Uiminen ja kylpylä

Uimarannat- ja paikat

 

Kirkonkylän uimaranta sijaitsee Ounasjoen rannalla, Sodankylän tien varressa soitteessa Sodankyläntie 42, 99100 Kittilä (noin 500 metrin päässä Kittilän kirkonkylältä). Rannalla on pukukopit ja rantalentopallokenttä. Uimarannalla ei ole valvojaa, uinti tapahtuu omalla vastuulla.
 

Levin uimapaikat on esitelty levi.fi -sivuilla - lue lisää Levin uimapaikoista.

 

Kylpylä

Levi Hotel Span kylpylässä on useita altaita, saunoja ja erikoisefektejä. Tarjolla on myös kylpylähoitoja, keilahalli, pienten lasten leikkipaikka Lastenmaailma ja  kunto- ja liikuntasali.

Lisätietoja kylpylästä saat sivuilta www.levihotelspa.fi/kylpyla

 

Kuntalaisille kylpylälippuja edullisempaan hintaan 

Kittilän kuntalaiset saavat alennusta Levi Hotel Span kylpylässä kylpylähinnoista. Kuntalaisten liput ovat nimellä varustettuja, ja niitä saa vain kunnanvirastolta. Kuntalaisalennukseen ovat oikeutettuja sellaiset henkilöt, joiden kotikunta on Väestörekisterikeskuksen ylläpitämän väestötietojärjestelmän mukaan Kittilä. Tarvittaessa kotikunta voidaan tarkistaa kunnanvirastolla.

Kuntalaisalennukseen ovat lisäksi oikeutettuja ulkopaikkakuntalaiset toisen asteen opiskelijat, jotka ovat kirjoilla Kittilän lukiossa tai Lapin koulutuskeskuksen Kittilän toimintayksikössä. Ulkopaikkakuntalaisten toisen asteen opiskelijoiden tulee alennushintaista lippua lunastaessaan esittää ajantasainen opiskelutodistus

Kuntalaisten uimalippuja myydään Kittilän kunnan neuvonnasta arkisin klo 8-11 ja 11.45-16, puh. 0400 356 500. Maksuvälineenä käyvät pankki- ja luottokortit, lisäksi käteinen.

Kuntalaisten kylpylälippujen hinnat:

Aikuiset: 12 euroa

Lapset (4–17 vuotta): 7 euroa

Alle 4-vuotiaat pääsevät kylpylään veloituksetta aikuisen kanssa.

Käyntikerralla ei ole aikarajoitusta. Liput ovat voimassa ympäri vuoden.

Hinnat ja ikärajat päivitetty 10.1.2020, päätös: Vapaan sivistystön lautakunta 19.12.2019 § 52

 

Kuva
Levi Hotel Span kylpylä