Nuorten kesätyöt 2022

  

Nuori - hae kesätyöpaikkaa!

Kesätyötukipaikkaa voivat hakea v. 1998 - 2006 syntyneet koululaiset ja opiskelijat, jotka eivät kuulu työttömyysturvan piiriin.

Hakemuslomakkeita on saatavilla kunnantalon neuvontapisteen lomaketelineestä, työnsuunnittelijalta, kouluilta ja työvoimatoimistosta sekä kunnan nettisivuilta  https://kittila.fi/lomakkeet. Lomakkeet löytyvät myös tältä sivulta. Hakemukseen voi liittää lisätietoja itsestään.

Huom. Tilannekohtaiset koronasuositukset ovat koko ajan voimassa ja muutokset ovat mahdollisia. Mikäli sovittu työpaikka joudutaan perumaan, pyritään tilalle tarjoamaan toista paikkaa.

Hakemukset on palautettava perjantaihin 22.4.2022 klo 15.00 mennessä. Kunnantalon ovien ollessa kiinni hakemuksen voi jättää sosiaalitoimen / teknisen toimen ulko-ovella olevaan harmaaseen postilaatikkoon. Hakemuksen voi palauttaa myös sähköpostilla paivi.kokkonen@kittila.fi

Kunta kannustaa nuoria hakemaan työpaikkoja paikallisista yrityksistä, yhdistyksistä ja kotitalouksista. Lisäksi Kittilän kunta järjestää mahdollisuuksien mukaan kuukauden pituisia (120 h) kesätyöpaikkoja kunnan eri osastoille.

Nuorten kesätyöhakemus 2022 (täytettävä ja tulostettava pdf-lomake)

 

“Tutustu työelämään ja tienaa” -kesätyöt

Kittilän kunta on mukana kunta-alan “Tutustu työelämään ja tienaa” –ohjelmassa. Nuori, voit hakea molempia kesätyöpaikkoja, sekä kunnan kesätyötukipaikkaa, että tutustu työelämään -paikkaa. Lue lisää "Tutustu työelämään ja tienaa" -kesätyöpaikoista.

 

Työnantaja - hae tukea nuoren työllistämiseen

Kittilän kunnan alueella toimiva työnantaja, joka palkkaa kesätyötukipaikkaa hakeneen nuoren vähintään kuukaudeksi, saa Kittilän kunnalta tukea seuraavasti:

Tuen määrä:
Yritys 300 € / kesätyöntekijä
Yksityinen talous 300 € / kesätyöntekijä
Yhdistys 400 € / kesätyöntekijä

Hakemukset on palautettava perjantaihin 22.4.2022 klo 15.00 mennessä. Kunnantalon ovien ollessa kiinni hakemuksen voi jättää sosiaalitoimen / teknisen toimen ulko-ovella olevaan harmaaseen postilaatikkoon.

Kittilän kunnan tuen voi saada myös oman perheen nuoren työllistämiseen, kun nuori täyttää kesätyötuen kriteerit (v. 1998 – 2006 syntyneet koululaiset ja opiskelijat, jotka eivät kuulu työttömyysturvan piiriin). Nuori kesätyöntekijä tulee työllistää vähintään kuukaudeksi kesän 2022 lomakautena (päättyy 30.9.2022).

Kuntatuki työnantajalle/nuorten kesätyöt hakemus 2022:

 

Tuen maksaminen työnantajalle

Työnantaja laskuttaa tuen Kittilän kunnalta heti kesätyöntekijän työsuhteen päätyttyä, kuitenkin viimeistään kuluvan vuoden loppuun mennessä. Liitteenä tulee olla kopio kesätyöntekijän palkanmaksutositteesta.

 

Lisätietoja:
Kittilän kunta, työnsuunnittelija, puh. 0400 356 422
Kittilän työvoimatoimisto, puh. 0295 039 500

 

 

 

Ota yhteyttä