Palautekanava

Anna palautetta Kittilän kuntaan!

Kerro palautteesi aihe mahdollisimman tarkasti ja valitse myös siihen sopivin aihealue alla olevasta listasta. Näin voimme kohdentaa palautteen oikealle vastaanottajalle kunnassa.

Lomakkeelle tähdellä * merkittejen kohtien täyttäminen on pakollista, jotta lomakkeen voi lähettää.

Käsittelemme palautteesi mahdollisimman pian. Palautteet pyydetään antamaan omalla nimellä. Jos haluat henkilökohtaisen vastauksen, valitse kyllä kohtaan: ”Haluan, että minuun otetaan yhteyttä” ja jätä meille silloin myös yhteystietosi.

Huomioithan, että tämän lomakkeen kautta voit antaa yleistä palautetta ja kehitysideoita. Palautelomakkeella et voi hoitaa omia tai läheistesi asioita, kunnan laskuihin liittyviä asioita tai perua varattuja vastaanottoaikoja. Lomakkeella ei tule lähettää arkaluontoisia tai muuten suojattavia tietoja, kuten henkilötunnuksia.  Tällaisissa asioissa ja kaikissa kiireellisissä asioissa otathan suoraan yhteyttä asiastasi vastaavaan yksikköön tai työntekijään, yhteystiedot löydät sähköisestä puhelinluettelosta: https://kittila.yhteystiedot.fi/. Voit myös tiedustella yhteystietoja kunnan keskuksen kautta, puhelin 0400 356 500, puhelinvaihde palvelee arkisin klo 9.00 – 11.00. Jos asiasi koskee rikos-, rikkomus- tai väärinkäytösepäilyä Kittilän kuntaa koskien, Whistleblowing-kanavan kautta voit ilmoittaa asian luottamuksellisesti.

Kiitos!

Viestisi välitetään edelleen valitsemasi aihealueen perusteella.

 

Verkkolomake

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:
Palautteen aihe:
Palautteen aihealue
Yleishallinnon palvelut
Teknisen toimen palvelut
Sivistystoimen palvelut
Elinkeinopalvelut:
Jos palautteesi liittyy johonkin muuhun kuin yllä mainittuihin kunnan palveluihin tai et löydä sopivaa vaihtoehtoa, valitse tämä

Viestisi välitetään edelleen valitsemasi aihealueen perusteella.