Urheiluhalli

Kuva
Kittilän urheiluhalli

Tervetuloa Kittilän urheiluhalliin

Kittilän urheiluhallin osoite on Havutie 6, 99100 Kittilä.

Kittilän urheiluhallissa on kolmeen osaan jaettava pelialue, katsomo, kiipeilyseinä ja kuusi pukuhuonetta. Lisäksi urheiluhallissa on kahviotilat. LIsätietoja löydät sivussa olevasta Kittilän urheiluhallin esite tiedostosta.

Tulethan halliin vain terveenä. Käytä kasvomaskia oman harkintasi mukaan.

 

Salivuorot

Kittilän urheiluhallin ja Sirkan koulun salivuorot ajalle 1.6.2023 – 31.5.2024 ovat haettavissa. Hakulomakkeet löydät linkeistä sekä tulostettuna Kittilän urheiluhallilta ja kunnantalolta sivistysosaston käytävän lokerikosta. Hakemus palautetaan Kittilän kunnan liikuntatoimistoon (Valtatie 15, 99100 Kittilä) tai sähköpostitse liikuntatoimisto@kittila.fi. Hakemus on palautettava 8.5.2023 klo 16:00 mennessä. 

Tilojen varaustilannetta voit tarkastelle tästä.

Urheiluhallissa ei ole jatkuvasti henkilökuntaa paikalla. Siksi ulko-ovi on pääsääntöisesti lukittu. Kunkin ryhmän ohjaaja päästää harjoittelijat sisälle. Saavu harjoitusvuorollesi 15 min ennen vuorosi alkua tai siihen aikaan kun ohjaajasi on sinulle ilmoittanut.

Arkipäivisin, klo 9-16, halli on koulujen, päiväkotien sekä muiden ryhmien käytössä. Jokainen viikko on kuitenkin erilainen, joten päiväkäytöstä ei ole vuorolistaa. Kesäisin päiväkäyttöä on huomattavasti vähemmän kuin talvikaudella. Urheiluhallin vakiovuorot löydät viereisestä tiedostosta.

Muistakaa perua käyttämättä jäävät vuorot! Kunnalla on oikeus perua vuoroja tarvittaessa, esimerkiksi tapahtumien aikana.

Yksittäisiä salivuoroja voi tiedustella liikuntasihteeri Juha Marletsuolta, puhelin 040 573 1123. Urheiluhallin käytöstä tulee aina sopia etukäteen.