Tiedote: Joulupallo-kampanjalla sata lahjaa lapsille, aikuisille ja ikäihmisille

Tulostettava sivu

Tiedote 18.12.2017

Kittilän kunta järjesti joulukuussa 2017 Joulupallo-kampanjan, jolla saatiin reilussa viikossa kerättyä noin sata lahjaa. Lahjat jaetaan ilahduttamaan vähävaraisten perheiden lapsia, yksinasuvia aikuisia sekä kotihoidon asiakkaina olevia ikäihmisiä jouluna 2017.

 

Joulupallo-kampanjassa yksityishenkilöitä ja yrityksiä haastettiin mukaan tuomaan eri-ikäisille soveltuvia lahjoja kunnantalon ja kirjaston joulukuusien alle. Lahjan sai halutessaan kohdentaa tietylle henkilölle ottamalla joulukuusesta joulupallon, jossa oli kerrottuna henkilön ikä ja sukupuoli. Muutoin lahjan saaja ja antaja jäävät toisilleen tuntemattomiksi. Sosiaalitoimiston, kotihoidon ja neuvolan perhetyön työntekijät jakavat lahjat ennen joulua asiakkailleen.

 

Kampanjalla saatiin reilussa viikossa kerättyä noin sata eri lahjaa. - Olemme todella kiitollisia ja iloisesti yllättyneitä, kuinka kuntalaiset lähtivät tähän mukaan. Keräys järjestettiin pikaisella aikataululla ja ensimmäistä kertaa Kittilän kunnassa tällaisella konseptilla, että kuntalaiset ja yksityishenkilöt saivat suoraan antaa lahjan eteenpäin toimitettavaksi. Uskomme, että tästä tuli hyvä joulumieli niin lahjojen antajille kuin lahjojen saajillekin. Myös kunnan työntekijöitä lämmitti nähdä ihmisten halu antaa lahjoja, kertoo vs. kunnanjohtaja Sanna Ylinampa.

 

Kampanjan järjesti Kittilän kunta, ja mukana kampanjassa olivat myös Lions Club Kittilä-Levi ja Kittilän kaivos, Agnico Eagle Finland Oy.

 

Lisätiedot:  

Sanna Ylinampa, vs. kunnanjohtaja, Kittilän kunta, puhelin 040 653 0774, sanna.ylinampa@kittila.fi
Carita Saarinen, vs. kotihoidonohjaaja, Kittilän kunta, puhelin 040 716 0245, carita.saarinen@kittila.fi
Jaana Köngäs, perhetyöntekijä, Kittilän kunta, puhelin 040 652 8587, jaana.kongas@kittila.fi
Anri Tiri, vastaava sosiaalityöntekijä, Kittilän kunta, puhelin 0400 139 684, anri.tiri@kittila.fi

 

 


Kuntalaiset toivat runsaasti joululahjoja eteenpäin jaettavaksi Kittilän Joulupallo-kampanjassa.

 

Sivua päivitetty: 
18.12.2017