Uiminen ja kylpylä

Kittilässä pääsee luonnonvesiin ja kylpylän vesimaailmaan.

Kuva
Kittilän uimaranta

Uimarannat- ja paikat

 

Kirkonkylän uimaranta sijaitsee Ounasjoen rannalla, Sodankylän tien varressa soitteessa Sodankyläntie 42, 99100 Kittilä (noin 500 metrin päässä Kittilän kirkonkylältä). Rannalla on pukukopit ja rantalentopallokenttä. Uimarannalla ei ole valvojaa, uinti tapahtuu omalla vastuulla.
 

Levin uimapaikat on esitelty levi.fi -sivuilla - lue lisää Levin uimapaikoista.

 

Kylpylä

Levi Hotel Span kylpylässä on useita altaita, saunoja ja erikoisefektejä. Tarjolla on myös kylpylähoitoja, keilahalli, pienten lasten leikkipaikka Lastenmaailma ja  kunto- ja liikuntasali.

Lisätietoja kylpylästä saat sivuilta www.levihotelspa.fi/kylpyla

 

Kuntalaisille kylpylälippuja edullisempaan hintaan 

Kittilän kuntalaiset saavat alennusta Levi Hotel Span kylpylälipuista. Kuntalaisten liput ovat nimellä varustettuja. Kuntalaisalennukseen ovat oikeutettuja sellaiset henkilöt, joiden kotikunta on Väestörekisterikeskuksen ylläpitämän väestötietojärjestelmän mukaan Kittilä. Tarvittaessa kotikunta voidaan tarkistaa.

Kuntalaisalennukseen ovat lisäksi oikeutettuja ulkopaikkakuntalaiset toisen asteen opiskelijat, jotka ovat kirjoilla Kittilän lukiossa tai Lapin koulutuskeskuksen Kittilän toimintayksikössä. Ulkopaikkakuntalaisten toisen asteen opiskelijoiden tulee alennushintaista lippua lunastaessaan esittää ajantasainen opiskelutodistus. Kuntalaisten alennushintaisiin kylpylälippuihin ovat 1.1.2023 alkaen oikeutettuja myös Kittilän kunnan ulkopaikkakuntalaiset työntekijät.

Kuntalaisten uimalippuja myydään kunnantalon neuvonnasta arkisin klo 8-11 ja 11.45-16, puh. 0400 356 500. Maksuvälineenä käyvät pankki- ja luottokortit, lisäksi käteinen.

Kittilän kuntalaisten alennushintaiset kylpyläliput ovat myös myynnissä kunnan verkkokaupassa!
Siirry ostoksille Kittilän kunnan verkkokauppaan

 

Kuntalaisten alennushintaisten kylpylälippujen hinnat vuonna 2023
- aikuiset 12€/kpl,
- eläkeläiset 8€/kpl
- lasten liput 6€/kpl

Lastenlippu koskee 4-17-vuotiaita lapsia ja nuoria. Alle 4-vuotiaat pääsevät kylpylään veloituksetta aikuisen seurassa.

 

Kuva
Levi Hotel Span kylpylästä sisäkuva