VS. KUNNANJOHTAJAN VIRKA AJALLE 1.1.-31.12.2019

Tulostettava sivu

Kittilän kunta julistaa haettavaksi vs. kunnanjohtajan viran ajalle 1.1. - 31.12.2019. Vs. kunnanjohtajan tehtävänä on kunnan hallinnon, taloudenhoidon ja palvelutuotannon johtaminen, elinkeinoelämän kehittäminen ja alueellinen yhteistyö.

 

Vs. kunnanjohtajalta edellytetään virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon sekä -talouteen. Lisäksi edellytetään kokemusta johtotehtävistä. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön.

 

Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja kunnallista virka- ja työehtosopimusta.

 

Kittilän kunnanvaltuustolle osoitetut hakemukset, joihin tulee liittää opinto- ja työtodistusjäljennökset, CV tai ansioluettelo sekä palkkatoivomus on toimitettava 31.10.2018 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse: kirjaamo(at)kittila.fi, sähköpostin aiheeksi Hakemus - Vs. kunnanjohtaja.

Sivua päivitetty: 
6.11.2018