Ehdota tapahtumaa tapahtumakalenteriin!

Ilmoita tapahtumasi Kittilän kunnan www-sivuille! Tapahtumat listautuvat etusivulle sekä kohtaan Kulttuuri ja vapaa-aika, Tapahtumat.

HUOM: Kaikissa kunnan tapahtumakalenteriin ilmoitetuissa tapahtumissa tulee ottaa huomioon turvallisuus Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudattaa hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia, joita löytyy mm. sivulta: http://www.avi.fi/web/avi/usein-kysytyt-kysymykset. Tämä toivotaan muistutettavan myös tapahtuman osallistujille.

 

Mitä tapahtumia voin ilmoittaa?

- Kalenterissa voi ilmoittaa kaikille avoimia yleisötilaisuuksia, kuten esimerkiksi seurojen, yhdistysten ja yritysten kulttuuri-, urheilu- ja vapaa-ajan tapahtumia, seminaareja, koulutustilaisuuksia ja myyjäisiä.

- Tapahtuma voi olla maksuton tai maksullinen, kunhan se vain on yleisölle avoin.

- Tapahtumakalenterissa julkaistavien tapahtumien tulee olla järjestetty Kittilän kunnan alueella tai lähialueilla.

- Tapahtumalle tulee aina ilmoittaa vastuullinen järjestäjä yhteystietoineen.

Voit ehdottaa tapahtumaa kalenteriin ilmoituslomakkeella. Toimitus voi tarvittaessa muokata ilmoitusta ja päättää ilmoitusten julkaisemisesta. Pääsääntöisesti tapahtumat lisätään kalenteriin, mikäli ne täyttävät yllä mainitut ehdot.

Huom. Ilmoita tapahtuma hyvissä ajoin ennen ajankohtaa - se lisätään kunnan kalenteriin noin 7 arkipäivän sisällä ilmoittamisesta.

Kittilän kunta ilmoittaa tapahtumakalenterissa järjestämistään omista tilaisuuksista. Myös muut toimijat voivat lähettää tällä lomakkeella tapahtumia lisättäväksi tapahtumakalenteriin.

Vinkkejä tapahtumanjärjestämisestä ja tietoa lainattavasta tapahtumakalustosta Kideve Elinkeinopalveluiden sivuilta.

Lisää tapahtuman tiedot