Kouluruokailu

Kuva
Keittoa lautasilla, krutonkeja ja lusikat pöydällä, kuvituskuva

Lukuvuoden 2025-2026 ruokalista Kittilän kouluilla ja päiväkodeilla.

Listat tekstinä alla sekä ladattavina pdf-tiedostoina tällä sivulla.     

 

Ruokalista, käytössä Kittilän kirkonkylän kouluissa ja päiväkodeissa lukuvuonna 2025-2026

Tältä sivulta löytyvän pdf-muodossa olevan listan voit ladata talteen.

VIIKKOLISTA 1

Viikoilla 33, 40, 48, 5, 13, 20

Maanantai: tonnikalapasta, broiler/kanapasta

Tiistai: karjalanpaisti tai käristys, perunasose

Keskiviikko: kalapihvit, perunat, kylmä kastike

Torstai: Italianpata, makaronijauhelihapata

Perjantai: hernekeitto, päiväkodit (pienet) jauhelihakeitto, pannukakku tai lätyt ja hillo

 

VIIKKOLISTA 2

Viikoilla  34, 41, 49, 6, 14, 21

Maanantai: lasagne tai kasvislasagne, vaalea leipä

Tiistai: uunimakkara, perunasose

Keskiviikko: broilerkastike ja riisi

Torstai: maksalaatikko ja perunat, kastike tai jauhemaksapihvit ja perunasose

Perjantai: lohikeitto / siikakeitto, rieska

 

VIIKKOLISTA 3

Viikoilla  35, 43, 50, 7, 15, 22

Maanantai: jauhelihakastike, spagetti

Tiistai: kirjolohimureke tai kalamureke, perunat, kastike

Keskiviikko: lihalaatikko (kokoliha), jauhelihaperunasoselaatikko

Torstai: kasvispyörykät, perunat, kastike tai kasvispihvit / Mexicana-kasvispihvit, perunasose, vaalea leipä

Perjantai: broiler- tai kanakeitto, sämpylä, tai toiveruoka / emännänpäivä

 

VIIKKOLISTA 4

Viikoilla  36, 44, 51, 8, 16

Maanantai: makaronilaatikko

Tiistai: pinaattiohukaiset, perunasose, kastike

Keskiviikko: broilerpata

Torstai: uunilohi tai appelsiinilohi, perunat

Perjantai: käristyskeitto, rieska/sämpylä

 

VIIKKOLISTA 5

Viikoilla 37, 45, 2, 9, 17

Maanantai: broilerkiusaus tai kebabkiusaus

Tiistai: lihapyörykät, perunasose, kastike

Keskiviikko: kasvissosekeitto, tofunuudeliwokki, sämpylä, kananmuna, raejuusto/juusto

Torstai: uunisiika, perunat, kastike

Perjantai: nakki- tai makkarakeitto, sämpylä, juusto

 

VIIKKOLISTA 6

Viikoilla 38, 46, 3, 11, 18

Maanantai: kanapihvit, perunasose

Tiistai: lihamureke, lihajuureskäristys, perunat, kastike

Keskiviikko: lohipasta

Torstai: veriohukaiset/verimakkara, perunat, kastike

Perjantai: poronjauhelihakeitto, sämpylä

 

VIIKKOLISTA 7

Viikoilla 39, 47, 4, 12, 19

Maanantai: lohikiusaus

Tiistai: jauhelihapihvit, perunasose, kastike

Keskiviikko: maitopuuro, marjasoppa, leikkele/juusto tai sei-/kalakeitto (PK)

Torstai: emännänpäivä

Perjantai: poronlihakeitto, rieska

 

LOUNAALLA LISÄKSI:
- Tuoresalaatti, - raaste tai tuorevihannes tai valmistettu salaatti tai muu vastaava.
- Lämmin lisäke tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin salaatin lisäksi paitsi keitto- ja kasvisruokapäivinä.
RUOKALEIPÄNÄ: näkkileipä, pehmeä leipä, kevytlevite, Oivariini
RUOKAJUOMANA:  rasvaton maito,  piimä, vesi
KEITTOPÄIVINÄ: sämpylä, rieska tai muu leivottu leipä sekä leikkele tai juures/vihannes/hedelmä.
HUOMIOITAVAA: Vuodenajasta tai toimituksista johtuen ja välillä vaihtelun vuoksi muutokset päivittäin tarjolla olevien ruokalajien kohdalla on mahdollisia.                

 

Välipalalista syksylle 2025 ja keväälle 2026

 

Parilliset viikot alkaen 8.12.2025

Ma: Mustikkapiirakka
Ti: Hedelmä (sesongin mukaan)
Ke: Kaakao, leipä ja levite
To: Karjalanpiirakka, Oivariini
Pe: Jugurtti

Parittomat viikot alkaen 15.12.2025

Ma: Mustikkakeitto tai mansikkakeitto
Ti: Rahka
Ke: Smoothie (hedelmä tai marjainen)
To: Lihapasteija
Pe: Hedelmä (banaani tai omena)

 

Ota yhteyttä