Kuva
murokulho, lusikka, tekstiä

Kittilän apteekissa ti 13.2. klo 12: Hyvinvointitapahtuma

Tervetuloa kaikille avoimeen hyvinvointitapahtumaan Kittilän Apteekilla ti 13.2.2024 klo 12-14.

Tapahtuma on suunnattu kaikille hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Tapahtuman aikana apteekilla on mahdollista osallistua maksuttomaan terveyskuntomittaukseen, jossa mitataan mm. kehonkoostumusta ja puristusvoimaa. Tapahtumassa voit myös vaikuttaa vastaamalla hyvinvointikyselyyn ja osallistua näin hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen suunnittelutyöhön.


Tapahtumaa järjestävät Elintapaohjauksen palvelupolku Tunturi-Lappiin 2022-2024 hanke, Kittilän ja Levin Apteekki sekä Kittilän kunta. Tapahtumassa on myös tavattavissa Kittilän kunnan hyvinvointikoordinaattori.

 

Lisätietoa hyvinvointikyselystä:
Kunnan merkittävimpiin tehtäviin kuuluu kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen. Asukkaiden elinoloja, hyvinvointia ja terveyttä on tärkeää seurata aktiivisesti, ottaen huomioon eri väestöryhmät. Hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi kunnan tulee suunnitella konkreettiset tavoitteet ja toimenpiteet, ja tämän työn tueksi olemme luoneet kuntalaisille hyvinvointikyselyn.
Sen tarkoituksena on selvittää Kittilän kuntalaisten hyvinvoinnin tilaa ja saada kuntalaisten näkemyksiä mukaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen suunnittelutyöhön. 

Päivitetty: 8.2.2024 10.12

Lisää tapahtumia