Työ ja yrittäminen

Kittilässä on runsaasti työpaikkoja ja yritystoimintaa.

Kunta työnantajana

Kittilän kunnan palveluksessa on yli neljäsataa työntekijää, ja kunta onkin Kittilässä yksi suurimmista työllistäjistä. Kittilän kunnan avoimet työpaikat löytyvät kunnan www-sivuilta, Kuntarekry-palvelusta sekä te-palvelut.fi -palvelusta.  Te-palvelut.fi -sivuilta sekä muista työpaikkapalveluista voi etsiä muiden alueen työnantajien avoimia työpaikkoja. Lue lisää ja löydä työpaikkoja sivulta Avoimet työpaikat.

Tutustu myös sivustoon Työelämä Levillä | levi.fi

 

Kunta hankkijana

Kittilän kunnan kilpailutukset toteutetaan sähköisessä tarjouspalvelussa.  Lue lisää kohdasta Kittilän kunnan kilpailutukset.

 

Yrittäjyys ja elinkeinot

Kittilässä on Suomen parhaimpia yritystiheyksiä, eli yrityksiä suhteutettuna asukaslukuun on alueella runsaasti. Yrittäjyys- ja elinkeinoasioissa Kittilän kunnassa auttaa Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunnan elinkeinotoimen yksikkö.

Kideve palvelee Kittilän alueen yrityksiä tarjoamalla tietoa yrittäjyydestä ja yrityspalveluista sekä opastamalla yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia eteenpäin. Kideve kehittää alueen elinkeinoelämää yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa ja hallinnoimalla EU-rahoitteisia kehityshankkeita.

 

Maatalouselinkeinot

Maaseutuelinkeinoasioissa auttaa maataloustoimisto.

 

Työnsuunnittelu Kittilän kunnassa

Työnsuunnitteluun kuuluvat työllistäminen (palkkatuki), oppisopimukset, nuorten kesätyöpaikat.

Lisätietoja: Päivi Kokkonen, työnsuunnittelija, puhelin 0400 356 422, paivi.kokkonen@kittila.fi

Ota yhteyttä