Uiminen ja kylpylä

Tulostettava sivu

Uimarannat- ja paikat

 

Kirkonkylän uimaranta sijaitsee Ounasjoen rannalla, Sodankylän tien varressa soitteessa Sodankyläntie 42, 99100 Kittilä (noin 500 metrin päässä Kittilän kirkonkylältä). Rannalla on pukukopit ja rantalentopallokenttä. Uimarannalla ei ole valvojaa, uinti tapahtuu omalla vastuulla.
 

Huom. Toistaiseksi Immeljärven pienuimaranta Kätkänrannassa on käytössä vain Muumarin huoneistot- ja caravan-alueen asiakkaille. Uimaranta ei ole yleinen uimapaikka.

 

Kylpylä

Levi Hotel Span kylpylässä on useita altaita, saunoja ja erikoisefektejä. Tarjolla on myös kylpylähoitoja, keilahalli, pienten lasten leikkipaikka Lastenmaailma ja  kunto- ja liikuntasali.

Lisätietoja kylpylästä saat sivuilta www.levihotelspa.fi/kylpyla

 

Kuntalaislle kylpylälippuja edullisempaan hintaan 

Kittilän kuntalaiset saavat alennusta  Levi Hotel Span kylpylässä kylpylähinnoista. Kuntalaisten liput ovat nimellä varustettuja, ja niitä saa vain kunnanvirastolta. Kuntalaisalennukseen ovat oikeutettuja sellaiset henkilöt, joiden kotikunta on Väestörekisterikeskuksen ylläpitämän väestötietojärjestelmän mukaan Kittilä. Tarvittaessa kotikunta voidaan tarkistaa kunnanvirastolla.

 

Kuntalaisten uimalippuja myydään Kittilän kunnan neuvonnasta arkisin klo 8-11 ja 11.45-16, puh. 0400 356 500. Maksuvälineenä käyvät pankki- ja luottokortit, lisäksi käteinen.
 

Kuntalaisten kylpylälippujen hinnat:

Aikuiset: 12 euroa

Lapset (6–17 vuotta): 7 euroa

Alle 6-vuotiaat pääsevät kylpylään veloituksetta aikuisen kanssa.

Käyntikerralla ei ole aikarajoitusta. Liput ovat voimassa ympäri vuoden.

Hinnat päivitetty 19.3.2019, päätös: Khall 26.2.2019 § 53

 

Levi Hotel Span kylpylä. Kuva: Levi Spa Hotel

Sivua päivitetty: 
20.3.2019