Laskettelu & lautailu

Levin, Suomen suurimpiin ja suosituimpiin kuuluvan vapaa-ajankeskuksen rinteet tarjoavat upeat puitteet lasketteluun ja lautailuun Kittilässä.

Levin 40 rinteessä on valinnanvaraa, on helppoa vai haastavaa: Runsaasti sinisiä rinteitä aloittelijoille, punaisia harrastelijoille ja mustia taitajille. Lisäksi löytyy Snowpark ja Street freeskin harrastajille sekä Lastenmaa ja Leevilandia pikkuväelle.

 

Ajankohtaista tietoa rinteistä, reiteistä, hissilipuista, Ski Bussin aikatauluista ja muista Levin palveluista löytyy Levin sivuilta, www.levi.fi

 

Levi - vuoden hiihtokeskus 2016

Levi valittiin vuoden hiihtokeskukseksi vuonna 2016. Perusteluina valinnalle oli, että Levi on tehnyt jo vuosia määrätietoista, innovatiivista, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä kehitystyötä palvellakseen suomalaisia ja ulkomaisia laskettelijoita entistä paremmin. Hiihtokeskus on tehnyt merkittäviä investointeja rinnetoiminnan kehittämiseen ja kauden pidentämiseen. Kehitystyössä on huomioitu etenkin lapsiperheet. Levi säväyttää nykyään monipuolisella tarjonnalla ja on eurooppalaisesta näkökulmasta jo varteenotettava vaihtoehto perinteisille alppimaille.

Levi valittiin Vuoden hiihtokeskukseksi jo viidennen kerran, aikaisemmat vuodet ovat olleet 1993, 1994, 1998, ja 2004.