Asuminen ja ympäristö

Kittilässä on tilaa asua ja rakentaa. Kittilässä on omistus- ja vuokra-asuntoja ja hyvät puitteet vapaa-ajan asumiselle.

Kittilän asuntopolitiikan tavoitteena tuottaa asuntoja tarpeen mukaan ja lisätä asumisväljyyttä ahtaasti asuvien osalta. Myös laajakaistan tai langattoman yhteyden saaminen koko kuntaan on tavoitteena. Kittilässä uudisrakentaminen on asuntokannan kehittämisen pääpainoalue. Kunnalla on valmiudet käynnistää vuokra-asuntojen uustuotantoa. Omakoti- ja vapaa-ajan tontteja on hyvin tarjolla.

 

Asuminen ja ympäristö -osiosta löydät tietoa asumiseen ja rakentamiseen liittyvistä asioista Kittilässä, kuten vuokra- ja omakoti- ja palveluasumisesta, lämpö-, sähkö-, vesi- ja viemäriasioista, rakentamisesta ja luvista, kierrätyksestä, jätehuollosta ja asumisen viherympäristöstä, ympäristöterveydenhuollosta ja eläimistä.

 

Kittilän kunnan tekninen osasto neuvoo monissa asumiseen, rakentamiseen ja ympäristöön liittyvissä asioissa. Kunnan vuokra-asuntoja sekä teollisuus- ja muita kohteita välittää Kittilän Vuokratalot Oy.

Ota yhteyttä
Esa Summanen
Titteli
Kiinteistöpäällikkö vs. Tekninen johtaja
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Fyysinen osoite
Valtatie 15, 99100 Kittilä