Koululaisen aamu- ja iltapäivätoiminta

Maksullista aamupäivä- ja iltapäivätoimintaa järjestetään kouluilla pääsääntöisesti viitenä päivänä viikossa. Toiminta on tarkoitettu 1 - 2 luokan oppilaille, ja siellä tarjotaan välipala. Lisätietoja aamu- ja iltapäivätoiminnasta saat kouluilta tai alakoulujen koulusihteeriltä. 

Aamupäivätoimintaa järjestetään vain kirkonkylällä, jos toimintaan ilmoittautuu vähintään viisi oppilasta. Iltapäivätoimintaa järjestetään klo 17 saakka vain kirkonkylällä ja Sirkassa.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan sähköisesti Wilman kautta. Jos toiminnan tarve muuttuu tai et tarvitse toimintapaikkaa, muistathan ilmoittaa asiasta ohjaajille sekä alakoulujen koulusihteerille. Huomioi, että peruuttamattomasta toiminnasta laskutetaan.

 

Kirkonkylä

Kirkonkylällä järjestetään 1 - 2 luokkalaisille tarkoitettu iltapäivätoiminta pihakoulun tiloissa koulutoimen järjestämänä ja ohjaajina toimivat koulunkäynninohjaajat.

Sirkka

Sirkassa järjestetään 1 - 2 luokkalaisille tarkoitettu iltapäivätoiminta Nuorisotila Notzkin tiloissa koulutoimen järjestämänä ja ohjaajina toimivat koulunkäynninohjaajat.

Alakylä

Alakylän koululla järjestetään koulutoimen hallinnoima 1 - 2 luokkalaisille tarkoitettu iltapäivätoiminta, jonka ohjaajina toimivat koulunkäynninohjaajat.

Kaukonen

Kaukosen koululla järjestetään koulutoimen hallinnoima 1- 2 luokkalaisille tarkoitettu iltapäivätoiminta, jonka ohjaajina toimivat koulunkäynninohjaajat.