Ammatillinen koulutus

Lapin koulutuskeskus REDUn Kittilän toimintayksikössä eli Levi-institutissa järjestetään mm hotelli- ja ravintola-alan, matkailualan, sosiaali- ja terveysalan ammatillista koulutusta sekä ammatilliseen koulutukseen valmentavaa koulutusta. Koulutus toteutetaan yhteistyössä alueen työelämän ja muiden oppilaitosten kanssa

Lappi ja kansainvälisyys ovat tärkeitä Lapin koulutuskeskus REDU:n toiminnassa. Lapin matkailu ja elämykselliset ohjelma- ja matkailupalvelut, ravintola- ja majoituspalvelut sekä elinkeinon palvelut asiakkaille ovat keskeisiä kehittämisen ja koulutuksen alueita. Vuosittain osa opiskelijoista hankkii osan ammattitaidostaan ulkomailla kansainvälisessä ympäristössä ja työelämässä.

Lapin koulutuskeskus REDU:ssa voi ammatillisen perustutkinnon opiskeltuaan valmistua

- lähihoitajaksi
- matkailupalvelujen tuottajaksi
- kokiksi
- tarjoilijaksi
- vastaanottovirkailijaksi

 

Lapin koulutuskeskus REDUssa Kittilässä voit osallistua myös ammatilliseen koulutukseen valmentavaan koulutukseen VALMA.

 

Yhteystiedot:
Lapin koulutuskeskus REDU, Valtatie 82, 99100 Kittilä,
p. 020 798 4407


www.redu.fi/kittila

www.redu.fi/valtatie

 

 

Muita Lapissa perustutkintoja tarjoavia ammattiopistoja:
- Ammattiopisto Lappia, jolla on toimipisteitä Muoniossa, Pellossa, Torniossa, Kemissä, Keminmaalla, Tervolassa ja Simossa.
- Saamelaisalueen koulutuskeskuksen koulutuspaikat ovat Enontekiöllä, Inarissa, Ivalossa ja Kaamasessa.
- Santasport Lapin Urheiluopisto sijaitsee Rovaniemellä.

Osassa opistoista voit suorittaa tutkinnon myös monimuoto- ja verkko-opintoina. Ammatillista koulutusta tarjoavat myös Rovala-opisto Rovaniemellä ja Ylitornion kristillinen opisto Ylitorniolla