Osallistu maksuttomaan Perhevapaalta työelämään -valmennukseen!

Kuva
koulutuksen mainoskuva

Jos olet perhevapaalla ja suunnittelet työelämään paluuta, nyt on mahdollisuus osallistua maksuttomaan Perhevapaalta työelämään -valmennukseen!

Valmennuksen tavoitteena on perhevapaalla olevien vanhempien työelämään siirtymisen helpottaminen. Valmennukset alkavat syksyllä 2021 ja niitä pyörii useampi kesään 2022 saakka.  

 

Mikä on Perhevapaalta työelämään -valmennus? 

Valmennus tarjoaa tukea ja työkaluja onnistuneeseen siirtymään työelämään, uudelle uralle tai koulutukseen.

Valmennus toteutetaan sekä ryhmä- (10h) että yksilöohjauksena (16h). Ne sisältävät räätälöityä yksilöllistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyä, jossa tuetaan mahdollisuuksiasi, voimavarojasi ja myönteisiä tulevaisuuden näkymiäsi. Erityisesti ryhmätapaamiset myös tuovat sinulle verkostoja ja vertaistukea.

Valmennukset ovat maksuttomia, eivätkä sido sinua mihinkään. Ne toteutetaan osana ELY-keskuksen Perhevapaalta työelämään -hanketta etätoteutuksena Lapin maakunnassa.  

 

Mitä valmennuksessa tehdään? 

Valmennuksessa saat tukea tulevan työurasi tarpeisiin. Valmennuksessa käydään läpi urasuunnittelu- ja työnhakuprosessia napakalla ja osallistujien omaa tilannetta, toiveita ja tavoitteita tukevalla tavalla. Käytössäsi on kokeneen valmentajan henkilökohtainen tuki ja ohjaus. 

 

Kenelle valmennus on ja miten se järjestetään? 

Palvelu on suunnattu Lapin maakunnan perhevapaalla oleville vanhemmille, joilla ei ole voimassa olevaa työsuhdetta, tai joilla työsuhteen jatkumiseen liittyy epävarmuuksia. Henkilökohtaista valmennusta voidaan kuitenkin räätälöidä myös omaan työhön palaavalle vanhemmalle, jolla työhön paluu mietityttää; työsuhteen puuttuminen ei siis ole kriteeri valmennukseen osallistumiselle. 

Valmennukseen ilmoittaudutaan Perhevapaalta työelämään -hankkeen nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautumisen jälkeen sinuun yhteydessä palvelun aloitusta varten. Lapissa palvelu toteutetaan etävalmennuksena verkossa tai puhelimen välityksellä.

Lisätietoja löytyy täältä: https://www.perhevapaaltatyoelamaan.fi/lappi  

 

Lisätietoja:

Martti Turunen, martti.turunen@valmennuskeskus.fi, puhelin 050 462 0391 https://www.perhevapaaltatyoelamaan.fi/perhevapaalaiselle

Ritva Helin, perhekeskuskoordinaattori, Kittilän kunta, ritva.helin@kittila.fi, puhelin 040 635 3176