ALUEVAALIT 2022

Aikataulut, äänestyspaikat ja ohjeet

Tiedote aluevalien aikatauluista, äänestyspaikoista ja ohjeista Kittilässä:


Tiedote tekstinä kunnan sivuilla:
Tiedote: Aluevaalit 2022

Tiedote jaetaan kotitalouksiin viikolla 52.
 

Ulkomainonta

Kuulutus aluevaalien ulkomainonnasta

 

Tervetuloa seuraamaan aluevaalipaneelia pe 14.1.2022 klo 18

Paikallisen katsauksen Lapin hyvinvointialueen aluevaaleihin saa Kittilän kunnan järjestämästä aluevaalipaneelista perjantaina 14.1.2022 klo 18. Tapahtumassa on mukana paikallisia ehdokkaita. Vaalipaneeli lähetetään suorana verkkolähetyksenä, ja se on katsottavissa kunnan nettisivuilla pe 14.1. klo 18 alkaen osoitteessa:

kittila.fi/kunta-ja-paatoksenteko/verkkolahetykset-ja-tallenteet

Paneeliin osallistuvat ainakin seuraavat ehdokkaat:

Akseli Erkkilä (kesk.), Aila Moksi (SDP), Paula Nevalainen (vas.), Ahti Ovaskainen (vihr.), Jukka Poti (kok.), Tarmo Salonen (PS), Inkeri Yritys (LS-yhteislista).

Paneelin juontavat Mauri Tammela ja Janne Ylinampa.

Kuntalaiset ja kaikki aiheesta kiinnostuneet voivat lähettää ehdotuksia paneelissa esitettäviin kysymyksiin sähköpostilla aluevaalit@kittila.fi. Kirjoita sähköpostin aihekenttään sana ”vaalipaneeli”.

Lisäksi voi lähettää kysymyksiä perjantaihin 14.1.2022 klo 12 mennessä WhatsApp- ja tekstiviestillä numeroon 040 676 3000.

Kunta vastaa lähetyksen teknisestä toteutuksesta ja vaalipaneelin journalistisesta sisällöstä. Koronapandemiasta johtuen vaalipaneeli järjestetään ilman paikan päällä olevaa yleisöä. Myös panelistit osallistuvat etäyhteyksillä.

Lisätietoja:
Sanna Ylinampa, hallintojohtaja, Kittilän kunta, sanna.ylinampa@kittila.fi, puhelin 040 653 0774