Avoimet työpaikat

Tutustu ja hae Kittilän kunnan avoimiin työpaikkoihin!

Kuva
Useita kuvia Kittilästä, maisemia, eläimiä, ihmisiä

Tule töihin Kittilään!

Kittilän kunta työnantajana

Kittilän kunta rekrytoi kymmeniä työntekijäitä vuosittain. Tutustu ja hae tällä hetkellä avoimina oleviin työpaikkoihimme: Kittilän kuntaorganisaation avoimet työpaikat Kuntarekryssä.

Kittilän alueen työpaikat

Kittilän kunnan alueella avoinna oleva työpaikat löydät te-palveluiden sivuilta, rajaamalla hakua alueelle Kittilä.
Kittilän kunnan alueella olevat avoimet työpaikat, te.palvelut.fi

 

Miksi Kittilä?

Kittilä on elinvoimainen, kasvava kunta Lapissa. Muuttovoittoinen kunta oli Suomen 6. vetovoimaisin kunta vuonna 2016. Väestöennusteen vuodelle 2030 mukaan Kittilä tulee olemaan yksi eniten kasvavista kunnista. Kittilän alueen suurimmat toimialat ovat matkailu ja kaivosteollisuus. Kittilässä Sirkan kylässä sijaitseva Levi on Suomen johtava ympärivuotinen matkailu - ja tapahtumakeskus ja Agnico Eagle Finland Oy:n operoima Kittilän kaivos on Euroopan suurin kultakaivos. Kittilän lentoasema on kansainvälinen ja vilkas, ja sinne on runsaasti yhteyksiä Suomesta ja muualta Euroopasta.

Täällä hengitetään tutkitusti maailman puhtainta ilmaa. Kittilän alueella on 1/3 kävijämäärältään Suomen suosituimmasta kansallispuistosta, Pallas-Yllästunturin kansallispuistosta. Kunnassa on useita matkailu - ja kulttuurinähtävyyksiä sekä luontokohteita. Asukkaita kunnassa on noin 6 600, laajalla, yli 8000 neliökilometrin alueella. Kittilän loistava sijainti, kattavat palvelut, toimivat kulkuyhteydet ja upea luonto tarjoavat hyvät puitteet asukkaille, matkailijoille ja yrityksille. Maastoa muokkaavat useat komeat tunturit, laajat suot ja kunnan läpi virtaava suuri ja vapaa Ounasjoki. Selkeät vuodenajat, lumiset talvet, pakkaset ja revontulet, nopea kevät, kesän ympärivuorokautinen valo ja syksyn ruska näkyvät alueen luonnossa.

Tutustu alueeseen sekä palveluihin ja asumiseen Kittilässä sivustollamme kittila.fi.

Tutustu työelämään Kittilässä ja Levillä | levi.fi

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

 

Haettavana nyt Kuntarekry.fi