Nuori - hae nyt kesätyöpaikkaa kesälle 2023!

Kuva
Nuori kyykyssä kasvien vieressä lukee paperia

Uutinen, 23.2.2023

Nyt on aika hakea kesätöitä! Kunta tukee nuorten kesätöitä paikallisissa yrityksissä, yhdistyksissä ja kotitalouksissa. Lisäksi kunta on mukana kunta-alan Tutustu työelämään ja tienaa -ohjelmassa.

Voit hakea molempia alla kuvattuja kesätyöpaikkoja, sekä kunnan kesätyötukipaikkaa, että "Tutustu työelämään -paikkaa, kun vain täytät ehdot.

 

Kittilän kunnan kesätyötukipaikat yrityksissä, yhdistyksissä, kotitalouksissa ja kunnan pisteissä

  • Voit hakea kesätyötukipaikkaa, jos olet v. 1999 - 2007 syntynyt koululainen tai opiskelija, etkä kuulu työttömyysturvan piiriin.
  • Sovi ensin kesätyöpaikasta paikallisessa yrityksessä, yhdistyksistä ja kotitaloudessa.
  • Hae kesätyöpaikkaa verkkolomakkeella Kuntarekry-palvelussa ja ilmoita, kenen työnantajan kanssa olet sopinut kesätyöpaikasta.
  • Kesätyöpaikkaa voit hakea perjantaihin 14.4.2023 klo 15.00 mennessä.
  • Kittilän kunta voi järjestää mahdollisuuksien mukaan kuukauden pituisia (120 h) kesätyöpaikkoja kunnan eri osastoille, jos et ole työllistynyt yritykseen, yhdistykseen tai kotitalouteen.

 

“Tutustu työelämään ja tienaa” -kesätyöt

Kittilän kunta on mukana kunta-alan “Tutustu työelämään ja tienaa” –ohjelmassa. Lue lisää "Tutustu työelämään ja tienaa" -kesätyöpaikoista.

 

Työnantaja - saat tukea nuoren työllistämiseen

Kittilän kunnan alueella toimiva työnantaja, joka palkkaa kesätyötukipaikkaa hakeneen nuoren vähintään kuukaudeksi, voi saada Kittilän kunnalta tukea seuraavasti:

  • Yritys 300 € / kesätyöntekijä
  • Yksityinen talous 300 € / kesätyöntekijä
  • Yhdistys 400 € / kesätyöntekijä

Työnantaja, hae kesätyöntekijöitä verkkolomakkeella perjantaihin 14.4.2023 klo 15.00 mennessä.

Kittilän kunnan tuen voi saada myös oman perheen nuoren työllistämiseen, kun nuori täyttää kesätyötuen kriteerit (v. 1999 – 2007 syntyneet koululaiset ja opiskelijat, jotka eivät kuulu työttömyysturvan piiriin). Nuori kesätyöntekijä tulee työllistää vähintään kuukaudeksi kesän 2023 lomakautena (päättyy 30.9.2023).

 

Tuen maksaminen työnantajalle

Työnantaja laskuttaa tuen Kittilän kunnalta heti kesätyöntekijän työsuhteen päätyttyä, kuitenkin viimeistään kuluvan vuoden loppuun mennessä. Liitteenä tulee olla kopio kesätyöntekijän palkanmaksutositteesta.

Tarkemman ohjeistuksen työnantajan tukeen ja laskuttamiseen saa työnsuunnittelijalta kesätyöntekijäpäätöksen yhteydessä.

 

Lisätietoja:
Kittilän kunta, työnsuunnittelija, puh. 0400 356 422
Kittilän työvoimatoimisto, puh. 0295 039 500

 

 

 

Ota yhteyttä