Ajankohtaista nuorille

Tulostettava sivu

Joululahjareissu IKEAAN 8.12.2018

Näin se taas on vuosi vierähtänyt ja Nuorisotoimen perinteinen JOULULAHJAOSTOSREISSU IKEAAN tulee taas! Reissu on tarkoitettu 7-luokkalaisille ja sitä vanhemmille.

Lähtö aamulla Sirkasta Hotelli Levitunturin edestä Lauantaina 8.12. klo 08:30, Kittilän nesteellä ollaan n. klo 09:00 ja perillä olemme n. klo 13 Takaisin lähdemme klo 18 ja olemme Kittilässä n. klo 22 ja Sirkassa n klo. 22:30

Kuljemme Sirkka-Kittilä-Rovaniemi-Tornio reittiä kumpaankin suuntaan ja väliltäkin voi tulla kyytiin kun ilmoittaa sen ilmoittautuessa.

Torniossa on ruokailumahdollisuus kaikille osallistujille klo 13-17 välillä, ja kauppakeskuksissa saa käydä vapaasti shoppailemassa.

Mukaasi tietysti tarvitset shoppailurahaa tai kortin, hyvää joulumieltä ja säänmukaisen vaatetuksen. Rajan tuntumassa kun ollaan niin kannattaa myös ottaa voimassa oleva henkilökortti tai passi varuiksi mukaan.

Osallistumismaksu on 10 euroa (sis kyyti ja ruoka) ja sen voi maksaa lähtiessä tasarahalla tai helposti suoraan lyytiin ilmoittautuessa.

Mikäli olet alle 18-vuotias niin muistathan toimittaa allekirjoitetun henkilötietolomakkeen lähtiessä!!!

 

Henkilötietolomakkeita saa:

- tulostamalla ilmoittautumisen yhteydessä (linkki alla)

- hakemassa nuorisotoimistosta tai nuorisotiloilta niiden aukioloaikana

- tulostaa osoitteesta kittila.fi/nuoret -> sivun alareunassa TAI peda.netistä.

Ilmoittaudu mukaan:
www.lyyti.in/IKEA2018

 

Lisätietoja:

Tuomas Jääskö, puh. 040 596 5995

 

 

 

Sivua päivitetty: 
13.11.2018