Kittilän urheiluhalli

Kuva
Kittilän urheiluhalli

Tervetuloa Kittilän urheiluhalliin

Kittilän urheiluhallin osoite on Havutie 6, 99100 Kittilä.

Kittilän urheiluhallissa on kolmeen osaan jaettava pelialue, katsomo, kiipeilyseinä ja kuusi pukuhuonetta. Lisäksi urheiluhallissa on kahviotilat. LIsätietoja löydät sivussa olevasta Kittilän urheiluhallin esite tiedostosta.

 

Salivuorot

Kittilän urheiluhallin ja Sirkan koulun salivuorot ajalle 1.6.2024 – 31.5.2025 ovat haettavissa. Hakulomakkeet löydät linkeistä sekä tulostettuna Kittilän urheiluhallilta ja kunnantalolta sivistystoimen käytävän lokerikosta. Hakemus palautetaan Kittilän kunnan liikuntatoimistoon (Valtatie 15, 99100 Kittilä) tai sähköpostitse liikuntatoimisto@kittila.fi. Hakemus on toimitettava 17.5.2024 mennessä. 

Tilojen varaustilannetta voit tarkastelle tästä.

Urheiluhallissa ei ole jatkuvasti henkilökuntaa paikalla. Siksi ulko-ovi on pääsääntöisesti lukittu. Kunkin ryhmän ohjaaja päästää harjoittelijat sisälle. Saavu harjoitusvuorollesi 15 min ennen vuorosi alkua tai siihen aikaan kun ohjaajasi on sinulle ilmoittanut.

Arkipäivisin, klo 9-15, halli on koulujen, päiväkotien sekä muiden ryhmien käytössä. Jokainen viikko on kuitenkin erilainen, joten arkipäiviltäkin kannattaa tiedustella yksittäisiä vapaita vuoroja. Kesäisin päiväkäyttöä on huomattavasti vähemmän kuin talvikaudella.

Muistakaa perua käyttämättä jäävät vuorot! Kunnalla on oikeus perua vuoroja tarvittaessa, esimerkiksi tapahtumien aikana tai erilaisista poikkeusjärjestelyistä johtuen.

Yksittäisiä salivuoroja voi tiedustella liikuntasihteeri Juha Marletsuolta, puhelin 040 573 1123. Urheiluhallin käytöstä tulee aina sopia etukäteen.

 

 

 

Ota yhteyttä