Verkkoviestintä ja sosiaalinen media

Kittilän kunnan verkkoviestintä

Kittilä painottaa viestintäänsä omille verkkosivuilleen, kittila.fi. Verkko on Kittilän kunnalle tiedottamisen ja asioinnin kanava. Kunnan verkkosivuilla vieraillaan kuukaudessa keskimäärin noin 25 000 kertaa (vuonna 2018).

Kunnan palveluiden kuvausten lisäksi verkkosivuilla julkaistaan mm. kunnan kuulutukset, tiedotteet, tapahtumat, avoimet työpaikat sekä uutisoidaan ajankohtaisista tapahtumista.

Kunnassa kukin palvelualue vastaa omien sivujensa sisällöstä ja päivityksestä. Vastaavana toimittajana toimii kunnanjohtaja ja verkkotoimittajana tiedottaja.

Sivuilla olevat tiedot pyritään pitämään ajan tasalla. Muun muassa sivujen laajasta sisällöstä ja määrästä johtuen ja teknisistä syistä verkkopalvelussa olevan tiedon oikeellisuutta ja ajantasaisuutta ei kaikissa tilanteissa voida taata. Kittilän kunta ei vastaa verkkosivujensa käytöstä mahdollisesti aiheutuneesta vahingosta. Kunnan sivuilta on linkkejä myös muiden kuin Kittilän kunnan ylläpitämiin sivuihin. Kittilän kunta ei vastaa näiden linkitettyjen sivujen sisällöstä tai sivujen tietojen ajantasaisuudesta.

Palautetta sivuista voit lähettää lomakkeen www.kittila.fi/palautekanava kautta.

 

Kittilän kunta sosiaalisessa mediassa

Kittilän kunta käyttää sosiaalisen median kanavia tiedottamiseen ja markkinointiin ja herättämään keskustelua tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Sosiaalinen media tarjoaa suoran yhteyden kunnan ja kuntalaisen välille. Virallisia hallintoasioita ei voi panna vireille sosiaalisen median kautta.

Sosiaalisen median kanavat toimivat virallisten viestintäkanavien eli kunnan ilmoitustaulujen ja www-sivujen rinnalla. Kunnan some-sivut eivät ole kunnan virallisia ilmoituspaikkoja eivätkä siten sisällä kaikkia kunnan ilmoituksia ja kuulutuksia. Some-sivumme eivät ole virallisia asioiden vireillepanokanavia. Asiakirja- ja muiden vastaavien pyyntöjen jättäminen edellyttää yhteydenottoa kirjeitse, sähköpostitse tai puhelimitse. Somekanavat eivät ole myöskään virallisia kysymysten vastaamispaikkoja, vaan tiedusteluissa tulee ottaa yhteys kuntaan sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse.

Sivujen ylläpitäjät seuraavat keskustelua, mutta keskustelijoiden viestejä ei voida tarkastaa etukäteen. Epäasialliset ja muun muassa muiden henkilöiden nimiä sisältävät voidaan poistaa jälkikäteen. Viestin poistamisesta ei ilmoiteta kirjoittajalle.

 

Kittilän kunnan kanavia somessa

Facebook: facebook.com/kittilankunta
Twitter: twitter.com/Kittilankunta
YouTube: youtube.com/kittilankunta

Kittilän kunnan Facebook-sivuilla kerrotaan Kittilään liittyvistä ajankohtaisista asioista. Seuraamalla kunnan Facebook-sivua näet nopeasti, mitä uutta tapahtuu. Tervetuloa keskustelemaan! Kittilän kunnan Twitter-tilillä kerrotaan ajankohtaisista keskustelunaiheista Kittilässä ja Lapissa, ja jaetaan myös muiden käyttäjien ajankohtaisia oivalluksia. YouTubessa jaamme kunnan videoita ja taltioituja tilaisuuksia.

 

Kunnan palveluyksikköjen some-kanavia

Monilla kunnan yksiköillä on omalle asiakasryhmälle suunnattuja some-kanavia. Valitse näistä oman kiinnostuksesi mukaan seurattavat ja pysyt mukana ajankohtaisissa kuulumisissa!

Kittilän perhekeskus, Facebook I Kittilän perhekeskus, Instagram

Kittilän kunnankirjasto, Facebook I Kittilän kunnankirjasto, Instagram

Kittilän kulttuuritoimi, Facebook

Vapaalla Tapahtuu - sivistystoimen tapahtumia Facebookissa

Kino Yläri - tulevat elokuvat Facebookissa

Levin alppikoulu - Levi Snow Sport Academy, Facebook sivu I Levi Snow Sport Academy, Instagram

Kittilän oppilashuolto

Kittilän terveyskeskuksen suun terveydenhuolto (hammashoitola), Facebook

Kittilän neuvolan perhetyö, Facebook

Koivukoti Kittilä

Kittilän kotihoito

Kittilän Työpajat, Facebook

Kideve Elinkeinopalvelut, Facebook - tietoa ja tapahtumia yrityksille ja aluekehittäjille

Revontuli-Opisto, Facebook-sivu I Revontuli-Opisto, Instagram

Kittilän nuorisotoimella on useita eri kanavia käytössä - lisätietoa nuoriso-ohjaajilta!

 

Kunnan järjestämien ja yhteistyössä tuotettujen tapahtumien some-kanavia

Kittilän perinteiset Kesämarkkinat

Staalon Festit

Kittilän Jouluyö