Ehdota tapahtumaa tapahtumakalenteriin!

Ilmoita tapahtumasi Kittilän kunnan www-sivuille! Tapahtumat listautuvat etusivulle sekä kohtaan Kulttuuri ja vapaa-aika, Tapahtumat.

Kittilän kunta ilmoittaa tapahtumakalenterissa järjestämistään omista tilaisuuksista. Myös muut toimijat voivat lähettää tällä lomakkeella tapahtumia lisättäväksi tapahtumakalenteriin.

 

Millaisia tapahtumia voin ilmoittaa?

- Kalenterissa voi ilmoittaa kaikille avoimia yleisötilaisuuksia, kuten esimerkiksi seurojen, yhdistysten ja yritysten kulttuuri-, urheilu- ja vapaa-ajan tapahtumia, seminaareja, koulutustilaisuuksia ja myyjäisiä.

- Tapahtuma voi olla maksuton tai maksullinen, kunhan se vain on yleisölle avoin.

- Tapahtumakalenterissa julkaistavien tapahtumien tulee olla järjestetty Kittilän kunnan alueella tai lähialueilla ja suunnattu ja kiinnostava alueen asukkaille ja matkailijoille.

- Toimitus voi tarvittaessa muokata ilmoitusta ja päättää ilmoitusten julkaisemisesta. Pääsääntöisesti tapahtumat lisätään kalenteriin, mikäli ne täyttävät yllä mainitut ehdot.

Kuinka toimin?

- Anna kaikki tapahtuman tiedot tällä lomakkeella.

- Tapahtumalle tulee aina ilmoittaa vastuullinen järjestäjä yhteystietoineen.

- Tapahtumaan liittyvän, julkaistavaksi tarkoitetun kuvan voit laittaa osoitteeseen tapahtumat@kittila.fi. Varmista, että sinulla on lupa antaa kuva julkaistavaksi tapahtuman yhteydessä.

- Huom. Ilmoita tapahtuma hyvissä ajoin ennen ajankohtaa - se lisätään kunnan kalenteriin noin 7 arkipäivän sisällä ilmoittamisesta.

Vinkkejä tapahtumanjärjestämisestä ja tietoa lainattavasta tapahtumakalustosta Kideve Elinkeinopalveluiden sivuilta.

Lisää tapahtuman tiedot