Tiedote: Työhyvinvoinnin kehittämishanke Kittilän kunnassa

Utskriftsvänlig version

Tiedote 18.1.2018

 

Pihlajalinnan työterveyshuollon Levin yksikkö toteuttaa vuoden 2018 aikana Kittilän kunnassa työhyvinvoinnin kehittämishankkeen.

 

Hankkeen tavoitteena on tunnistaa henkilöstöhallinnon kehittämistarpeita ja päivittää keskeisiä henkilöstöhallinnon asiakirjoja yhteistyössä kunnan johtoryhmän kanssa. Haluamme myös tukea esimiehiä työhyvinvoinnin edistämisessä ja myötävaikuttaa osallistavan ja ihmisistä välittävän organisaatiokulttuurin kehittämisessä. Henkilöstölle, kunnanvaltuutetuille ja lehdistölle suunnattu tiedotustilaisuus hankkeesta järjestetään kunnanviraston valtuustosalissa 29.1. klo 15.00-16.00.

 

Toiveemme on saada henkilöstö mukaan työhyvinvoinnin kehittämiseen. Henkilöstölle suunnattu työhyvinvointikysely järjestetään kevättalven aikana. Kyselyn tuloksia hyödynnetään toimenpideohjelman laatimisessa, joka tullaan esittelemään kunnanhallitukselle toukokuussa. Kyselyn tuloksista järjestetään myös henkilöstölle suunnattu tiedotustilaisuus.

 

Henkilöstöhallinnon asiantuntija Salla Kivelä vierailee kevään aikana kunnan eri yksiköissä keskustelemassa henkilöstön kanssa työhyvinvoinnin kokemuksista. Syksyllä toteutetaan organisaatioraati, jonka tehtävänä on tuottaa päättäjille ja johtaville viranhaltijoille työhyvinvoinnin kehittämisaineistoa työntekijöiden näkökulmasta. 

 

Osana työhyvinvointikyselyä pyydämme henkilöstöä esittämään kehittämisajatuksia työhyvinvointiin liittyen. Ideoita ja ehdotuksia voi lähettää luottamuksellisesti myös sähköpostiosoitteeseen salla.kivela@pihlajalinna.fi. Aloitteet käsitellään nimettöminä ja kootusti hankkeen ohjausryhmän tapaamisissa.

 

Mottomme on: hyvinvoiva ja asukkaitaan hyvin palveleva Kittilän kunta!

 

Työterveyshuollon tiimin puolesta:

 

18.1.2018
Salla Kivelä
Antti Suvanto
Teemu Taulavuori

Sivua päivitetty: 
19.1.2018