Urheiluhalli

Kuva
Kittilän urheiluhalli

Tervetuloa Kittilän urheiluhalliin (Havutie 6)

Lapin aluehallintovirasto antoi 22.12.2021 määräyksen koskien koronaturvallisuudesta liikuntapaikoissa. Tiedostossa on koronaturvallisuusohje Kittilän kunnan liikuntapaikoille. Jos käytät näitä paikkoja, lue ohje!

Tule halliin vain terveenä. Käytäthän meillä kasvomaskia silloin kun 2m turvaetäisyyden pitäminen ei ole mahdollista. Näin pidämme huolta siitä, että voimme käyttää liikuntatiloja jatkossakin.

 

Kittilän urheiluhallissa on kolmeen osaan jaettava pelialue, katsomo, kiipeilyseinä ja kuusi pukuhuonetta. Lisäksi urheiluhallissa on kahviotilat. LIsätietoja löydät sivussa olevasta Kittilän urheiluhallin esite tiedostosta.

 

Kittilän urheiluhallin ja Sirkan koulun salivuorot ajalle 1.9.2020 – 31.5.2021 ovat jaettu. Vapaita vuoroja voi tiedustella urheiluhallivastaava Pasi Juntuselta 040 7749 743.

Urheiluhallissa ei ole jatkuvasti henkilökuntaa paikalla. Siksi ulko-ovi on pääsääntöisesti lukittu. Kunkin ryhmän ohjaaja päästää harjoittelijat sisälle. Saavu harjoitusvuorollesi 15 min ennen vuorosi alkua tai siihen aikaan kun ohjaajasi on sinulle ilmoittanut.

Arkipäivisin, klo 9-16, halli on koulujen, päiväkotien sekä muiden ryhmien käytössä. Jokainen viikko on kuitenkin erilainen, joten päiväkäytöstä ei ole vuorolistaa. Kesäisin päiväkäyttöä on huomattavasti vähemmän kuin talvikaudella. Urheiluhallin vakiovuorot löydät viereisestä tiedostosta.

 

Muistakaa perua käyttämättä jäävät vuorot! Kunnalla on oikeus perua vuoroja tarvittaessa, esimerkiksi tapahtumien aikana.

 

Yksittäisiä salivuoroja voi tiedustella ensisijaisesti urheiluhallivastaava Pasi Juntuselta, puhelin 040 774 9743, mutta myös liikuntasihteeri Juha Marletsuolta, puhelin 040 573 1123. Urheiluhallin käyttö tulee aina sopia etukäteen.