Tiedote: KOHTAAMISTULET – kaiken kansan tapahtuma köyhyyttä ja syrjäytymistä vastaan perjantaina 2.10.2020

Tulostettava sivu

Tiedote 18.9.2020, Kittilän kunta ja VALPAS 2 -hanke / Nuorten Ystävät
 

Kittilässä järjestetään perjantaina 2.10.2020 KOHTAAMISTULET -tapahtuma Karinnokan laavulla ja lintutornilla Kittilän kirkonkylällä klo 18-21. Yleisöä ja toimijoita yhteen kokoavan tapahtuman teemana on YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastainen päivä, jota vietetään kansainvälisesti lokakuun 17. päivä.

 

KOHTAAMISTULET -tapahtumaan toivotetaan tervetulleeksi kaikki – kyseessä on kaiken kansan avoin tapahtuma. Tapahtumaan on suunnitteilla monenlaista ohjelmaa, mm. musiikkia ja esityksiä. Tilaisuudessa on myös ruokatarjoilu. Tapahtuma järjestetään ulkona, joten osallistujien kannattaa pukeutua lämpimästi ja sään mukaan.

 

Tapahtuma syntyy useiden toimijoiden yhteistyönä. Mukana tapahtuman järjestelyissä on Kittilän kunta, mm. Kittilän Työpajat ja nuorisotoimi sekä Nuorten Ystävät, Kittilän seurakunta ja SPR Kittilä.  Lisäksi kunnan eri toimintoja ja järjestöjä pyydetään mukaan esittelemään toimintaansa, mukana ovat mm. Kittilän Vuokratalot ja kunnan liikuntapalvelut.

 

Tapahtumaa koordinoi VALPAS 2 –hanke, jossa kehitetään sektorirajat ylittävää matalan kynnyksen toimintaa yhdessä Kittilän ja Posion kuntien, Ylivieskan ja Raahen kaupunkien sekä Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirien kanssa Nuorten Ystävien valmennuspajamallia soveltaen.
Lue lisää hankkeesta: http://www.kittila.fi/valpas2-hanke

 

Tapahtumassa otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Toivomme tätä myös kaikilta tapahtumaan osallistuvilta. Pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa.

 

Lisätietoja:

Hanna-Maria Grandell, vs. hallintojohtaja, puhelin 040 572 4460, hanna-maria.grandell@kittila.fi
Eeva Lintula, työkykyvalmentaja, Kittilä, VALPAS 2 –hanke, p. 044 7341 623, eeva.lintula@nuortenystavat.fi

         

Kuvat: 1. Kittilän kunta, Hanna-Maria Grandell ja 2. ja 3. Kittilän Mediapaja

 

 

Sivua päivitetty: 
21.9.2020