Tiedote: Kansalaistilaisuus Kittilässä 19.3.2018 – aiheena Ulkoministeriö 100 vuotta ja arktinen yhteistyö

Tulostettava sivu

Tiedote 9.3.2018, Kittilän kunta

Osana 100-vuotisjuhlavuottaan ulkoministeriö esittelee toimintaansa tilaisuuksilla ympäri Suomea. Ulkoministeriö järjestää yhdessä Kittilän kunnan kanssa avoimen tilaisuuden 19.3.2018 yläkoulun auditorio Ylärissä. Kansalaistilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kuntalaiset ja asiasta kiinnostuneet.

 

Kansalaistilaisuuden aiheina ovat arktiset asiat ja ulkoministeriön toiminta ja palvelut, erityisesti kansalaispalvelut. Tilaisuuksien asiantuntijoina ovat arktisen yhteistyön johtava asiantuntija René Söderman, kansalaispalvelupäällikkö Pasi Tuominen ja suurlähettiläs Petri Salo ulkoministeriöstä, Arktisen avaruuskeskuksen projektipäällikkö Johanna Ekman Ilmatieteenlaitokselta sekä maakuntajohtaja Mika Riipi. Tilaisuuden ohjelma löytyy kunnan www-sivuilta kohdasta Tapahtumat.

 

Kansalaistilaisuus on osa arktista ”superviikkoa” Levillä, kun Arktinen neuvosto, Maailman ilmatieteen järjestö, Ilmatieteen laitos, Euroopan komissio ja unionin ulkosuhdepalvelu järjestävät viikon kestävän kokous- ja tapahtumasarjan Levillä.

 

Yleisötilaisuus järjestetään 19.3. klo 16.30-18.30 Kittilän yläkoulun auditoriossa, Yläri-salissa. Tilaisuus on kaikille avoin ja se alkaa kahvitarjoilulla.

 

Kutsumme lämpimästi kaikki kuntalaiset, kansalaiset ja asiasta kiinnotuneet paikan päälle ainutalaatuiseen tilaisuuteen Kittilässä kuulemaan terveisiä arktisesta yhteystyöstä!

 

Tilaisuuteen pyydetään tarjoilujen vuoksi ilmoittautumaan mieluiten etukäteen sähköisesti tai puhelimitse 0400 356 027. Paikalle voi tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista.

 

 

Lisätiedot:       

Sanna Ylinampa, vs. kunnanjohtaja, Kittilän kunta, puhelin 040 653 0774, sanna.ylinampa@kittila.fi
Nina Willman, tiedottaja, Kittilän kunta, puhelin 0400 356 027, nina.willman@kittila.fi

 

Ulkoministeriö 100 vuotta –tilaisuuksista ulkoministeriön sivuilla.

Tilausuuden avauspuhe, Kittilän kunnanvaltuuston puheenjohtaja Aki Nevalainen

 

 

Sivua päivitetty: 
10.4.2018