Löytöeläimet

Polar Lights Tours Oy:n löytöeläinkoti vastaanottaa talteen otetut löytöeläimet Kittilän kunnan alueelta. Löytöeläinkoti ottaa vastaan kesyjä eläimiä. Luonnonvaraiset ja villiintyneet eläimet eivät kuulu löytöeläinkodin piiriin, niiden osalta yhteys poliisiin (112 yleinen hätänumero). Myös hätätapauksissa, kun oma lemmikkisi tai sivulliset voivat olla vaarassa, ota yhteys poliisiin. Epäiltäessä eläimen huonoa kohtelua, tee eläinsuojeluilmoitus valvontaeläinlääkärille tai virka-ajan ulkopuolella tee ilmoitus poliisille.

 

Löydetyt lemmikit

Ilmoita löytyneestä eläimestä puhelimitse 040 413 9248 (ma-su klo 8-18). Ensisijaisesti löydetty lemmikki tulisi olla talteenotettuna kun soitat löytöeläinpalveluun. Voit myös ilmoittaa havainnostasi irrallaan olevasta eläimestä. Yöaikaan yhteydenotot vain kiireellisissä tapauksissa.

Mikäli puheluun ei soittohetkelläsi vastata, lähetä tekstiviesti numeroon 040 413 9248 tai sähköposti osoitteeseen info@polarlightstours.fi. Sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian.
Viestissä kerro
- nimesi
- puhelinnumerosi
- sijaintisi
- ja minkälaisen lemmikin olet talteenottanut.

 

Huomioithan, että löytöeläinkodista otetaan yhteyttä takaisin vain viestin jättäneille.

Löytöeläimet odottavat omistajaansa 15 vuorokauden ajan, jonka jälkeen niille haetaan uusi koti tai eläimet lopetetaan.

 

Kadonneet lemmikit

Voit ilmoittaa kadonneesta lemmikistä puhelimitse puh. 040 413 9248 (klo 8-18).  Muina aikoina ja tarkempien tietojen antamiseksi voit jättää ilmoituksen sähköpostitse info@polarlightstours.fi tai tekstiviestillä puhelinnumeroon 040 413 9248.

Liitä mukaan seuraavat tiedot:
- mikä lemmikkieläin on kateissa (rotu/kuvaile ulkonäkö, väri, sukupuoli, koko, onko tunnistusmerkitty, onko panta)
- lemmikin katoamispaikka ja osoite
- katoamispäivä ja -aika
- kuva / kuvia
- omistajan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite)

Kadonnut-ilmoitus on voimassa 2kk ajan, jonka jälkeen voitte uusia ilmoituksen. Lemmikin löytyessä ilmoitattehan siitä myös meille.

 

Ilmoituksien julkaiseminen

Ilmoitukset löydetyistä ja kadonneista lemmikeistä julkaistaan Kittilän löytöeläinkodin Facebook-sivulla sekä Polar Light Toursin kotisivuille (linkit sivun alalaidassa).

Lemmikeille on tarjolla myös pieneläinhoitolapalveluita, myös hevosten täyshoitoa. Ota yhteyttä tarkempien tietojen saamiseksi.

Yhteystiedot

Polar Lights Tours, Muoniontie 955, 99130 Sirkka
puhelin 040 413 9248, sähköposti info@polarlightstours.fi
Www: https://polarlightstours.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/kittilanloytoelainkoti