Laskettelu & lautailu

Levin, Suomen suurimpiin ja suosituimpiin kuuluvan vapaa-ajankeskuksen rinteet tarjoavat upeat puitteet lasketteluun ja lautailuun Kittilässä.

Levin 40 rinteessä on valinnanvaraa, on helppoa vai haastavaa: Runsaasti sinisiä rinteitä aloittelijoille, punaisia harrastelijoille ja mustia taitajille. Lisäksi löytyy Snowpark ja Street freeskin harrastajille sekä Lastenmaa ja Leevilandia pikkuväelle.

Ajankohtaista tietoa rinteistä, reiteistä, hissilipuista, Ski Bussin aikatauluista ja muista Levin palveluista löytyy Levin sivuilta, www.levi.fi

Levin kausilippu kuntalaisille edullisemmin

Kittilän kuntalaiset ovat saaneet Levin kausilipusta alennusta, kun kausilippu on ostettu ennen tiettyä päivämäärää joulukuussa. Tästä on  julkaistaan kunnan kanavissa tietoa syksyisin.

Lisätietoja: Oy Levi Ski Resort Ltd, puhelin 0207 960 200, lipunmyynti@levi.fi

 

Levi - vuoden hiihtokeskus jo useasti

Levi Ski Resort palkittiin Vuoden hiihtokeskuksena Suomen hiihtokeskusyhdistys ry:n kevätkokouksessa toukokuussa 2023. Valintaraati huomioi erityisesti Levin kyvyn kuunnella laskettelijoiden toiveita ja vastata niihin innokkaasti. Valintaraati arvosti myös Levin pitkäjänteistä kehitystyötä. Levillä järjestetty kansainvälinen hiihdonopettajien Interski-kongressi palkittiin samassa tilaisuudessa vuoden tekona.

Levi valittiin vuoden hiihtokeskukseksi myös vuonna 2016. Perusteluina valinnalle tuolloin oli, että Levi on tehnyt jo vuosia määrätietoista, innovatiivista, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä kehitystyötä palvellakseen suomalaisia ja ulkomaisia laskettelijoita entistä paremmin. Hiihtokeskus on tehnyt merkittäviä investointeja rinnetoiminnan kehittämiseen ja kauden pidentämiseen. Kehitystyössä on huomioitu etenkin lapsiperheet. Levi säväyttää nykyään monipuolisella tarjonnalla ja on eurooppalaisesta näkökulmasta jo varteenotettava vaihtoehto perinteisille alppimaille.

Levi on valittu Vuoden hiihtokeskukseksi jo kuusi kertaa, vuosina 1993, 1994, 1998, 2004, 2016 ja 2023.