Kuva
tekstiä

Kittilä Sirkan koulu ma 12.2. klo 16.30: Kestävä Elämäntapamuutos –luennot ja terveyskuntomittaukset

Sinulle, joka kaipaat arkeesi terveellisempiä valintoja ja/tai parempaa unta!

Muonion, Kittilän ja Kolarin asukkaille on suunnattu kolmiosainen luento- ja tapahtumasarja aiheesta Kestävä elämäntapamuutos.

Kolmiosainen luentosarja on aiheittain etenevä kokonaisuus.  Luennoille (60-75 min) ja sen jälkeisiin tapahtumiin voi tulla paikanpäälle, jolloin tarjolla on kevyttä terveellistä evästä ja maksuttomia terveyskuntomittauksia mm. kehonkoostumus- ja puristusvoimamittaukset.

Luennot myös taltioidaan.

Erityisesti luennoilla on tarjolla tietoa sinulle, jos olet 18-65 –vuotias ja tunnet, että liikut liian vähän ja kaipaat arkeesi terveellisempiä valintoja hyvinvointisi edistämiseksi. Luennot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille!

Tämän luennon luennoitsija ja aiheet;
Hyvinvoinnin moniosaaja Laura Hakala – Arjen valinnat ratkaisevat

Lämpimästi tervetuloa!

Luennot on seurattavissa osoitteessa: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä.

Luentojen linkki löytyy tapahtumien jälkeen 14 päivän ajan Muonion kunnan liikunnan verkkosivulta: https://www.muonio.fi/vapaa-aika/liikunta-ja-hyvinvointi.html ja hankkeen Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090869806673

 

Tilaisuudet järjestää Elintapaohjauksen palvelupolku Tunturilappiin 2022-2024 –hanke, Kittilän kunta on mukana hankkeessa.

Kuva
mies istuu, tekstiä
Päivitetty: 17.1.2024 09.08

Lisää tapahtumia