Koululaisen aamu- ja iltapäivätoiminta

Maksullista aamupäivä- ja iltapäivätoimintaa järjestetään kouluilla pääsääntöisesti viitenä päivänä viikossa. Toiminta on tarkoitettu 1 - 2 luokan oppilaille, ja siellä tarjotaan välipala. Tiedustele aamu- ja iltapäivätoiminnan mahdollisuutta kouluilta. 

Aamupäivätoimintaa järjestetään vain kirkonkylällä. Iltapäivätoimintaa järjestetään klo 17 saakka vain kirkonkylällä ja Sirkassa.

Kirkonkylä

Kirkonkylällä järjestetään 1 - 2 luokkalaisille tarkoitettu iltapäivätoiminta Nuorisotila Käen tiloissa koulutoimen järjestämämä ja ohjaajina ovat koulunkäynninohjaajat ja kouluavustajat.

Sirkka

Sirkassa järjestetään 1 - 2 luokkalaisille tarkoitettu iltapäivätoiminta Nuorisotila Nozkin tiloissa koulutoimen järjestämänä ja ohjaajina ovat koulunkäynninohjaajat ja kouluavustajat.

Alakylä

Alakylän koululla järjestetään koulutoimen hallinnoima 1 - 2 luokkalaisille tarkoitettu iltapäivätoiminta, jonka ohjaajina toimivat koulunkäynninohjaajat.

Kaukonen

Kaukosen koululla järjestetään koulutoimen hallinnoima 1- 2 luokkalaisille tarkoitettu iltapäivätoiminta, jonka ohjaajina toimii koulunkäynninohjaaja ja/tai kouluavustaja.