Vuosi 2018

Tulostettava sivu

Satutuokioissa tapahtunutta

27.2. Typy ja kelju keiju

Typyn kotona järjestetään juhlat. Bertta-täti tulee auttamaan järjestelyissä ja tuo Typylle tuliaisiksi keijupaperinuken, joka osoittautuukin aika eläväiseksi tapaukseksi. Pian Typyn huoneessa on mahdoton sotku ja juhlakakkukin on vaarassa mennä pilalle. Mutta yllättäen keiju osoittautuukin hyväksi kakunkoristeeksi

20.2. Minun, sainoi orava

Huoleton Oili orava ei ole kerännyt vielä yhtään käpyä talven varalle. Sadan kävyn Sakari sen sijaan on tosi ahkera keräilijä. Kumpikin huomaavat samaan aikaa metsän viimeisen kävyn. Alkaa hurja kilpajuoksu kumpi mahtaa saada kävyn? Lopussa kaikki saavat kuitenkin vatsansa täyteen.

6.2. Kettu ja värit

Kettu näkee ilmoituksen jossa haetaan taivaanrannanmaalaria. Hän tahtoisi sellaiseksi ja alkaa etsiä kauneinta väriä. Tehtävä on vaikea mutta oikea väri löytyy pohjoisen taivaalta.

30.1. Bäätöntä menoa

Lumikukka-lammas sairastuu eräänä talvi-iltana. Maatilan muut eläimet ovat siitä kovin huolissaan. Onneksi apuun saadaan Anni-eläinlääkäri. Lumikukka parantuu ja tahtoo juhlistaa sitä järjestämällä yökyläjuhlat herkkujen ja discopallon kera.

23.1. Onnea, Sakari Topelius!

Satutuokiossa juhlistettiin Zacharias Topeliusta jonka syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 200 vuotta. Aina ja Tessa lähtevät Vattumadon innoittamana metsään hakemaan lisää vadelmia mutta eksyvät. Onneksi Vattukuningas auttaa heitä selviämään metsässä yön yli. Lopuksi kuultiin Viisivuotiaan sankarilaulu, jossa riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. 

16.1. Paddington pää pyörällä

Paddington kolauttaa päänsä kotipihallaan, loukkaa olkapäänsä sekä menettää muistinsa. Siitähän seuraa sairaalareissu jonka yhteydessä päästään tutustumaan mm. röntgenkoneeseen, rokotuksiin ja lastenosaston muihin potilaisiin. Sen jälkeen kuultiin Jukka Itkosen runot Sairaalaan ja Apteekki. Lopuksi tutkittiin mitä lääkärinlaukusta löytyy.

Sivua päivitetty: 
27.2.2018