Yritykset ja yhdistykset Kittilässä

Yritykset

Kittilässä on noin 900 yritystä, ja kunnan väkilukuun suhteutettuna määrä onkin huomattava. Kittilän yrityksiä ja yritysten palveluita voi selailla Kittilän kunnan palveluhakemistosta. 

Hakemisto on maksuton kaikille käyttäjille ja tietojen lisääminen sinne on yrityksille maksutonta. Yrityksen edustajan tulee rekisteröityä palveluun ja lisätä yritys omiin tietoihin ja jatkossa kirjautua ja ylläpitää yrityksen tietoja itse. Ohjeet löytyvät rekisteröitymissivulta.  Jos tietoja ylläpitävä henkilö vaihtuu tai muuten tarvitaan apua tietojen ylläpitämisen aloittamiseen, ohjeita saa myös osoitteesta kideve@kittila.fi. Hakemistoa ylläpitää Kittilän kunnan elinkeinoliikelaitos Kideve Elinkeinopalvelut.

Kittilän palveluhakemistoon

Kittilän kunnan elinkeinoliikelaitos Kideve Elinkeinopalvelut palvelee yrityksiä Kittilässä!

 

Yhdistykset

Kittilässä on runsaasti erilaisia yhdistyksiä ja seuroja. Kittilän yhdistysrekisteristä voi selailla yhdityksiä. Yhdistykset voivat lisätä yhteystietonsa, kertoa toiminnastaan ja antaa tietoa esimerkiksi yhdistyksen vuokraamasta kalustosta tai yhdistyksen muista palveluista.

Yhdistysrekisterin käyttö on maksutonta kaikille, niin tietoja selaaville kuin tietonsa sinne lisääville yhdistyksille. Yhdistysten edustajan tulee rekisteröityä palveluun ja lisätä yhdistys omiin tietoihin ja jatkossa kirjautua ja ylläpitää yhdistyksen tietoja itse. Ohjeet löytyvät rekisteröitymissivulta.  Jos tietoja ylläpitävä henkilö vaihtuu tai muuten tarvitaan apua tietojen ylläpitämisen aloittamiseen, ohjeita saa myös osoitteesta kideve@kittila.fi. Yhdistysrekisteriä ylläpitää Kideve Elinkeinopalvelut.

Kittilän yhdistysrekisteri

Yhdistykset voivat ehdottaa tapahtumiaan Kittilän tapahtumakalenteriin!

Tietoa tapahtumanjärjestäjille - yhdistyksille lainattava tapahtumakalusto | Kideve Elinkeinopalvelut