Tiedote: Levin liikennejärjestelymuutokset Ruskamaraton-tapahtuman aikana lauantaina 5.9.2015

Tulostettava sivu

KARTTA HISSITIEN SULKEMISESTA

Lataa ja tulosta ylläoleva kartta tästä.

Hissitie suljetaan yleiseltä ajoneuvoliikenteeltä klo 8-19 väliseksi ajaksi välillä Leviraitin liittymä – Rakkavaarantie. Hissitien sulkemista valvovat liikenteenohjaajat kadun molemmissa päissä. Kulku Levin ydinkeskustan kiinteistöille tapahtuu oheisen kartan osoittamalla tavalla (Keskuskuja, Mariankuja, Tähtitie, Skimbaajankuja, Hiihtäjänkuja, Ratsastajankuja)

 

Myös Hissitien paikoitusalueet eturinteellä ovat suljettu yleiseltä käytöltä klo 8-19 välisenä aikana. Osa paikoitusalueesta suljetaan jo perjantaina 4.9.2015 ruskamarkkinoiden käyttöön.

Hissitie ja eturinteen paikoitusalueet ovat vapaassa käytössä heti tapahtuman jälkeen kun tien sulkemista osoittavat puomit ja aidat on poistettu.

 

 

KARTTA LEVIN YMPÄRYSTIEN SULKEMISESTA

Lataa ja tulosta tästä kartta Levin ympärystien sulkemisesta.

Levin ympärystie välillä Kantatie 79 Levintie – Taalontie suljetaan yleiseltä ajoneuvoliikenteeltä klo 12:30 – 17:30 väliseksi ajaksi. Levin ympärystien sulkemista valvovat liikenteenohjaajat tieosuuden molemmissa päissä. Ajoneuvoliikenne Levin ja Kittilän suunnista Tievan ja Länsirinteen, Kaakkoisrinteen, Velhon ja Utsuvaaran sekä Ounasrannan, Ounaskummun ja Hossan alueelle suositellaan tapahtuvan oheisen kartan osoittamalla tavalla. Taalon alueelle tapahtuva liikennöinti niin Kittilän kuin Levin suunnista pyritään järjestämään Levin ympärystien kautta, kuitenkin erikseen liikenteenohjaajien ohjeistamana.

Levin ympärystie on vapaassa käytössä heti tapahtuman jälkeen kun tien sulkemista osoittavat puomit ja aidat on poistettu.

 

Huom!

Ruskamaratonin viralliset parkkipaikat ovat Levi Activity Parkin ja World Cup kisakeskuksen alueella (Gondolin alue), josta on järjestetty ilmainen non-stop parkkibussi Levikeskustaan ja takaisin klo 10-18 välisen ajan.

 

Sporttiklubi Levin Heinäkengät ry.

Lisätietoja:

www.ruskamaraton.com

Sivua päivitetty: 
28.8.2015