Suomen mallin kerhot

Kesätauolla

Suomen mallin kerhot 

Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. 
Lisätietoja.

Suomen mallin kerhoja ei järjestetä syysloma- ja talvilomaviikoilla 42 ja 10. Suomen mallin kerhot alkavat syksyllä viimeistään viikoilla 38 ja päättyvät viimeistään viikolla 50. Kevätkaudella kerhot alkavat viikolla 3 ja päättyvät viikolla 21. Päivitämme ajankohtaista tietoa ja mahdollisia muutoksia näille sivuille. 

Hae kerho-ohjaajaksi tästä.

Esitä kerhotoiveesi tästä.

 

Suomen malli kerhokalenteri:

HSM-kerhot jäävät kesätauolle. Huom. Syksyn 2024 alkamisajankohdat ilmoitetaan myöhemmin Wilmassa elokuussa. Muutokset ovat mahdollisia. 

 

 

Kerhokuvaukset

Minecraft-kerho - Minecraft-kerhossa pääset rakentamaan mielenkiintoisia maailmoja uusien pelikavereiden kanssa, ratkomaan erilaisia haasteita survivalissa ja ennen kaikkea pelaamaan mukavassa porukassa. Kerhossa jokainen pääsee toteuttamaan itseään eikä osallistuminen vaadi ennakko-osaamista pelistä. Liity mukaan positiiviseen peliporukkaan ja hyppää Minecraftin syvään päätyyn! Lue lisää: https://incoach.fi/ ja https://harrastamisensuomenmalli.fi/incoach/

Fortnite-kerho - Fortnite-harrastuksessa pääset tutustumaan esportsin maailmaan oman valmentajan opastuksella etänä Discordissa. Lähde kehittämään pelitaitojasi ja ratkomaan mielenkiintoisia tehtäviä mukavassa porukassa samalla tutustuen uusiin pelikavereihin. Harjoitukset sisältävät joukkuepelaamista, kilpailuja ja viikottain vaihtuvia mielenkiintoisia tehtäviä! Aiempaa osaamista ei harrastuksessa vaadita vaan kerho on mukavaa yhdessä opettelua. Hyppää mukaan esportsin maailmaan!

Liikuntakerhot - Palloilua, pelejä, temppuratoja ja jatkuvaa liikettä sekä liikkumisen iloa.

Voimistelu/temppukerho – voimistelua, temppuja ja taitoliikkeiden harjoittelua.

Näytelmäkerhot - kerholaisten kanssa tutustutaan teatterin tekemiseen teatterileikkien kautta, tehdään erilaisia ilmaisuharjoitteita, kuten improvisaatiota. Toteutamme pienen näytelmän.

Harry Potter - kerhot - Kerho on tarkoitettu Harry Potter-faneille. Kerhossa leikitään Tylypahkateemaan liittyviä roolileikkejä, improtaan, pelataan, askarrellaan ja taiteillaan.

Sarjakuvakuvituskerhot - Piirretään, luetaan ja tutustutaan monenlaisten sarjakuvien ihmeelliseen maailmaan eri kuvan, kerronnan ja tekniikoiden keinoin.

Pelikerhot – tutustutaan ja pelataan lautapelejä, pakopelejä, retro- ja pöytäpelejä sekä toteutetaan kilpailuja ja visoja.

Kädentaitokerhot - Kokeillaan erilaisia materiaaleja, ja tekniikoita, esim. helmityöt, massatyöt, huovutus, maalaus, ompelu- ja lankatyöt, paperi, kartonki ja kierrätysmateriaaliaskartelut.

Jousiammuntakerhot - Tutustutaan jousiammunnan alkeisiin, tekniikkaan ja välineistöön sekä harjoitetaan tarkkuutta ja käen vakautta imukuppinuolilla ja jousilla.

 

Ota yhteyttä
Sini Siitonen
Titteli
Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja Koulunuorisotyö
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Fyysinen osoite
Valtatie 15, 99100 Kittilä
Aatu Ahola
Titteli
Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Fyysinen osoite
Valtatie 11 B, 99100 Kittilä