sat 14.9. at 14-19. Live music, good feeling and it's free and open for everyone!

Sivua päivitetty: 
19.8.2019