Ajankohtaista nuorille

Tulostettava sivu

Kesän toiminnot ja leirit

 

Kesän aloitus / kauden päätös Nuorisotila Käellä

Lauantaina 1.6. 

7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille.

Purtavaa, skaboja, musiikkia, yhdessä tekemistä.

Ei ennakkoilmoittautumista eikä maksa mitään!

Lisätietoja ja tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

 

Ranuan eläinpuisto

Tiistai 18.6.

5.-6.-luokkalaisille.

Lähtö Levihotellilta klo 8.30 ja Kittilän koulukeskuksen pysäkiltä klo 9.00, ole ajoissa paikalla. Mikäli tulet kyytiin jostain väliltä, ilmoitathan siitä.

Ranualle saavuttuamme syömme lounaan, jonka jälkeen alkaa opastettu kierros eläinpuistossa. Kierroksen jälkeen on vielä hieman shoppailuaikaa eläinpuiston alueen myymälöissä (mm. FAZERIN myymälä!). Takaisin Kittilään lähdemme n. klo 16. Kittilässä koulukeskuksella olemme n. klo 19 ja Levihotellilla n. klo 19.30.

Osallistumismaksu on 15 € (sis. kyyti, lounas ja opastettu kierros eläinpuistossa). Voit maksaa sen joko heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta tai lähtöaamuna käteisellä bussiin noustessa. Mukaan pääsee 30 ensimmäiseksi ilmottautunutta.

Osallistujilla on oltava mukana huoltajan täyttämä HENKILÖTIETOLOMAKE, joka annetaan ohjaajalle bussiin noustessa. Henkilötietolomakkeita saa nuorisotiloilta niiden aukioloaikoina, ladattua tästä sekä tulostettua ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen aukeaa 20.5.klo 11.00.

Lisätietoja: Jussi / 040 673 7710

 

Power Park

Tiistai 18.6.- Torstai 20.6.

Tämän kevään 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille (alle 18 v.).

Perinteinen huvipuistoreissu Alahärmään.

Hinta: 50€. Sisältää matkat, huvipuiston sisäänpääsyn, majoituksen sekä yhden lämpimän ruoan lähtöpäivänä ja puistopäivänä.

Tiistaina 18.6. klo 9:00 lähdemme Kittilän koulukeskuksen pysäkiltä. Olethan ajoissa paikalla! Matkaamme koko päivän bussissa kohti Alahärmää, olemme perillä illalla. Matka-aika on noin 9 tuntia pysähdyksineen. Menomatkalla tarjoamme yhden lämpimän ruoan ja perillä iltapalan, muista ajomatkan eväistä osallistujat huolehtivat itse.

Majoitumme Green Field –mökeissä, jotka sijaitsevat Green Field –leirintäalueella, noin 1,5 kilometrin päässä PowerParkin huvipuistosta. Mökeissä on majoituspaikat neljälle henkilölle, yksi sängyistä on parvella. Keittiö- ja peseytymistilat löytyvät viereisestä leirintäalueen huoltorakennuksesta ja ovat käytössä päivittäin klo 6–23. Huoltorakennuksen saunat ovat lämpimänä iltaisin klo 18–21. WC:t löytyvät myös huoltorakennuksesta ja ovat käytössä 24h/vrk.

Keskiviikkona 19.6. klo 9:00 pakkaamme tavarat bussiin ja lähdemme aamupalalle Park Hotel Härmään joka sijaitsee huvipuiston vieressä. Aamiaisen jälkeen olemme huvipuistossa koko päivän! Laitteissa pyörimisen lisäksi ajamme kartingia. Puisto sulkeutuu klo 19, jonka jälkeen syömme vielä iltaruoan ja aloitamme kotimatkan kohti Kittilää.

Matkustamme yön bussissa. Takasin Kittilässä olemme torstaina 20.6. aamulla n. klo 06 - 07.00.

Voit maksaa ilmoittautumismaksun ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai pankkikortilla, tai vaihtoehtoisesti maksaa matkan kunnan keskukseen.

Kaikille nuorisotoimen retkille vaaditaan mukaan HENKILÖTIETOLOMAKE. PELKKÄ ILMOITTAUTUMINEN EI SIIS RIITÄ!
Henkilötietolomake tulee olla palautettuna ja ilmoittautumismaksu maksettuna viimeistään 10.6.  Mikäli näin ei ole, eikä osallistujan kanssa ole asiasta muuta sovittu, ilmoittautuminen poistetaan ilman erillistä ilmoitusta eikä retkelle pääse mukaan.

Henkilötietolomakkeita saa...

- tulostettua ilmoittautumisen yhteydessä tai tästä
- nuorisotiloilta niiden aukioloaikoina (aukioloajat kittila.fi/nuorisotilat tai tilojen facebook-sivuilta)

12.6. klo 17 pidetään info Nuorisotila Käellä reissuun liittyen. Myös huoltaja on tervetullut infoon! Varustelista/retkikirje jaetaan infossa. 

 

Ilmoittautuminen aukeaa 20.5. klo 11.00.

Lisätietoja: Jouni / 040 653 0286

 

Kalareisu Naruskalle

Tiistai 16.7.- Perjantai 19.7.

7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille.

Jo perinteeksi muodostunut Kalareisu Sallan Naruskalle.

Hinta: 50€. Sisältää matkat, mökkimajoituksen, ruoat, kalastusluvat. Maksun voi suorittaa käteisellä Jounille.

Spesiaalina hintaan sisältyy myös mahtavuustakuu joka päivälle.

Kohteena on erämaajoki jonka tyypillinen saalis on taimen taikka harjus. Reissun tukikohtana on Naruskan retkeilymaja ja Kallelan mökki, josta liikutaan jokivarteen joko kävellen tai pidemmälle lähtiessä autolla. Kalastus tapahtuu joko virvelillä tai perhovehkeillä. Mukaan mahtuu ensimmäiset 10 ilmoittautunutta.

Lähtö Kittilästä on tiistaina 16.7. klo 10:00. Tule paikalle vähintään puolta tuntia ennen lähtöä. Takaisin tullaan perjantaina 19.7. n. klo 18:00.

Majoittuminen tapahtuu omissa makuupusseissa Kallelan mökissä ja ruoat ja eväät tehdään pääosin itse. Lisätietoja majoitustilasta löytyy osoitteesta www.naruska.com.

Kalastusvälineet tulee osallistujalla olla itsellä mukana.

Lähtijällä tulee olla täytettynä henkilötietolomake. Lomakkeen voi tulostaa täältä tai hakea nuorisotiloilta niiden aukioloaikoina. Henkilötietolomake tulee olla palautettuna ja ilmoittautumismaksu maksettuna viimeistään 30.6. Mikäli tämä järjestely ei käy, tulee huoltajan olla yhteydessä vastaavaan ohjaajaan. Yhteystiedot löytyvät alta sekä infokirjeestä.

Kittilän kunnan tapaturmavakuutus kattaa leiriläiset koko leirin ajan, mikäli ovat Kittilän kunnassa kirjoilla. Mahdollisesti muilta paikkakunnilta tulevilla leiriläisillä tulee olla vapaa-ajanvakuutus tai muu vastaava vakuutus, tästä ilmoitus tulee tehdä vastaavalle ohjaajalle.

 

Ilmoittautuminen aukeaa 20.5. klo 11.00.

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Mikäli sinulla on kysymyksiä reissuun liittyen, olethan yhteydessä!

Lisätietoja: Jouni / 040 653 0286

 

Tiedustelut: Nuorisotoimisto / 040 631 2107 (vs. nuorisosihteeri Jaana Hokkanen 30.6.2019 saakka), Nuoriso-ohjaajat, Jouni / 040 653 0286 ja Jussi / 040 673 7710


Muista myös Kino Ylärin elokuvat: www.kittila.fi/elokuvat


Kesän aikana nuorisotilat ovat kiinni, ovet avataan jälleen syksyllä koulujen alkaessa!

Lisätietoja nuoriso-ohjaajilta!

 

 

 

Sivua päivitetty: 
20.5.2019