Myytävät tontit

Tonttien loistava sijainti tarjoavat hyvät puitteet asukkaille, matkailijoille ja yrityksille.

Kuva
Ilmakuva Levi Golfin alueesta taustalla Levitunturi rinteineen

Kittilän kunnalla on myytävänä lomatontteja Levillä Golf-rannan alueella. Omakotitontteja löytyy Pakatin asuinalueelta kirkonkylän läheisyydestä sekä Levillä Akanrovan alueella. Myös kirkonkylällä on yksittäisiä asuntotontteja.

Lisäksi Kittilän kunnalla on myytäviä tontteja ns. Ylä-Levin alueella. Myytävänä on tontteja sekä urheilutoimintaa palvelevien rakennusten korttelialueella että liikerakennusten korttelialueella, jonne saa sijoittaa myös asuin- ja majoitustiloja.

Lue lisää tonteista ja ota yhteyttä!
Veli-Matti Virtanen, puhelin 040 581 1889
Tonttihakemukset osoitteeseen kirjaamo@kittila.fi

 

Rakenna koti tai loma-asunto Kittilään, Leville! 

Kittilän myytävien tonttien loistava sijainti tarjoavat hyvät puitteet asukkaille, matkailijoille ja yrityksille – läheltä löytyy kattavat palvelut, toimivat kulkuyhteydet ja upea luonto.  Kittilässä sijaitseva Levi on Suomen johtava ympärivuotinen laskettelu-, matkailu- ja tapahtumakeskus. Rinteet, ladut ja niiden lähellä olevat lukemattomat vapaa-ajan palvelut ja ravintolat tuovat tekemistä jokaiselle. 

Levin golfkenttä sijoittuu luonnonkauniille alueelle Levitunturin ja Ounasjoen välimaastoon ja kentän sisällä oleva Taalojärvi tuo mukanaan lisähaastetta pelaamiseen ja näyttävyyttä kenttämiljööseen.

Alueen maastoa muokkaavat tunturit ja kunnan läpi virtaava vapaa ja kalaisa Ounasjoki. Selkeät vuodenajat, lumiset talvet, pakkaset ja revontulet, kevään ja kesän ympärivuorokautinen valo ja syksyn ruska näkyvät alueen luonnossa. Lähellä sijaitsee Pallas-Yllästunturin kansallispuisto. Täällä hengitetään tutkitusti maailman puhtainta ilmaa.

Oletko kiinnostunut asunnon tai vapaa-ajan asunnon rakentamisesta alueelle? Kittilän kunnan myytävät tontit löydät tältä sivulta, ja lisää rakentamiseen ja asumiseen liittyvää tietoa on koottu kunnan sivuille kohtaan Asuminen ja ympäristö, kittila.fi/asuminen-ja-ymparisto. Löydät myös lisätietoa Kittilän alueesta kohdasta Tietoa Kittilästä, kittila.fi/kunta-ja-paatoksenteko/tietoa-kittilasta ja Levin alueen palveluista Levin sivuilta www.levi.fi.

Tervetuloa tunturimaisemiin!  

Ota yhteyttä