Kierrätysmyymälä Vihreä Ahma on avattu kirkonkylällä

Kuva
kierratyskeskus_myymala

Kittilän kunnan ylläpitämä, Kittilän kierrätyskeskuksen popup-myymälä avattiin Kittilän kirkonkylällä keskiviikkona 8.11.2023. Myymälä toimii aluksi vuoden 2023 loppuun saakka. Vuoden 2024 osalta selvitetään parhaillaan, onko toimintaa mahdollista jatkaa.

Myymälä sai tilat aivan Kittilän kirkonkylän ytimestä, Valtatien varrelta. Myynnissä myymälän valikoimassa on kierrätettyä ehjää ja käyttökuntoista vaatetta, astioita, kodintavaraa, sisustustekstiileitä, kirjoja sekä lastentarvikkeita. 

Tila halutaan rauhoittaa myymälätoiminnalle, ja siksi tavaroiden vastaanottoa ei kirkonkylän myymälässä ole, vaan tavaralahjoitukset otetaan entiseen tapaan vastaan Teollisuustien Kierrätyskeskuksella.

Myymälästä voi ostaa myös suunnittelija Jukka Puljujärven Kittilän kunnalle toteuttamaan Ahman vuodenajat –kuosiin pohjautuvia Kittilä-tuotteita.

Kierrätysmyymälä Vihreä Ahma avoinna:

  • ma-ti 10-17
  • ke 12-18
  • to-pe 10-17
     

Yhteystiedot:

Valtatie 32-34, 99100 Kittilä

Myymälän puhelin 040 671 9951

kierratyskeskus@kittila.fi


Toiminnasta vastaa Kittilän kunta, tekninen toimi, Kittilän Kierrätyskeskus.
Huomioithan, että kirkonkylän myymälässä ei ole tavaran vastaanottoa. Myyntituloista kertyneet varat menevät toiminnan ylläpitämiseen.

Tavaran vastaanotto säilyy edelleen Teollisuustien kierrätyskeskuksessa

Teollisuustiellä sijaitsevassa Kittilän Kierrätyskeskuksessa otetaan edelleen vastaan käyttökelpoista, puhdasta ja tuoksutonta tavaraa, vaatetta, huonekaluja, urheiluvälineitä, käsityötarvikkeita, astioita, lastentarvikkeita ja CE- merkittyjä kodinkoneita. Vastaan otetaan myös kuitukierrätykseen kelpaavaa puhdasta ja kuivaa poistotekstiiliä.

Tavarat käydään läpi kierrätyskeskuksessa ja myyntikuntoinen tavara myydään uudessa myymälässä kirkonkylällä. Teollisuustien Kierrätyskeskuksessa myydään huonekaluja, urheiluvälineitä sekä edullisia poistolöytöjä.

Osa tavarasta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, harrastustoimintaan tai yhteisölliseen toimintaan Kittilän alueella. 

Kittilän kierrätyskeskus
Teollisuustie 7A2, 99100 Kittilä

Kierrätyskeskuksen myymälän puhelin 040 830 8803

Lahjoitustiedustelut, puhelin 040 678 5546

 

Lahjoittamalla tuet Kittilän työllisyydenhoitoa ja paikallista hyväntekeväisyystoimintaa.

Ota yhteyttä