Kuva
kuvituskuva

Museoliitto 100-vuotta - tapahtumapäivä Särestössä

Museoliitto täyttää 100-vuotta ja Särestö juhlii muiden museoiden mukana.

Särestössä pääsylipun hinnalla ohjelmaa koko perheelle – yksittäiseen ohjelmaan voi osallistua museovierailun lomassa tai viettää museontäyteisen kokopäivän museolla!

klo 12-15 NON-STOP taidetyöpaja Ateljeessa Leiki väreillä, kokeile eri tekniikoita Reidarin Ateljeessa Museolehtori, kuvataiteilija Jaana Hokkanen ohjaa ja kertoo työskentelyn lomassa museolehtorin työstä ja museopedagogiikasta.

klo 13.00 Museotyön muutos ja murros Särestössä - Vanha Särestö Kokoelma-amanuenssi Raija Ylitalo muistelee Särestöniemi-museon vaiheita ja kertoo museotyön muutoksesta Särestössä. Raija on työskennellyt Särestössä viidellä eri vuosikymmenellä!

klo 14.00 Kuinka näyttely suunnitellaan Särestössä ja esillä olevan päänäyttelyn esittely Museonjohtaja Anne Koskamo kertoo näyttelyn suunnittelusta ja toteuttamisesta Särestössä. Lisäksi Anne esittelee esillä olevan päänäyttelyn Arktinen Aamu - Reidarin luovuuden lähteillä.

klo 15.00 Avoin yleisöopastus Tutustutaan Särestöniemi-museoon ja Reidarin elämään oppaan johdolla. Ohjelma sisältyy museon sisäänpääsymaksuun.

Sisäänpääsymaksut: Aikuinen 15€ Koululaiset, opiskelijat ja eläkeläiset 10€ Perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta) 42€
Meillä käy myös Museokortti.

Särestön kahvilassa tarjolla herkullisia Särestön kotipullia ja muita kotikeittiön leivonnaisia. Paikan päällä Särestö-aiheinen arvonta ja lapsille mukava etsintätehtävä.

Tervetuloa tutustumaan Särestön kulisseihin!

Päivitetty: 18.9.2023 13.51

Lisää tapahtumia