Kuva
Joulukuusen koristeltu oksa, jossa riippuu joulupallo

Kittilän Joulupallo-kampanjalla iloa lapsille, aikuisille ja ikäihmisille

Kittilän kunta järjestää jälleen aikaisemmilta vuosilta tutun Joulupallo-kampanjan, jossa ideana on joulupakettien lahjoitus. Hyvän mielen joulutempaukseen kutsutaan kaikki mukaan!

 

Joulu on monelle vuoden tärkein juhla. Kittilän Joulupallo-kampanjan avulla voi ilahduttaa kittiläläisiä lapsiperheitä, yksinasuvia aikuisia sekä kotihoidon asiakkaina olevia ikäihmisiä jouluna. Kaikilla kuntalaisilla ja yrityksillä on mahdollisuus lahjoittaa joulupaketteja.

 

Kampanjaan voi osallistua hakemalla joulupallon kuusesta Kittilän kunnantalolta, Kittilän kirjastosta, terveyskeskuksesta tai lääkärikeskus Pihlajalinnasta Leviltä ja tuomalla lahjan johonkin näistä paikoista aikavälillä 14.11.-9.12.2022. Jokainen joulupallo sisältää hieman tietoa lahjan saajasta, mutta lahjojen saajia ei voi tunnistaa. Sosiaalitoimiston, kotihoidon ja neuvolan perhetyön työntekijät varmistavat lahjojen perille pääsyn.

 

Joulupallokampanjaa on toteutettu nyt Kittilässä muutaman vuoden ajan, ja siitä on muodostunut odotettu perinne. Tervetuloa hakemaan hyvää joulumieltä ja noutamaan joulupalloja!

 

Lisätiedot:

Mia Kujala, kotihoidonohjaaja, Kittilän kunta, puhelin 040 716 0245, mia.kujala@kittila.fi
Kaisa Timonen, lähihoitaja, kotihoito, Kittilän kunta, puhelin 040 822 8755, kaisa.timonen@kittila.fi
Miia Liukkonen, perhetyöntekijä-sosiaaliohjaaja, Kittilän kunta, puhelin 040 132 0201, miia.liukkonen@kittila.fi
Terhi Tammela, perhetyöntekijä, Kittilän kunta, puhelin 040 664 1244, terhi.tammela@kittila.fi
Sanna Ylinampa, hallintojohtaja, Kittilän kunta, puhelin 040 653 0774, sanna.ylinampa@kittila.fi

 

Osallistu Kittilän Joulupallo-kampanjaan 2022 – tule mukaan auttamaan ja jakamaan joulumieltä!

 • Voit osallistua kampanjaan hakemalla joulukuusen koristepallon kunnantalon, kirjaston, terveyskeskuksen tai Pihlajalinnan joulukuusista aikavälillä ma 14.11.–pe 9.12.2022.
  Aukiloloajat:
  Kunnantalo ark. klo 8–11 ja klo 11.45–16
  Kirjasto ma–to klo 11–19, pe 9–16 ja la 27.11. klo 10–15
  Terveyskeskus ma–su klo 8–19.30
  Pihlajalinna Levi ma–pe 8–19, la–su ja arkipyhinä 10–19
 • Voit noutaa kuusista yhden tai useamman koristeen ja hankkia lahjan koristeessa olevien tietojen perusteella. Kiinnitä koristepallo hankkimaasi lahjaan.
 • Kuusien alle voi toimittaa myös lahjoja ilman että olet noutanut joulupalloa – silloin merkitse, minkä ikäiselle henkilölle se on sopiva tai tiedolla, mitä lahja sisältää, ja se ohjataan eteenpäin sopivalle henkilölle.
 • Esimerkiksi lahjakortit paikallisiin liikkeisiin ovat kaikille lahjansaajille sopiva lahja. Sopivia lahjoja lapsille ovat muun muassa lelut, kirjat, pelit, askartelutarvikkeet, ja aikuisille ja ikäihmisille villasukat, torkkupeitot, huovat, tossut, kahvipaketit ja ei-allergisoivat ja hyvin säilyvät jouluiset elintarvikkeet.
  Tuo lahja kunnantalolle, kirjastolle, terveyskeskukseen tai Pihlajalinnaan viimeistään perjantain 9.12.2022 aikana.
 • Seuraavat vinkit helpottavat lahjan eteenpäin menoa:
  1. Voit laittaa lahjan esimerkiksi lahjakassiin tai paketoida sellofaaniin niin että jakaja näkee helposti että lahja on sopiva saajalle.
  2. Kiinnitä lahjan ulkopuolelle helposti irrotettavasti noutamasi joulukoristepallo tai tietoa lahjan sisällöstä. Lahjan saajalleen toimittava henkilö poistaa lahjasta tiedot ennen sen perillevientiä.
 • Lämmin kiitos osallistumisestasi!
Päivitetty: 16.11.2022 10.17

Lisää tapahtumia