Tiedote: Kittilän perinteiset kesämarkkinat järjestetään 5.-9.7.2018

Tulostettava sivu

Tiedote 26.6.2018

 

Markkina-aikaan alueella ja ympäri kirkonkylää tapahtuu paljon - markkina-ajan tarjonnasta löytyy tekemistä kaikenikäisille!

 

Kittilän perinteiset kesämarkkinat on järjestetty jo 1600-luvulta lähtien. Markkinat ovat muotoutuneet nykyaikaiseksi kesätapahtumaksi, mutta Kittilässä on säilynyt tietty perinteisten markkinoiden henki! Markkinoilla tarjolla on monenlaisia tuotteita - vaatteita, vanhoja ja uusia tavaroita, paikallisia elintarvikkeita, makuja maailmalta ja perinteisiä markkinaherkkuja. Myös erilaiset yhdistykset ja kädentaitajat esittäytyvät markkinoilla.Markkinoiden ohjelma tarjoaa tekemistä, kokemista ja näkemistä koko perheelle. Tarjolla on muun muassa musiikkiesityksiä, kuoroja, bändejä, teatteria, lausuntaa, elokuvia ja Taideseura Staalon taidenäyttely.

 

Kotiseutumuseo on avoinna markkinoiden aikaan. Kittilä 150-juhlapuodista voi ostaa Kittilän juhlavuoden tuotteita ja saada tietoa alueesta. Evakkomuistoja dokumentoidaan talteen lukiolla järjestettävässä tilaisuudessa. Markkinoilla on myös katusählyturnaus, koirien match show ja karaokekilpailu. Metsälappalaispäivillä Kittilän urheiluhallilla järjestetään luentoja, näyttelyitä ja työpajoja.

 

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa fillaripianisti kiertää markkina-alueella lauantaina ja sunnuntaina! Markkinoiden koko ohjelma löytyy Kittilän kunnan www-sivuilta: www.kittila.fi/kittilan-perinteiset-kesamarkkinat-2018

Tiedote ja ohjelmaversio 26.6.2018 tulostettavassa muodossa (pdf)

Lisätiedot:     
Kittilän kesämarkkinat / ohjelma:
Kulttuuritoimisto, Kittilän kunta, puhelin 040 568 1356, kulttuuritoimisto@kittila.fi, www.kittila.fi, http://www.kittila.fi/kittilan-kunta-150-juhlavuosi
Lisätietoa markkinapaikoista: Markku Mäkitalo, Kittilän Yrittäjät ry, puhelin 0400 691 417

 

Sivua päivitetty: 
26.6.2018