Urheiluhalli

Kuva
Kittilän urheiluhalli

Tervetuloa Kittilän urheiluhalliin

Kittilän urheiluhallin osoite on Havutie 6, 99100 Kittilä.

Kittilän urheiluhallissa on kolmeen osaan jaettava pelialue, katsomo, kiipeilyseinä ja kuusi pukuhuonetta. Lisäksi urheiluhallissa on kahviotilat. LIsätietoja löydät sivussa olevasta Kittilän urheiluhallin esite tiedostosta.

Tulethan halliin vain terveenä. Käytä kasvomaskia oman harkintasi mukaan.

 

Salivuorot

Heinäkuun aikana ainoastaan myönnettyjä sisäliikuntavuoroja voi käyttää. Yksittäiset varaukset eivät ole mahdollisia.

Kittilän urheiluhallin ja Sirkan koulun salivuorot ajalle 1.6.2022 – 31.5.2023 ovat jaettu. Vapaille vuoroille on edelleen mahdollista saada liikuntavuoroja. Kysy niitä urheiluhallivastaavalta.

Tilojen varaustilannetta voit tarkastelle tästä.

Urheiluhallissa ei ole jatkuvasti henkilökuntaa paikalla. Siksi ulko-ovi on pääsääntöisesti lukittu. Kunkin ryhmän ohjaaja päästää harjoittelijat sisälle. Saavu harjoitusvuorollesi 15 min ennen vuorosi alkua tai siihen aikaan kun ohjaajasi on sinulle ilmoittanut.

Arkipäivisin, klo 9-16, halli on koulujen, päiväkotien sekä muiden ryhmien käytössä. Jokainen viikko on kuitenkin erilainen, joten päiväkäytöstä ei ole vuorolistaa. Kesäisin päiväkäyttöä on huomattavasti vähemmän kuin talvikaudella. Urheiluhallin vakiovuorot löydät viereisestä tiedostosta.

Muistakaa perua käyttämättä jäävät vuorot! Kunnalla on oikeus perua vuoroja tarvittaessa, esimerkiksi tapahtumien aikana.

Yksittäisiä salivuoroja voi tiedustella ensisijaisesti urheiluhallivastaava Pasi Juntuselta, puhelin 040 774 9743, mutta myös liikuntasihteeri Juha Marletsuolta, puhelin 040 573 1123. Urheiluhallin käyttö tulee aina sopia etukäteen.